Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canlarım ben çıkıyorum.Yarın görüşürüz.Kendinize çok ama çok iyi bakın.:a015:

ben epılasyonlardan korkuyorum ya en ıyısı gene agda yanı sonra kalıcı hasarların hıc tedavısı olmaz.

haha açarken afakanlar basar banadaaa acil çıkman gerektiini düşünsene ama zmnla elin pratikleşir sanırım

iyi akşamlar kızlarrr
ayy öldüm yorgunluktan kurstan geç çıktım kocişle alışveriş yaptık eve bıraktı beni evi sil süpür yemek yap masa hazırla kendini hazırla derken bittim valla birazdan da gelir zaten sevgili eşim:)
ama size bi cee yapayım dedim

mrb jnaz cım dün elektrkler gitti sizinle sohbet edemedim ya

:)
teologcuğum dün banyo aksesuarı aldım:)))
çeyiz alışwerişine ekledim resimlerimi baksana:)

jnazcımm mrb yaa yinemii temizlik cnm yazık yaaa sana yorma kendini tertemiz evi temizleyip duruosun
teocum mrb nasılsın

mrb cssa cım cok sağol iyiyim çok şükür seni sormalı bu rada nastassia cım banyo aksesuarlarına bayıldımmmm güzel ötesi güle güle kullan cnm

canım haziran ın ilk haftası gelecek artık çünkü evi taşıyacağımız için babam geldi bu rada tercihleri de teslim ettim bugün Rabbim iyi bir yer nasip eder iyi insanlarla karşılaştırır inşallah sen nasılsın ya uzun zamndır görüşemedik senle hamişlik nasıl gidiyor:CüvCüv:

hmm anladım cnm hakkında hayırlısı olsun
biz iiz bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk çok şükür Rabbime içim biraz daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…