Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

heheh menün gayet güzel,bende makarna yaparım belki ne zamandır makarnada yapmıyorum aklıma gelmişken belki sarmanın yanına yaparım,patlıcanlar kötü olmaya başladı çünki heheeh

bende eve gitmek istiyorum. yemekte yok evde ne yeriz bilmiyorum.

dirim, aynen bende eve gitmek istiyorum. aslında işyerinden çıksam yeter birde kocişim olsun yanımda tamamdır.
aynen ya kocişide özledim,beni hiç aramadı öğleden sonra zaten klava:

benimde içim daralıyor sanki,bisküvi ile yenmeye çalışıyorum bu durumu :sm_confused:
hepimize bişeyler oldu sanki

ay çok şekersin yaaa
sıkıntını bisküvi ile yenmeyemi çalışıyorsun:))
ilahi dirim sen çok yaşa emikaydirigubbakcemile3

ohh hergün sarma ye sen maşallah

oh yırttın demek bu hafta
bizde bamya var ve tavuk şehriye çorbası birdekaydirigubbakcemile5

aynen ya kocişide özledim,beni hiç aramadı öğleden sonra zaten klava:

benimkide aramadı, az önce ben aradım.
şimcik size bir soru ben tazeyim ya sürekli cicim ayları geçsin görürsün diyorlar.
bende herkes için aynı değildir diyorum yok anlamıyorlar.
4-5 ay sonra değişiklik oluyormu.
evli arkadaşlarımda hiç bir değişiklik görmedim.

banada yemek bulun basit birşeyler. azcık pilav var evde dünden kalma.

:asigim: ya benimde buzlukta bamya durup duruyor,bi yapmadım ya,sölemesi ayıptır haftasonu karnıyarık yaptım ilk kez yane kaydirigubbakcemile2,çok lezzetli oldu,kociş çok beğendi,benimde gözlerim yaşardı beğenince dermişim tabi yalan

Tavuk göğsü al canım kuşbaşı kes,pane harcına bulayıp çoz az yağda kızart.İyi olur.

İyi dileklerin için teşekkür ederim cnm:1hug:

Evet yırttım bu hafta canım.Her hafta enginar yapıyorum muhakkak. Çok seviyoruz kocişle.Dolabımda bezelyeler de var,barbunyada var.Onları da önümüzdeki haftaya yayarım artık:)

Kalp kalbe karşı derler :asigim:
eh öyle oldu sanki biraz :asigim:
aaaaaa bugün tam 7 ayımız oldu evleneli eşime sorayım bugünün önem ve anlamını bakalım bilecek mi :jeyyar:
canım benim kocişin ilgisi azalmadı,benden çok seviyor diyebilirim ama ilk aylarda mesela sabah işe gitmeden 1 saat önce felan böreği fırına koymak için kalktığımda canım boşver yapma,kalkma derdi,kalktığımda oda gelirdi yanıma,şimdi yok horul horul uyuyor,yanıma gelmiyor ama sonra yaparsın diyor,ilerde beni kendi halime bırakır sanırım klava: ufak bir ayrıntı oldu ama,kişiden kişiye değişir bu ilgi olayı,şahsen benimkinde ufak tefek şeylerin dışında problem yok.

Tavuk göğsü al canım kuşbaşı kes,pane harcına bulayıp çoz az yağda kızart.İyi olur.

h.sonu tavuk yedik, bugün işyerimdede vardı

enginar hiç yemedim desem. yarın az bişey alayımda deneyim nasıl oluyor sen tarif verirsin bana olurmu.
kokan kerevizdi dimi

İyi dileklerin için teşekkür ederim cnm:1hug:

nedemek canım, içimden gelendi inşallah çok iyi olur.

