Canlarım hastaneye gittim bugün, şu bendeki kaşıntılı kabartılar için.Gül hastalığıymış,stresten oluyormuş.Bir losyon birde merhem verdi.Şimdi sırtıma uzanamadığım için eve geldim eşim sürsün diye,birazdan işe gideceğim.Görüşürüz
Angel nerdesin canım ya
selamlar kızlar ne kadar zamandır yazmadım buraya ben bile bilmiyorum artık
sanırım en son eşimin yemin törenine giderkendi oda bir ayı geçti bile
herkesler nasıl bakalım hamileler var sanırım
mısraaa düşünmüyodun en son ama çok sevindim böyle bi karar almanıza
inş hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize bende tabi
ben pek keyifsizim buaralar eşim gidince iyice bunalım oldum hiç bişiy yapasım yok ondan yazmıyorum sizede zaten sanki nereye gitsem keyfini kaçırıyorum gibi geliyo etrafımdakilerin
ben pek keyifsizim buaralar eşim gidince iyice bunalım oldum hiç bişiy yapasım yok ondan yazmıyorum sizede zaten sanki nereye gitsem keyfini kaçırıyorum gibi geliyo etrafımdakilerin
geçmiş olsun canım
ben dedim sana zona falan değilsin diye:)))
burdayım şeker yemekten geldimde çay aldım falan öle yani
sende yoktun burda başka topiklerde yazışıyodun:mymeka:
senağlama Ama kimsecikler yoktu buralarda. Yazıyorum cevap yok.Bir daha yapmam ösür dilerim:1no2:
:1hug:
Ben aslında daha önce bahsetmiştim kendimden ama tekrar bahsedeyim bari:)) 28 yaşındayım, 20 gün sonra düğünüm var, Tokat'tan Ankara'ya geleceğim, yani henüz evli değilim haliyle, bi iki konu takılmıştı kafama evlenmeden önce çözmem gereken, onlar için girdim siteye, sonra baktım muhabbet güzel, katıliim dedim:) İşte böyle:) Şu an doğal olarak acayip gerginim, dokunsalar ya ağlayacağım ya da millete çatacağım, o yüzden kimse dokunmuo bana:)))
Kızlar çok karnım acıktı.Şimdi ofisteki herşeyi yicem vallakaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar elbette geçecek hatta 1,5 ay gitti kaldı 3,5 ay kaydirigubbakcemile2 ama yinede evlilikten sonra ayrı kalmak zormuş
bende eşim olmayınca hayattan zevk alamama gibi bi hal oluştu ondan sıkıntım, geçen hafta istanbul buluşmasına gittim o yüzden değişiklik olsun dedim çokta iyi oldu bi sürü şeker insan tanıdım :enbuyukkk:
angel cim annemlerde kalıyorum valizimi kaptım baba evine döndüm ama evimi çok özlüyorum haftada bir gidip boş evi temizliyorum -tatlicadiarzu-
mısraaa çok iyi bir karar vermişsiniz inş bekletmez hemen gelir bebişiniz rahatsızlığın içinde geçmiş olsun dikkat et kendine hamileliğe hazırlanıyosun madem hiç bir şeyi takmamaya başlıycan şimdiden
o zaman bis sana hiç dokunmayalım şekercim:)))
yesene cnm
herhalde dışardan bişiler istiyorsunuz dimi
e iyi olmuş annenlerle olmaz yalnız daha kötü olur senin için
3,5 ay da geçer inş hemen canım
sonrada bebiş olur artık
o zaman bis sana hiç dokunmayalım şekercim:)))
yesene cnm
herhalde dışardan bişiler istiyorsunuz dimi
e iyi olmuş annenlerle olmaz yalnız daha kötü olur senin için
3,5 ay da geçer inş hemen canım
sonrada bebiş olur artık
Evet dışardan söyledim;ama gitmişler başka yere vermişler yanlışlıklaklava: Bir daha söyledim,artık gelmezse var ya başlarına yıkcam orayıkötükedihüso
slm kızlar ben geldm yoktum ne zamandr giremedm okulla uğraşıyorum bugnde zar zor grdim annemin günü war içerde insan kaynıyo annem kowaladı bni odama
Evet dışardan söyledim;ama gitmişler başka yere vermişler yanlışlıklaklava: Bir daha söyledim,artık gelmezse var ya başlarına yıkcam orayıkötükedihüso
ay inş canım inş :ecrin_bebek: zaten sırf o nedenle hemen gönderdim eşimi askere ona kalsa daha doktora yapcaktı gitmemek için
ay bana da sürekli başkalarının siparişlerini getiriyolar sinir oluyorum delikafadulden
ayy ya burdada çok oluyor böle şeyler:)))
en komiğide adam mesela geliyor bi tost istenmiş kimin diyor burdakilerde benim abi ver diyor ben burda tost bekliyip duruyorum bakmışım ki karşıdaki yemiş benim tostumu:)))
işi yapmışsın cnm bi an önce gidip gelsinde size başlayın hayatınızayerimseniben
ay inş canım inş :ecrin_bebek: zaten sırf o nedenle hemen gönderdim eşimi askere ona kalsa daha doktora yapcaktı gitmemek için
ay bana da sürekli başkalarının siparişlerini getiriyolar sinir oluyorum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?