canım daha ilk gün hele aradan biraz zaman geçsin canım inşallah işleri açılacak,bugünlerde gelip geçer canım hayırlısıyla :sm_confused:Canım eşimin epeyce morali bozuldu dün ,böyle bir semtte nasıl iş olmaz diye
Bence karar vermek için çok erken ama eşimin sıkıntısı banada yansıyor
İşyerini açtığı semt şehrin en iyilerinden ama ne ilginçtir ki sokak lambaları bile yanmıyor.Esnaflar kendilerince çözüm üretmişler,projetkör falan taktırmışlar.
İşte böle cnm
Bende bayılmak üzereyim resmen ,acaipte uykum var.Bugün hiç iş yapamıyorum ,müdür görev verdi,gidemeyeceğim dedim çokkkkkkkkkkkkkkkkk halsizim
benimde içim daralıyor sanki,bisküvi ile yenmeye çalışıyorum bu durumu :sm_confused:ay ne biliyim yaa
avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamak istiyorum
delirdim galiba yada delirmek üzereyimkötükedihüso
bende canım aynen öleyim ölcek gibiiyim içim sıkılıyor:sm_confused:
Ben geldimmmmmmmmmmmmmm.
Ben geldimmmmmmmmmmmmmm.
hoşgeldinn yasmin,
kızlar noluyorsunuz hepinizde bir sıkıntı kendinize gelin.
Tubiscim canım merhaba.Nasılsın? Anlamadım canım havalar ısındı iyice kimsenin çalışmak istemiyor sanırırm.
iyiyim canım, sen nasılsın?
sanırım havaların etkisi fazla.
bugün pek işim yok burlardayım ama kızların sesi çıkmıyor.
mısra, dükkan hayırlı olsun. en son açıcak diyordun açılmış bile.
daha yeni açıldığını bilmeyen bile çok fazladır. zamanla olur.
canım benim işim vardı biraz onları hafiflettim,o yüzden yazamadımneden kmse konuşmuyooo
aman boşverBen de iyiyim tatlım. Bende bir derdim var bölümüne takıldım,ne çok sorunlu kişiler var.Halimize şükürler olsun valla.
Dirimcim evet eve gitsek keşkeAkşama yemekte yok
canım benim işim vardı biraz onları hafiflettim,o yüzden yazamadım
aman boşver,bişeyler yaparız,benimde yok kayınvalidem yaprak sarmış göndermiş onu yicez bizde.. yanınada bişeyler hazırlarım artıkın yerimseniben
canım benim işim vardı biraz onları hafiflettim,o yüzden yazamadım
aman boşver,bişeyler yaparız,benimde yok kayınvalidem yaprak sarmış göndermiş onu yicez bizde.. yanınada bişeyler hazırlarım artıkın yerimseniben
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ohhhh ne gzel walla sonra dumba yatağa (yani bn öyle yapcam) :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?