Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Geldimmmmm arkadaşlar.Umarım herkes iyidir.
Birazdan bir rapor yazacağım,bu arada size selam vereyim dedim.

Yalnızkatip ve tearsinheaven sizlerde hoşgeldiniz.
Biraz kendinizden söz eder misiniz ?
Ne kadarlık evlisiniz?
Çalışıyor musunuz?
Yaşınız kaç?
Eşiniz ne iş yapıyor ...vs.
Bunlar topiğimizin başlangıç sorularıdır :)

Yaşadığınız sıkıntıları çokkkkkkk iyi bilirim,bende yaşadım ama lütfen kendinize dikkat edin,bakın bende stresten hastalık çıktı .Sizden daha önemlisi yok bu dünyada,eş falan bir yere kadar.

geçmiş olsun canım
ben dedim sana zona falan değilsin diye:)))

Angel nerdesin canım ya

burdayım şeker yemekten geldimde çay aldım falan öle yani
sende yoktun burda başka topiklerde yazışıyodun:mymeka:

Hoşgeldin canım,lütfen moralini bozma askerlik bir şekilde bitecek yeniden kavuşacaksınız.Zaten baştada biliyordun değil mi askerlik işini:)))))))

Bebek konusuna gelince evet hiç düşünmüyorduk bir anda bişeyler oldu,oturduk düşündük,bir uğraşalım dedik,olmazsada yaşım iyice geçmeden önlemimizi alalım.
Allah herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.

evet canım uzun zamandır yoktun
eşine Allah kavuştursun cnm eşin yanında olmayınca zaman geçmez haklısın ama sıkma canını sayılı gün dimi sonuçta Allh sağlıkla kavuştursun inş bi an önce sizi:Saruboceq:
ee neler yapıyosun annenlerlemi kalıyosun şimdi

geçmiş olsun canım
ben dedim sana zona falan değilsin diye:)))

burdayım şeker yemekten geldimde çay aldım falan öle yani
sende yoktun burda başka topiklerde yazışıyodun:mymeka:

senağlama Ama kimsecikler yoktu buralarda. Yazıyorum cevap yok.Bir daha yapmam ösür dilerim:1no2:

Ben aslında daha önce bahsetmiştim kendimden ama tekrar bahsedeyim bari:)) 28 yaşındayım, 20 gün sonra düğünüm var, Tokat'tan Ankara'ya geleceğim, yani henüz evli değilim haliyle, bi iki konu takılmıştı kafama evlenmeden önce çözmem gereken, onlar için girdim siteye, sonra baktım muhabbet güzel, katıliim dedim:) İşte böyle:) Şu an doğal olarak acayip gerginim, dokunsalar ya ağlayacağım ya da millete çatacağım, o yüzden kimse dokunmuo bana:)))

Merhaba canım.Allah tez zamanda kavuştursun kocişinle seni. Haklısın kocişsiz hiçbir şeyin tadı olmaz. Olsa bir dert olmasa ayrı dert.

sağolun kızlar elbette geçecek hatta 1,5 ay gitti kaldı 3,5 ay kaydirigubbakcemile2 ama yinede evlilikten sonra ayrı kalmak zormuş
bende eşim olmayınca hayattan zevk alamama gibi bi hal oluştu ondan sıkıntım, geçen hafta istanbul buluşmasına gittim o yüzden değişiklik olsun dedim çokta iyi oldu bi sürü şeker insan tanıdım :enbuyukkk:
angel cim annemlerde kalıyorum valizimi kaptım baba evine döndüm ama evimi çok özlüyorum haftada bir gidip boş evi temizliyorum -tatlicadiarzu-

mısraaa çok iyi bir karar vermişsiniz inş bekletmez hemen gelir bebişiniz rahatsızlığın içinde geçmiş olsun dikkat et kendine hamileliğe hazırlanıyosun madem hiç bir şeyi takmamaya başlıycan şimdiden

o zaman bis sana hiç dokunmayalım şekercim:)))

Kızlar çok karnım acıktı.Şimdi ofisteki herşeyi yicem vallakaydirigubbakcemile3

yesene cnm
herhalde dışardan bişiler istiyorsunuz dimi

e iyi olmuş annenlerle olmaz yalnız daha kötü olur senin için
3,5 ay da geçer inş hemen canım
sonrada bebiş olur artık

Evet dışardan söyledim;ama gitmişler başka yere vermişler yanlışlıklaklava: Bir daha söyledim,artık gelmezse var ya başlarına yıkcam orayıkötükedihüso

ay inş canım inş :ecrin_bebek: zaten sırf o nedenle hemen gönderdim eşimi askere ona kalsa daha doktora yapcaktı gitmemek için

Evet dışardan söyledim;ama gitmişler başka yere vermişler yanlışlıklaklava: Bir daha söyledim,artık gelmezse var ya başlarına yıkcam orayıkötükedihüso

ay bana da sürekli başkalarının siparişlerini getiriyolar sinir oluyorum delikafadulden

slm kızlar ben geldm yoktum ne zamandr giremedm okulla uğraşıyorum bugnde zar zor grdim annemin günü war içerde insan kaynıyo annem kowaladı bni odama

slm kızlar ben geldm yoktum ne zamandr giremedm okulla uğraşıyorum bugnde zar zor grdim annemin günü war içerde insan kaynıyo annem kowaladı bni odama

Hoşgeldin canım. Ne güzel gün mü var.Valla çok güzel şeyler vardır şimdi sizde.Bana bi tabak hazırlasana.kaydirigubbakcemile3

ayy ya burdada çok oluyor böle şeyler:)))
en komiğide adam mesela geliyor bi tost istenmiş kimin diyor burdakilerde benim abi ver diyor ben burda tost bekliyip duruyorum bakmışım ki karşıdaki yemiş benim tostumu:)))

iyi yapmışsın cnm bi an önce gidip gelsinde size başlayın hayatınızayerimseniben

Son düzenleme:

He he valla benim ortada pide yok hala Sinir geldi:çok üzgünüm:

Ye sende canım benim için de.Hala yok ya ağlıcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…