Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

slm kızlarr doktordan geldik herşey yolunda çok şükür bi problem yok tahlillerimdede ilaç vermedi bir ay sonra gitcez tekra işte böle siz ne yaptınız bakalım
aman maşallah diyelim canım,inşallah hep böyle devam ederyerimseniben

ders demek istedi sanırım yerimseniben
evet canım haklısın
sen nasılsın eşin rahat mı?görüşebiliyormusunuz canım

slm kızlarr doktordan geldik herşey yolunda çok şükür bi problem yok tahlillerimdede ilaç vermedi bir ay sonra gitcez tekra işte böle siz ne yaptınız bakalım

Çok sevindim canım.Umarım hamileliğin hep böyle yolunda gider:Saruboceq:

aman maşallah diyelim canım,inşallah hep böyle devam ederyerimseniben

evet canım haklısın
sen nasılsın eşin rahat mı?görüşebiliyormusunuz canım

idare ediyorum canım az kaldı 3,5 ay sonra geliyo yerimseniben
eşi iyi çok şükür mardin merkeze geçti gece nöbet tutup sabah uyuyo
nöbetleri pek sevmezdi ama sabah kalkmaktan kurtulunca gayet memnun şimdi
nöbet tuttuğu kulübede de telefonu var akşam 7 den sabah 7 ye kadar görüşebiliyoruz :lepi:
tabi ben sabah işe gelince biraz zorlanıyorum -tatlicadiarzu- ama idare ediyoruz

canım rahat olmasına sevindim,ne güzel telefonlada görüşüyorsunuz,uzak olduğu için görmeye gidemiyorsun sanıırm değilmi?ay eşek kafam keşke bende nisanda gönderseydim,aralıkta kısa dönem kalkarsa görürüz biz:mymeka:

ohh gözünaydın cnm
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inş:Saruboceq:
darısıda başımıza hayırlısıyla:Saruboceq:

aslında ben sizin bu ders ve okul işinizi hiç anlamadım desem ((

sizin derken kim varki başka kız?canımın içi yüksek lisans yapıyorum.7 dersimi geçtim şimdide,seminer dersim kaldı.bu seminer dersini dönemin sonunda anlatmak zorundasın hocalara.seminerden geçersemde artık tez yazmaya başlayacağımsenağlama

ee kızlar akşama ne var yemekte ben hemen söleyeyim milföy börek yapcam karışık bide garnitürlü makarna salatası yapcam inş sizzz??

Biz bgn ıvır zıvır yiyeceğiz cnm.Haftasonu midelerimize tatil yaptırıyoruz biz;ama hamiş kalırsam yandık...

mrb kızlar ben geldi ve canım sıkkın
canım nedeni yok mu canın neden sıkkın,belki içinde bulunduğun durum,atamam,evi taşıma olayın vs.bunlar canını sıkmış olabilir mi acaba?sohbete katıl neşelendirelim seni kaydirigubbakcemile3

ee kızlar akşama ne var yemekte ben hemen söleyeyim milföy börek yapcam karışık bide garnitürlü makarna salatası yapcam inş sizzz??
canım bende akşama patatesli börek yapmayı düşünüyorum,içini nsıl hazırlıyorsun,ben kıymalı patatesli yapıyordum.şimdi sade patatesli yapayım diyorum

canım nedeni yok mu canın neden sıkkın,belki içinde bulunduğun durum,atamam,evi taşıma olayın vs.bunlar canını sıkmış olabilir mi acaba?sohbete katıl neşelendirelim seni kaydirigubbakcemile3

valla iyi olur dirimcim hadi neşelendirin beni dediğin gibi içinde bulundugum durum galiba canımı sıkıyor

salla gitsin teocum yaa arda gelio öle hepimize takmamak lazım
dirimim ben patatesli yaparken patatesleri haşlıorum eziorum sonra baharat katıp karıştırıorum ve börek için hazır oluo ama ben bugün patatesli yapmıcam peynirli kaşarlı sucuklu yapcam listeye bide fırın sütlaç ekledim yapıorum şimdi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…