Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

eet anlayışlıdır saolsun benim yaşam kaynağım mutluluk sebebim o beni hayata bağladı maşallah maşallah..
utanma cnm ya sadece konuşacaksın aklına ne takılırsa sor utanacak hiiçç bişi yok kasma kendini

benim eşimde olsa eminim aynısını derdi, erkekelerin düşünce yapısı değişik, nabza göre şerbet istiyolar, bizde söylemiyoruz haliyle, onlar istiyo çünkü dimi dirimim zemuszemus

tebrik ediyozum kocişini, helal valla.bide bizimkilere bak kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaar ben geldimm
bu ne yaa günler yetmıyo bana hemen geçiyo buraya gelemıyorum ozledım sizi çok
dün annemdeydim
bugun evdeyım yarın ilk mısafırlerım gelıyo panik oldum:)

cssa cım Allah mutluluğunuzu bozmasın aman nazar deymesin...bi tanıdığımız demişti hep mutlu olduğunuzu belirtmeyin çevrenize,evde arasıra bağrın filan komşular duysunda nazar deymesin diye o aklıma geldi :))

haktann gelmiş hoşgelmş, naber taze gelin, genç kadın.nasıldı herşey, bekliyoruz sizi gelmediniz hiççç

aminn aminn aminn saolun kızlar
haktan nasılsın nasıl gidio evlilik kim gelio misafir ne yapcaksın hazırlık olarak panik yapma rahat ol vakit çok yavaş yavaş yaparsınız

ama bizimkilerde iyidir yaa sadece netteki sitelere takınıtılılıar o kadar, benim koçişte beni saz kursuna yazdırdı bu arada, çok istiyodum öğrenmeyi vesile oldu koççum benim ,yerim ben onu opuyorumnanaktan

canlarımmmm
hoşbuldum herşey mukemmel gitti halada öle devam edıyo çok şükür
eger becerebılırsem bı kaç resım yukleyım sıze:)

ayy diirim çok güldüm koçişine yaa:)yemek kitabı alırmış ha:)
evet canım çareler tükenmez yane kaydirigubbakcemile

canım eşim msn,internet vs.olayını pek sevmiyor,melek gibidir ama azcık kıskanç,söylesem burdaki bayanlardan bile kıskanır klava:

kızlaaaaar ben geldimm
bu ne yaa günler yetmıyo bana hemen geçiyo buraya gelemıyorum ozledım sizi çok
dün annemdeydim
bugun evdeyım yarın ilk mısafırlerım gelıyo panik oldum:)
canım hoşgeldin,maşallah kimler geliyor bakim,ne yapıcaksın çaya mı geliyorlar,anneciğinde yardım eder yerimseniben

canlarımmmm
hoşbuldum herşey mukemmel gitti halada öle devam edıyo çok şükür
eger becerebılırsem bı kaç resım yukleyım sıze:)

ay ya resim deyince aklıma camdankalp-angel-teolog geliyor binbir zorluklarla yükleyipte geri silememişlerdi kaydirigubbakcemile3

alinyazımsln gözün aydın canım bende bu hafta sonu bilgisayar kursuna başlıyorum,memurluk için bazen sertifika istiyolar diğer koşullar uysada sertifikadan başvuramıyorum ilanlara,düğüne kadar bari ardan çıkmış olur bu işte..

canım annemın arkadasları benımde en sevdıgım teyzelerim yani onlar gelıyo herkes bişeyler yapcak bana hiçbişey yapma dediler annem pilav kızartma falan getırcekmiş
onlarda bişeyler getırcekmıs bana sen bişeye dokunma dıyolar
ama ben en azından bi tatlı yapim dedim dolabımda su böregımde varkaydirigubbakcemile2

alinyazımsln gözün aydın canım bende bu hafta sonu bilgisayar kursuna başlıyorum,memurluk için bazen sertifika istiyolar diğer koşullar uysada sertifikadan başvuramıyorum ilanlara,düğüne kadar bari ardan çıkmış olur bu işte..

yok ne albume resım ekleyebılıyorum tam yuklerken sayfada hata dıyo
nede cevap yazdıgımız yerdenki ataç işaretınden bişey yapabılıyorum :sm_confused:
yine sayfada hata diyo :sm_confused:

ne güzel işte canım ilk misafirlerin anlayışlıymışlar,alıştıktan sonra kendin yaparsın artık,benimde misafirlerim gelecek,bende hiç yapmadığım pasta,börekleri tariften bakarak yapmayı çok seviyorum,canım tatlı yada yaş pasta yapabilirsin

canım eğer okulda işletmenlik dersi gördüysen gerek yok,gerçektende devlet daireleri özellikle bilgisayar işletmeni kadroları istiyor

haktan sana anlatayım nasıl ekleniyor,albüme mi yoksa buraya mı ekleyeceksin,albümde sadece arkadaşların görür

DıRıMCıM ilgin için sağol ben aöf işletme okudum o yüzden kaç senedir kpss ile girmeye çalıştım ama ya diplomadan başvuramadım yada diğer tercihler uysa bile mülakatta filan elendim ..yaşta bu arada geldi geçti zaten son kozum bu işte meb onaylı sertifika onuda alayım bakalım bu sefer ne istiycekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…