Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Selamlarr, nasılsınız arkadaşlar, bugün itibariyle benim kınama 20 gün düğünüme 21 gün kaldı, ama nişanlımla küsüz:)))Zaten bende bu gerginlik varken 20 gün kendimi bi odaya kapatsam daha iyi herkese çatıyorum, sinirleniyorum ya( Düğünün gerginliği mi ilaca başlamanın gerginliği mi anlamadım gitti...

Selam canım. Şimdiden mutluluklar sana.Bu gergin ortamda normal canım nişanlınla küs olmanız.Biz de küsmüştük,hatta ayrılma noktasına gelmiştik.Ama geçer cnm.Ne ilacı kullanıyorsun canım?

Çoook teşekkür ederimmmm..:)Doğum kontrol hapına başladım, on iki gün filan oldu sanırım, ondan mı acaba biraz da diyorum..

Canlarım hastaneye gittim bugün, şu bendeki kaşıntılı kabartılar için.Gül hastalığıymış,stresten oluyormuş.Bir losyon birde merhem verdi.Şimdi sırtıma uzanamadığım için eve geldim eşim sürsün diye,birazdan işe gideceğim.Görüşürüz

Geçmiş olsun canım.Hamileliği etkileyecek birşey yok değil mi?

merhabalar kıslar hepinize...
bu evlilik bu kadar mı zor yoksa her şeyi mi biz zorlaştırıyoruz...
iki kişi arasında herhangi bir sorun yokken aileler yüzünden ancak bu kadar tartışılabilir..
piffff

Off geçmiş olsunn, benim de evlilikle ilgili en büyük korkum bu, biz kendi içimizde herşeyi çözeriz de, olay aileler ile ilgili olursa çok fena olur...((

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar kıslar hepinize...
bu evlilik bu kadar mı zor yoksa her şeyi mi biz zorlaştırıyoruz...
iki kişi arasında herhangi bir sorun yokken aileler yüzünden ancak bu kadar tartışılabilir..
piffff

Eşinizin tutumu ile de ilgili tabi değil mi, iki taraf da ailesini savunuyo

kesinlikle, kendisi de farkında olsa da bazı şeylerin benim dile getirmem resmen onu farklı bir insan yapıyor.. Zamanla aşılır die düşünüyorum ama bilmiyorum gerçekten can sıkıcı bi durum...

Ben de sanki bizde de olacakmış böyle sorunlar gibi hissediyorum, ne yapmalı bilmiyorum, düzeltmesi gereken yine karı-koca. Aileleri düzeltmek imkansız çünkü..

selamlar kızlar ne kadar zamandır yazmadım buraya ben bile bilmiyorum artık
sanırım en son eşimin yemin törenine giderkendi oda bir ayı geçti bile
herkesler nasıl bakalım hamileler var sanırım
mısraaa düşünmüyodun en son ama çok sevindim böyle bi karar almanıza
inş hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize bende tabi
ben pek keyifsizim buaralar eşim gidince iyice bunalım oldum hiç bişiy yapasım yok ondan yazmıyorum sizede zaten sanki nereye gitsem keyfini kaçırıyorum gibi geliyo etrafımdakilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…