Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya kızlar tavsiye edeceğiniz kitap var mı bana acayip okuma isteği var içimde sönmeden ne okusam kardır tarih olur roman olur biyografi olur
aslında kpss ye çalışmam lazım ama onun haricindeki herşeye çok istekliyim mirmirmirmir

Canım bilmiyorum okudun mu ama ben çok çok beğendim.Kürşat Başar - Başucumda müzik.ben Kürşat Başar'ın tüm kitaplarını aldım.Çok da beğendim.

Valla tam sayfa sayısını hatırlamıyorum ama dörtyüz kusurlu sayfaydı sanırım 1 günde bitirdimdelikafadulden

vladimir bartol-alamut
amin malouf-semerkand özellkle alamut çok sürkleyici neyse kızlar size mrb diyorm ve cıkıyorm umarım iyisinizdir akşam görüşmek üzere

evet benim canım da sıkılıyor,sers anlatmam 1.5 hafta sonraya kaldısenağlama

slm kızlarr doktordan geldik herşey yolunda çok şükür bi problem yok tahlillerimdede ilaç vermedi bir ay sonra gitcez tekra işte böle siz ne yaptınız bakalım

Merhaba dirimcim hoşgeldin.

selam canım okuldan yeni geldim,öğlen okula giderkende bir güzel ıslandım,
ANGEL canım yanlış yazmışım ders demek istemiştim.dönemin sonu geldi ders anlatıyoruz senağlama,ben haftaya kurtulurum demiştim ama ta ondan sonraki haftaya kaldı,sinirlerim bozuldu,haftasonu hep ders çalışıyorum bıktım artıksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…