bende test edeyim bakalım neler yapıcak, sabah bazen kahvaltı istiyor bazen yanına ekmek arası istiyor. şimdilik sorun etmiyor. kalkmama gibi bir şansı yok benden önce işe gidiyor kaydirigubbakcemile3

canım ya annem çok yapardı bende çok severim.çıtır çıtır canım çekti valla,hoş midemin içi bisküvi doldu bugün ya,canım pek de birşey istemiyor :sm_confused:

:) Evet canım kokan kerevizdi. Ben pazardan hazır soyulmuş,ayıklanmış alıyorum. Soğanları küçük küçük doğruyorum hafif pembeleştikten sonra içine patates ve havuç atıyorum.Hepsi biraz kızardıktan sonra enginarları atıyorum içine 4'e bölerek ekşi koymuyorum.Aldığımdan beri limonlu suda durduğu için.Biraz da su ekliyorum.Ve afiyet olsun.
cokacimcoook

canım ya annem çok yapardı bende çok severim.çıtır çıtır canım çekti valla,hoş midemin içi bisküvi doldu bugün ya,canım pek de birşey istemiyor :sm_confused:

delikafadulden Ben de bayılıyorum canım.Çok güzel oluyor.özellikle pilav yada makarnanın yanında süper gidiyo.benimde cnm çekti valla:)

bende test edeyim bakalım neler yapıcak, sabah bazen kahvaltı istiyor bazen yanına ekmek arası istiyor. şimdilik sorun etmiyor. kalkmama gibi bir şansı yok benden önce işe gidiyor kaydirigubbakcemile3
uygula şekerim,bak benimki akşamları yorulma diye ikinci yemeği yaptırmıyor.mesela tavuk yaptım,yanına pilav yapim diyorum ki; benimde canım çekiyor, ama yok yorulma diyor.bakalım ne kadar dayanabilecek

bizim bir hafta sonra 10 ay biticek :1shok: şaka gibi tekrar hesapladım ama yanlışlık yokmuş
bizde değişiklik olmadı şimdilik ben mutfağa girince hemen peşimden gelen, iş yapmama izin vermeyen, ben ev süpürmeye başlayınca hemen bitsin diye nerden başlıyim diyerek vileda kovasını kapıp gelen, azıcık hastayım desem yerimden kaldırtmayan sabaha kadar başımda bekleyen bi eşim var dı askere gitmeden önce
gelince neler olucak bakalım değişiklik olursa yazarım
ama bence bir erkek evde babası nasılsa öyle oluyo kayınpederim 26 senenin sonunda hala böyle alkisalkisalkis

canım aynı,bizde eşimle birlikte mutfağa girip birlikte çıkıyoruz,mutfakta işi erken biterse,süpürgeyi çalıştırıyor,yada benim işim bitene kadar oda bir meşgale bulup yapıyor,çok şükür,ayrıca ilginç olan kayınbabam da kayınvalideme çok yardım eder.ama eşim bekarken bir suyu bile annesinden isterdi,hiç iş yapmazdı,evlendi iş yapmaya başladı :sm_confused:

kızartma gibi oluyor yani, yanında ne olabilir.

uygula şekerim,bak benimki akşamları yorulma diye ikinci yemeği yaptırmıyor.mesela tavuk yaptım,yanına pilav yapim diyorum ki; benimde canım çekiyor, ama yok yorulma diyor.bakalım ne kadar dayanabilecek

normalde yani evlenmeden öncede 2. yemeği pek yemezdi. ancak kuru fasülye gibi birşeyler varsa pilav istiyorsa. çorba pek içmiyor nadir hazır çorba içiyor.
yemek olarak herşeyi yiyor.

zkysn, eşimde ev işlerinde yardım ediyor evi süpürme işi ona ait bazen bir şeyler döküyor ben süpürüyom dökerim sen karışma diyor.
dediğin gibi evdeki durumuda önemli, bekarkende evdeiş yapıyordu camda siliyordu halen siliyor. mutfak işide yapıyor.
istemese yapmaz diyorum. abim örneğin evi süpürür ama bir bardağını alıp kaldırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…