Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım benım nasıl eklendıgını bılıyorum ama tam resım yuklencekken sayfa da hata dıyo yuklemıyo albume resımlerı
hatta bakarsanız düğün başlıklı album açtım ama içine resım yukleyemıyorum

canım hayırlısı,inşallah girersin biryerlere kaydirigubbakcemile5

canım ozaman resim büyük geldi,resmi küçültmen gerekiyor.

bilgisayarından painte gir.Dosya menüsünden aç deyip,yükleyeceğin resmi seç,tamam de.resim geldikten sonra resim menüsündeki uzat/eğ seç,ordan yatay dikey %40 yap,öyle yükle resmi

Ya ben daha gitmedim,, 1 sene oldu evleneleli, sadece bi problem var mı diye gidiliyo dimi?

dirim sen sanırım memurdun çok şanslısın canım ya ben 10 yıldır uğraşıyorum ama hep olumsuz..vardır belki bu işte bir hayır kısmet artık..

bilgisayarından painte gir.Dosya menüsünden aç deyip,yükleyeceğin resmi seç,tamam de.resim geldikten sonra resim menüsündeki uzat/eğ seç,ordan yatay dikey %40 yap,öyle yükle resmi

çok teşekkür ederim hayatım yaptım galiba bıtane yukledım:)zemuszemus

Ohhhhhhh böyle misafire can kurban ne güzelmiş hep gelsinler valla.
Bir kısmınıda bana gönderiver sana zahmet

dirim sen sanırım memurdun çok şanslısın canım ya ben 10 yıldır uğraşıyorum ama hep olumsuz..vardır belki bu işte bir hayır kısmet artık..

evet canım,hatta kpss ile 3 kere atandım yerimseniben,
kpss den kaç alıyosun canım?

evet canım çareler tükenmez yane kaydirigubbakcemile

canım eşim msn,internet vs.olayını pek sevmiyor,melek gibidir ama azcık kıskanç,söylesem burdaki bayanlardan bile kıskanır klava:
anladım canım benimkide öyle çok kıskanç,delimi ne ya, ama ölürüm ben ona.allah hiçbirimizin mutlululuğunu bozmasın şekerim :))

saol canım benim, seninkide hayırlı olsun, memurlukla son bulsun inş, bu arada meslek neydi merak ettim :))

Ya ben daha gitmedim,, 1 sene oldu evleneleli, sadece bi problem var mı diye gidiliyo dimi?

canım anlamadım tam ne demek istediğini.doğum kontrol mü diyosun ben bekarkende gitmedim evlendim hala gitmedim eğer aile planlamasıysa sorun

bu arada ben nasıl avatar koyabilirim arkadaşlar ??
canım sayfanın bana göre sağ köşesinde kullanıcı isminin olduğu yerde özel mesajlar var,gir oraya sol tarafta avatar değiştir var.

canım bende çok memnunum,inşallah şekerciğim :Saruboceq:

canım ben gördüm,çok güzelmişsin :1rolleyes:
ve gelinlik çok yakışmış canım a.s
saçlarını açık mı bıraktırdın canım

çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
evet hayatım saçlarım açıktı sola doğru toplanmıs sekıldeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…