Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın fıstıklar uzun zamandır giremiyorum çünkü inanılmaz yoğunum ama aklım hep sizde... çoooook özledim sizleri

günaydın canımın içi:)))
evet hafta sonu ama benim bi gün daha çalışmam lazım(
ama bir hafta kaldı haftaya cuma son günüm tatile başlıyorumsositososito
kaydirigubbakcemile3canım ya sen tatili hakediyorsun kesinlikle,haftada birgün tatil yapıp geç çıkıyorsun a.s.
izmirde bizim yerimizede gez şeker alkisalkisalkis

yok dirimcim temmuz ağustos gibi yerleşicez bu arada pazartesi mülataım var arkadaşlar bana dua edin belki başka şehre yerleşirim o zaman:)

made gelmişş hoşgeldin arkadaşımm nasılsın
angelim dirimim günaydın nasılsınızz

günaydın fıstıklar uzun zamandır giremiyorum çünkü inanılmaz yoğunum ama aklım hep sizde... çoooook özledim sizleri

günaydın madecim nerelerdesin sen neler yapıyosun

kaydirigubbakcemile3canım ya sen tatili hakediyorsun kesinlikle,haftada birgün tatil yapıp geç çıkıyorsun a.s.
izmirde bizim yerimizede gez şeker alkisalkisalkis

sağol canım ya gerçekten uzun saatler mesai c tesi çalışması(
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnkaydirigubbakcemile3

sen nasılsın canım

angelım,annelerine en güzeli cssa ben iyiyim sadece bu sıralar işler çok yoğun o yüzden giremedim sizler nasılsınız?

yok dirimcim temmuz ağustos gibi yerleşicez bu arada pazartesi mülataım var arkadaşlar bana dua edin belki başka şehre yerleşirim o zaman:)
canım kendi çalıştığın kurum mu mülakat yapıyor,eş durumundan niye gidemiyorusn :sm_confused:canım inşallah istediğin gibi olur,hadi bakalım hayırlısı

ben çalıştığım kurumda sözleşmeliyim canım bu yüzden tayin olamıyorum eşimle,ama başka bir kurum sınav açtı kpss puanımıza göre müracat ettik şimdi de mülakata çağırdılar,eğer kazanırsam devlet memuru olucam ve tayin problemimiz kalmayacak:)

iiz kızlarr az önce kan verdik geldik 4 tüp kan aldılar yaaa
ayrıca güsel iltifatlarınız için tşk ederiimm

angelım,annelerine en güzeli cssa ben iyiyim sadece bu sıralar işler çok yoğun o yüzden giremedim sizler nasılsınız?

canım ben iyiyim bu yıl erken tatile çıkıyorum önümüzdeki hafta cuma izne ayrılıyorum o yüsden heyecanlıyım:))
onun dışında herşey aynı ev iş arası rutinlik başak bişi yok-tatlicadiarzu-

hakkınızda hayırlısı canım
Allah gönlünüze göre verir inş.:Saruboceq:

iiz kızlarr az önce kan verdik geldik 4 tüp kan aldılar yaaa
ayrıca güsel iltifatlarınız için tşk ederiimm

neden aldılar canım kanı

aa çok sevindim senin adına çok güsel bi fırsat inş olur cnmm inşş

angelim kalp atışını duyduk ya dün o üzden rutin kontrollere başladık o yüzden ne var ne yok kontrol edio doktorum idrarda verdim öğleden sonra alcaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…