Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Bende ve ondan çok kararsızım.En güzeli spor yapmakhihoyyyt

kesinlikle spor ve bolbol su bir ara bende hareketsizlikten dolayı oluşur gibi oldu hemen hareketleneyim dedim yürüyüş ve suyla azaldı şükür

Canım bizde bisiklet almıştık zaten.Ama havalar bir bozuldu binemedik.arın tekrardan binmeye başlıcaz artık.

Gültr cim hoşgeldin canım.

ya ben selülit için değilde incelmek için istiyorum kremi
yani selülit var tabide aslında benim bacaklarım ve belim incede midem var biraz onuda belki bu kremle hallederim dedim ne dersin?
bunun fiyatı 99 tl ???

ya ben selülit için değilde incelmek için istiyorum kremi
yani selülit var tabide aslında benim bacaklarım ve belim incede midem var biraz onuda belki bu kremle hallederim dedim ne dersin?
bunun fiyatı 99 tl ???

Valla canım ben bilmiyorum bu kremi;ama kullanmadan önce iyice araştır derim canım benim.Sonra yanlış şeylere yol açmasın bitanem:1hug:

Canlarım ben çıkıyorum birazdan.İyi tatiller hepinize.Bol bol dinlenin canlarım.Pazartesi görüşürüz.:a015:

slm gultr nbr cnm

Canım bizde bisiklet almıştık zaten.Ama havalar bir bozuldu binemedik.arın tekrardan binmeye başlıcaz artık.

Gültr cim hoşgeldin canım.

bende bisiklet var ama jimnastik bisikleti evde
kullanmaya fırsat olmuyorki(

tamam cnm zaten pek içime sinmiyordu olabilirmi diyordum
bakalım
sana iyi tatiller cnm iyi bak kendine çok öpüyorum seni

Sanada iyi tatiller cnm.
Ben evdeyim birazdan temizlik yapacağım,yarın anneme gideceğim,pazarda işyerinde nöbetciyim

Angel sen zaten incesinyerimseniben

Mısraacım gitmeden yazayım canım. Düğün fotolarınızı gördüm.Çok tatlı olmuşsunuz canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım.Hep öyle gülün birtanem.neyse ben çıktım canlarım görüşürüz sonra:1hug:

mısracım anlaşılan paparazzi yakalamış sizi düğün günü:):)
belki nişan resimlerini diodur cnm

slm kızlar ne war ne yok:)))
gene bir tatil başlangıcıııı oleyyy oleyyy
ama çok yoruldum bugün... öğrencilerimin mezuniyet fotoğraflarını çektirdim kepli cübbeli:))))

15 iş günümüz kaldı sanırım nastassia cım sen mezun ettiğine göre senin için bitti saylır cnm bnm daha 2. yazılılar var soru hazırla oku off sonra e okula kaydet 2 hafta cok sıkı gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…