Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirim cim sen şanlı ve çok ballısın canım ozmn 3 kere nedemek ya :)) ben ilk girdiğimde 81 almıştım ama onun süresi doldu geçen senede çok düşük aldım 55-60 arası...bu puanla hiç atanamam gibi geliyo ama kısmet be canım...

alınyazimsln amin canım işllh öyle olur bende memur olma şerefine nail olurum sizin gibi...muhasebe ve finanstayım ben canım...

haktancım çook güsel olmuşsun Rabbim mutluluğunuzu daim etsin çok mutlu olun inş cnm

haktann bende görmek istiyorum canım ya bende arkadaşlık teklif edeyimmi?? ve nasıl edebilirim??

dirimcim sağol deniycem avatarı..

jazmin ve bal63 sizi arkadas olarak ekledım ben
mısracım nasıl olmaz yaaaa dur senle arkadas degılmıyız yoksa

canım geçmiş olsun ya madem bu kadar sorun yapıyo girme madem.oda kendince haklı olabilir ama tabiki işi bu boyuta getirmemek lazım.boşver sen eşinle mutlu ol yada anlayabileceği bi şekil varsa anlatmaya çalış.girmek için değil suç işlemediğin için.tekrar geçmiş olsun canım inş herşey düzelir.peki şimdi nasılsınız eşinle

Yasminnnnnnnn çokkkkkkkkkk şaşırdım o nasıl bir darp sebebidir öyle acaip sinirlendim.Ben eşimin yanında giriyor saatlerce yazışıyorum sizlerle,bence eşin başka bir şeye kızmış bu durumuda bahane etmiş olmalı.klava:

çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
evet hayatım saçlarım açıktı sola doğru toplanmıs sekıldeydi
güzel bir seçim olmuş canım,açık daha hoş durmuş hihoyyyt

canım girdiğin bölüme bağlı işte,bizim bölümde 90 üstü alırsan giriyosun biryere,81 iyi puanmış aslında :sm_confused:,inşallah seneye tekrar çalış,şansını dene derim canım.
iktisat,işletme,maliye,kamu yönetimi vs.çok alım oluyor memur olarak

canım çok üzüldüm adına ya,biz erkek değiliz ama dimi,inşallah aranız düzelir canım :Saruboceq:

haktancım maşallah çok güzel olmuşsun, darılma ama eşinden daha güzelsin allah bi yastıkta mutlulukla kocaltsın inş

Girmemeye çalışıyorum canım zaten. Şuan çok iyiyiz canım.

Mısraacım benim eşim çok ama çok iyidir.Ben de öyle sanıyorum ve okuduğu haberlerden çok çabuk etkilenir. Beni herkesten sakınır..Anlamadım gerçekten bende tanıyamadım onu bu hareketleriyle....

Dirimcim biliyorum sizin erkek olmadığınızı ama gel de anlat anlamadı.Şu an iyiyiz canım.

mısracım maalesef böyle düşünceye sahp erkekler çok.benim eşimlede büyük bir tartışmaya sebep verebilir buraya üye olmam.başta üye olduğumu dedim, boşver ayrıl dedi.iptal etmediğimi görünce surat yaptı, bende iptal ettim dedim.jasmininki kadar olmasada oda çok fena tepki verirdi sanırım.aşırı kıskançlık sanırım yni kıskançlık boyutu sapıtmak bu lsa gerekbenneyaptımki

nasıl yani yasmin ya cnm hiç yok sebepten seni hırpalıo hatta morartıo ve ertesinde kutlama yapıosunuz evlilik yıldönümü için birkez daha şaşırdım cnm ezdirme kendini lütfen yaaa böle bişeyi yapmaya hakkı yok yapamaz ben sana onu affetme demiorum ama keşke bu kadar çabuk kabullenmesydin olanları cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…