aman maşallah diyelim canım,slm kızlarr doktordan geldik herşey yolunda çok şükür bi problem yok tahlillerimdede ilaç vermedi bir ay sonra gitcez tekra işte böle siz ne yaptınız bakalım
evet canım haklısınders demek istedi sanırım yerimseniben
slm kızlarr doktordan geldik herşey yolunda çok şükür bi problem yok tahlillerimdede ilaç vermedi bir ay sonra gitcez tekra işte böle siz ne yaptınız bakalım
slm kızlarr doktordan geldik herşey yolunda çok şükür bi problem yok tahlillerimdede ilaç vermedi bir ay sonra gitcez tekra işte böle siz ne yaptınız bakalım
aman maşallah diyelim canım,inşallah hep böyle devam ederyerimseniben
evet canım haklısın
sen nasılsın eşin rahat mı?görüşebiliyormusunuz canım
canım rahat olmasına sevindim,ne güzel telefonlada görüşüyorsunuz,uzak olduğu için görmeye gidemiyorsun sanıırm değilmi?ay eşek kafam keşke bende nisanda gönderseydim,aralıkta kısa dönem kalkarsa görürüz biz:mymeka:idare ediyorum canım az kaldı 3,5 ay sonra geliyo yerimseniben
eşi iyi çok şükür mardin merkeze geçti gece nöbet tutup sabah uyuyo
nöbetleri pek sevmezdi ama sabah kalkmaktan kurtulunca gayet memnun şimdi
nöbet tuttuğu kulübede de telefonu var akşam 7 den sabah 7 ye kadar görüşebiliyoruz :lepi:
tabi ben sabah işe gelince biraz zorlanıyorum -tatlicadiarzu- ama idare ediyoruz
selam canım okuldan yeni geldim,öğlen okula giderkende bir güzel ıslandım,
ANGEL canım yanlış yazmışım ders demek istemiştim.dönemin sonu geldi ders anlatıyoruz senağlama,ben haftaya kurtulurum demiştim ama ta ondan sonraki haftaya kaldı,sinirlerim bozuldu,haftasonu hep ders çalışıyorum bıktım artıksenağlama
sizin derken kim varki başka kız?canımın içi yüksek lisans yapıyorum.7 dersimi geçtim şimdide,seminer dersim kaldı.bu seminer dersini dönemin sonunda anlatmak zorundasın hocalara.seminerden geçersemde artık tez yazmaya başlayacağımsenağlamaohh gözünaydın cnm
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inş:Saruboceq:
darısıda başımıza hayırlısıyla:Saruboceq:
aslında ben sizin bu ders ve okul işinizi hiç anlamadım desem((
canım nedeni yok mu canın neden sıkkın,belki içinde bulunduğun durum,atamam,evi taşıma olayın vs.bunlar canını sıkmış olabilir mi acaba?sohbete katıl neşelendirelim senimrb kızlar ben geldi ve canım sıkkın
canım bende akşama patatesli börek yapmayı düşünüyorum,içini nsıl hazırlıyorsun,ben kıymalı patatesli yapıyordum.şimdi sade patatesli yapayım diyorumee kızlar akşama ne var yemekte ben hemen söleyeyim milföy börek yapcam karışık bide garnitürlü makarna salatası yapcam inş sizzz??
canım nedeni yok mu canın neden sıkkın,belki içinde bulunduğun durum,atamam,evi taşıma olayın vs.bunlar canını sıkmış olabilir mi acaba?sohbete katıl neşelendirelim senikaydirigubbakcemile3
ıvır zıvır derken??
oo hamişlikte yok öleee:)
valla iyi olur dirimcim hadi neşelendirin beni dediğin gibi içinde bulundugum durum galiba canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?