hmm alkol olmaması şart ama diğerleri arada olur bişi olmaz ben yiyorum amaa çok nadir yasmincim
canım içine soğan koymuyormusun?salla gitsin teocum yaa arda gelio öle hepimize takmamak lazım
dirimim ben patatesli yaparken patatesleri haşlıorum eziorum sonra baharat katıp karıştırıorum ve börek için hazır oluo ama ben bugün patatesli yapmıcam peynirli kaşarlı sucuklu yapcam listeye bide fırın sütlaç ekledim yapıorum şimdi onu
bak karşında şaklabanlık yapabilirim laelaelaelaelaehihoyyyt
canım rahat olmasına sevindim,ne güzel telefonlada görüşüyorsunuz,uzak olduğu için görmeye gidemiyorsun sanıırm değilmi?ay eşek kafam keşke bende nisanda gönderseydim,aralıkta kısa dönem kalkarsa görürüz biz:mymeka:
ee kızlar akşama ne var yemekte ben hemen söleyeyim milföy börek yapcam karışık bide garnitürlü makarna salatası yapcam inş sizzz??
canım bende akşama patatesli börek yapmayı düşünüyorum,içini nsıl hazırlıyorsun,ben kıymalı patatesli yapıyordum.şimdi sade patatesli yapayım diyorum
:roflol: Dirim özlemişim valla seni bugün.Geldiğin hemen belli oluyor.
canım peki patatesleri haşladın,tavada soğanı kavurup,içine patates,maydonoz,karabiber atsam,iç harcını bu şekilde hazırlasam nasıl olur hiç denedin mi?yok koymuorum canımm soğan
canım maşallah bu zayıflıktaKızlar bende çok az selülit var. Deracine selülit kremi kullanan var mı?Ayrıca hazır ağda bantlarından da kullanan var mı acaba???
yok canımalkisalkisalkis
canım peki patatesleri haşladın,tavada soğanı kavurup,içine patates,maydonoz,karabiber atsam,iç harcını bu şekilde hazırlasam nasıl olur hiç denedin mi?
canım maşallah bu zayıflıkta,ben krem kullanmıyorum canım,ağda bantları da az geliyor açıkçası :jeyyar:,komple sir ağdaya gidiyorum
sizin derken kim varki başka kız?canımın içi yüksek lisans yapıyorum.7 dersimi geçtim şimdide,seminer dersim kaldı.bu seminer dersini dönemin sonunda anlatmak zorundasın hocalara.seminerden geçersemde artık tez yazmaya başlayacağımsenağlama
nedenini bilmiyorm somut bir sebep yok ama dokunsanız aglayacak gibiyim sizlerdede var mı
ee kızlar akşama ne var yemekte ben hemen söleyeyim milföy börek yapcam karışık bide garnitürlü makarna salatası yapcam inş sizzz??
Kızlar bende çok az selülit var. Deracine selülit kremi kullanan var mı?Ayrıca hazır ağda bantlarından da kullanan var mı acaba???
kızlar ben çıktım,teşekkür ederim şekerler,pazartesi göürüşürüz,muckkkkkk
kızlar ben çıktım,teşekkür ederim şekerler,pazartesi göürüşürüz,muckkkkkk
ya biri daha vardı ama hatırlayamadım okul işi olan
iyi bakalım cnm Allah zihin açıklığı versin sana inş hemen geçersin :Saruboceq:
ama teocum olmazki ne ağlaması yaaaşakkıdı
biz dışarda yicez bugün sanırsam galiba:))
selülit kremi kullanmadım cnm ama önümüzdeki ay şu eritme kremi var xtragel ondan alsammı diyorum sitede baya reklamı var faydası olurmuki
ben kuaföre gidiyorum sir ağdaya canım
Onu duymadım canım ben.Ben bi araştırdım ama kararsız da kaldım.Geçen sene düğün öncesi Christian Dior'un almıştım,hiç işe yaramadı.Yazık oldu o kadar parayaŞimdi yine aynı hataya düşmeyeyim dedim canım.
kızlar bende kaçıyorum artık yarın kimsecikler olmaz şimdi buralarda senağlama
sizlere iyi tatiller
görüşürüüüüüüz
kızlar bende kaçıyorum artık yarın kimsecikler olmaz şimdi buralarda senağlama
sizlere iyi tatiller
görüşürüüüüüüz
canım şu yukarda yazıyorya habire bölgesel yağlanmaya son diye
işe yaramazmı diyosun sen şimdi((
görüşürüz canım öpüyorum seni
ben burdayım yarın malesef akşam 6 ya kadar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?