canım bende söylemedim eşime,geçen bir pasta tarifi aldım kadınlar kulubu diye bir site var bayanlar orda tarif felan veriyor dedim,
boşver eksik tarif veriyorlardır,ben sana yemek kitabı alırım dedi kaydirigubbakcemile3
balcım neden utanıosunki doktora giderken cnmm
alınyazımsın benim koçişim bilio hatta onunla üye olmuştuk haberi var yani üye olduğumdan ve buradaki konulara katıldığımdan bişi demio çok şükür
hatta bazen bişiler konuşuoruz bilmediğimiz bişi hakkında araştırma yapmamız gerekiosa hemen dioki kadınlar kulübune bak orada vardır dio:)
evet canım çareler tükenmez yane kaydirigubbakcemileayy diirim çok güldüm koçişine yaa:)yemek kitabı alırmış ha:)
canım eşim msn,internet vs.olayını pek sevmiyor,melek gibidir ama azcık kıskanç,söylesem burdaki bayanlardan bile kıskanırbenim eşimde olsa eminim aynısını derdi, erkekelerin düşünce yapısı değişik, nabza göre şerbet istiyolar, bizde söylemiyoruz haliyle, onlar istiyo çünkü dimi dirimim zemuszemus
tebrik ediyozum kocişini, helal valla.bide bizimkilere bak kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin,maşallah kimler geliyor bakim,ne yapıcaksın çaya mı geliyorlar,anneciğinde yardım eder yerimsenibenkızlaaaaar ben geldimm
bu ne yaa günler yetmıyo bana hemen geçiyo buraya gelemıyorum ozledım sizi çok
dün annemdeydim
bugun evdeyım yarın ilk mısafırlerım gelıyo panik oldum:)
canlarımmmm
hoşbuldum herşey mukemmel gitti halada öle devam edıyo çok şükür
eger becerebılırsem bı kaç resım yukleyım sıze:)
evet canım çareler tükenmez yane kaydirigubbakcemile
canım eşim msn,internet vs.olayını pek sevmiyor,melek gibidir ama azcık kıskanç,söylesem burdaki bayanlardan bile kıskanırklava:
canım hoşgeldin,maşallah kimler geliyor bakim,ne yapıcaksın çaya mı geliyorlar,anneciğinde yardım eder yerimseniben
ne güzel işte canım ilk misafirlerin anlayışlıymışlar,alıştıktan sonra kendin yaparsın artık,benimde misafirlerim gelecek,bende hiç yapmadığım pasta,börekleri tariften bakarak yapmayı çok seviyorum,canım tatlı yada yaş pasta yapabilirsincanım annemın arkadasları benımde en sevdıgım teyzelerim yani onlar gelıyo herkes bişeyler yapcak bana hiçbişey yapma dediler annem pilav kızartma falan getırcekmiş
onlarda bişeyler getırcekmıs bana sen bişeye dokunma dıyolar
ama ben en azından bi tatlı yapim dedim dolabımda su böregımde varkaydirigubbakcemile2
canım eğer okulda işletmenlik dersi gördüysen gerek yok,gerçektende devlet daireleri özellikle bilgisayar işletmeni kadroları istiyoralinyazımsln gözün aydın canım bende bu hafta sonu bilgisayar kursuna başlıyorum,memurluk için bazen sertifika istiyolar diğer koşullar uysada sertifikadan başvuramıyorum ilanlara,düğüne kadar bari ardan çıkmış olur bu işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?