kızlar kusura bakmayın ya babam gelmişti ondan sohbeti yarım bıraktım şükür biraz da iyiyim dirimim şaklabanlık yapamadan gitmiş sanırım selülit konu ama piyasadki hiçbir selülit kremine güvenmiyorum
Bende ve ondan çok kararsızım.En güzeli spor yapmakhihoyyyt
hoşgeldin gltr nasılsın
kesinlikle spor ve bolbol su bir ara bende hareketsizlikten dolayı oluşur gibi oldu hemen hareketleneyim dedim yürüyüş ve suyla azaldı şükür
[ı]canım bizde bisiklet almıştık zaten.ama havalar bir bozuldu binemedik.arın tekrardan binmeye başlıcaz artık.
Gültr cim hoşgeldin canım.[/ı]
O mu o dediğin bak şimdi dikkatimi çektikaydirigubbakcemile3 Valla canım bilmiorum da.Benim dediğim krem eczanelerde satılıyor.Burda da baya baktım topiclerde memnun kalanlar var ve incelmede yapıyormuş canım. İnternette buldum Deracine selülit kremini 1 alana 1 bedava 49 tl. di.:uhm:
hoş bulduk nasılsın
ya ben selülit için değilde incelmek için istiyorum kremi
yani selülit var tabide aslında benim bacaklarım ve belim incede midem var biraz onuda belki bu kremle hallederim dedim ne dersin?
bunun fiyatı 99 tl ???
Slm arkadaŞlar
Canım bizde bisiklet almıştık zaten.Ama havalar bir bozuldu binemedik.arın tekrardan binmeye başlıcaz artık.
Gültr cim hoşgeldin canım.
Valla canım ben bilmiyorum bu kremi;ama kullanmadan önce iyice araştır derim canım benim.Sonra yanlış şeylere yol açmasın bitanem:1hug:
Canlarım ben çıkıyorum birazdan.İyi tatiller hepinize.Bol bol dinlenin canlarım.Pazartesi görüşürüz.:a015:
Valla canım ben bilmiyorum bu kremi;ama kullanmadan önce iyice araştır derim canım benim.Sonra yanlış şeylere yol açmasın bitanem:1hug:
Canlarım ben çıkıyorum birazdan.İyi tatiller hepinize.Bol bol dinlenin canlarım.Pazartesi görüşürüz.:a015:
Angel sen zaten incesinyerimseniben
slm kızlar ne war ne yok:)))
gene bir tatil başlangıcıııı oleyyy oleyyy
ama çok yoruldum bugün... öğrencilerimin mezuniyet fotoğraflarını çektirdim kepli cübbeli:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?