Günaydın kızlar ,haftasonu geldi alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3canım ya sen tatili hakediyorsun kesinlikle,haftada birgün tatil yapıp geç çıkıyorsun a.s.günaydın canımın içi:)))
evet hafta sonu ama benim bi gün daha çalışmam lazım(
ama bir hafta kaldı haftaya cuma son günüm tatile başlıyorumsositososito
günaydın fıstıklar uzun zamandır giremiyorum çünkü inanılmaz yoğunum ama aklım hep sizde... çoooook özledim sizleri
günaydın fıstıklar uzun zamandır giremiyorum çünkü inanılmaz yoğunum ama aklım hep sizde... çoooook özledim sizleri
kaydirigubbakcemile3canım ya sen tatili hakediyorsun kesinlikle,haftada birgün tatil yapıp geç çıkıyorsun a.s.
izmirde bizim yerimizede gez şeker alkisalkisalkis
canım kendi çalıştığın kurum mu mülakat yapıyor,eş durumundan niye gidemiyorusn :sm_confused:canım inşallah istediğin gibi olur,hadi bakalım hayırlısıyok dirimcim temmuz ağustos gibi yerleşicez bu arada pazartesi mülataım var arkadaşlar bana dua edin belki başka şehre yerleşirim o zaman:)
günaydın canım bebiş ve sen nasılsın bugün bakalım kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkismade gelmişş hoşgeldin arkadaşımm nasılsın
angelim dirimim günaydın nasılsınızz
angelım,annelerine en güzeli cssa ben iyiyim sadece bu sıralar işler çok yoğun o yüzden giremedim sizler nasılsınız?
ben çalıştığım kurumda sözleşmeliyim canım bu yüzden tayin olamıyorum eşimle,ama başka bir kurum sınav açtı kpss puanımıza göre müracat ettik şimdi de mülakata çağırdılar,eğer kazanırsam devlet memuru olucam ve tayin problemimiz kalmayacak:)
iiz kızlarr az önce kan verdik geldik 4 tüp kan aldılar yaaa
ayrıca güsel iltifatlarınız için tşk ederiimm
ben çalıştığım kurumda sözleşmeliyim canım bu yüzden tayin olamıyorum eşimle,ama başka bir kurum sınav açtı kpss puanımıza göre müracat ettik şimdi de mülakata çağırdılar,eğer kazanırsam devlet memuru olucam ve tayin problemimiz kalmayacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?