Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hmm alkol olmaması şart ama diğerleri arada olur bişi olmaz ben yiyorum amaa çok nadir yasmincim

canım içine soğan koymuyormusun?

Kızlar bende çok az selülit var. Deracine selülit kremi kullanan var mı?Ayrıca hazır ağda bantlarından da kullanan var mı acaba???

görünüşe göre gidemiycem canım tekrar görmeye askerlik bitince gidip oraları gezme planıda yattı ramazan ve mardin sıcakları nedeniyle
hayırlısı olsun canım daha netleşmedi o karar inş size kadarda geçmez
gerçi böyle diyincede 15 ay yyapanlar geliyo aklıma onlarda sabırsızlıkla bekliyo 3 ay erken gelcekler diye
herkes kendini biliyo napalım

ee kızlar akşama ne var yemekte ben hemen söleyeyim milföy börek yapcam karışık bide garnitürlü makarna salatası yapcam inş sizzz??

ben kurtuldum bu dertten annem düşünsün kaydirigubbakcemile3

canım bende akşama patatesli börek yapmayı düşünüyorum,içini nsıl hazırlıyorsun,ben kıymalı patatesli yapıyordum.şimdi sade patatesli yapayım diyorum

ben patatesleri haşlayıp ezdikten sonra bir soğanı kavuruyorum patatesleride ona ekleyip bi çeviriyorum baharatlarıyla eşim çok severdi polis okuluna yapar götürürdüm her hafta senağlama

:roflol: Dirim özlemişim valla seni bugün.Geldiğin hemen belli oluyor.
yok canımalkisalkisalkis

yok koymuorum canımm soğan
canım peki patatesleri haşladın,tavada soğanı kavurup,içine patates,maydonoz,karabiber atsam,iç harcını bu şekilde hazırlasam nasıl olur hiç denedin mi?

Kızlar bende çok az selülit var. Deracine selülit kremi kullanan var mı?Ayrıca hazır ağda bantlarından da kullanan var mı acaba???
canım maşallah bu zayıflıkta ,ben krem kullanmıyorum canım,ağda bantları da az geliyor açıkçası :jeyyar:,komple sir ağdaya gidiyorum

kızlar ben çıktım,teşekkür ederim şekerler,pazartesi göürüşürüz,muckkkkkk

Ya canım selülit valla zayıf şişman dinlemiyor.53 kiloyum ammaaaa var işte az buçuk ve bu da beni rahatsız ediyor. Bende komple sire gidiordum ama bu hafta evde yapayım dedim.

ya biri daha vardı ama hatırlayamadım okul işi olan
iyi bakalım cnm Allah zihin açıklığı versin sana inş hemen geçersin :Saruboceq:

nedenini bilmiyorm somut bir sebep yok ama dokunsanız aglayacak gibiyim sizlerdede var mı

ama teocum olmazki ne ağlaması yaaaşakkıdı

ee kızlar akşama ne var yemekte ben hemen söleyeyim milföy börek yapcam karışık bide garnitürlü makarna salatası yapcam inş sizzz??

biz dışarda yicez bugün sanırsam galiba:))

selülit kremi kullanmadım cnm ama önümüzdeki ay şu eritme kremi var xtragel ondan alsammı diyorum sitede baya reklamı var faydası olurmuki
ben kuaföre gidiyorum sir ağdaya canım

Onu duymadım canım ben.Ben bi araştırdım ama kararsız da kaldım.Geçen sene düğün öncesi Christian Dior'un almıştım,hiç işe yaramadı.Yazık oldu o kadar paraya Şimdi yine aynı hataya düşmeyeyim dedim canım.

kızlar bende kaçıyorum artık yarın kimsecikler olmaz şimdi buralarda senağlama
sizlere iyi tatiller
görüşürüüüüüüz

canım şu yukarda yazıyorya habire bölgesel yağlanmaya son diye
işe yaramazmı diyosun sen şimdi((

kızlar bende kaçıyorum artık yarın kimsecikler olmaz şimdi buralarda senağlama
sizlere iyi tatiller
görüşürüüüüüüz

görüşürüz canım öpüyorum seni
ben burdayım yarın malesef akşam 6 ya kadar(

canım şu yukarda yazıyorya habire bölgesel yağlanmaya son diye
işe yaramazmı diyosun sen şimdi((

görüşürüz canım öpüyorum seni
ben burdayım yarın malesef akşam 6 ya kadar(

O mu o dediğin bak şimdi dikkatimi çektikaydirigubbakcemile3 Valla canım bilmiorum da.Benim dediğim krem eczanelerde satılıyor.Burda da baya baktım topiclerde memnun kalanlar var ve incelmede yapıyormuş canım. İnternette buldum Deracine selülit kremini 1 alana 1 bedava 49 tl. di.:uhm:

kızlar kusura bakmayın ya babam gelmişti ondan sohbeti yarım bıraktım şükür biraz da iyiyim dirimim şaklabanlık yapamadan gitmiş sanırım selülit konu ama piyasadki hiçbir selülit kremine güvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…