canım sayfanın bana göre sağ köşesinde kullanıcı isminin olduğu yerde özel mesajlar var,gir oraya sol tarafta avatar değiştir var.
canım bende çok memnunum,inşallah şekerciğim :Saruboceq:
Canlarım ben geldim... Ya buraya üye olduğumu biliyordu;ama buraya ve genel anlamda internete güvenmiyor. Görüyorsun hergün ne biçim haberler çıkıyor diyor...Belki erkekte olabilir nerden bilebilirsin dedi banaVe ayrılık noktasına geldik arkadaşlar,hırpaladı,vucudumda morluklar oldu... Ve hepsi 1. yılımıza sadece 2 gün kala.... Buraya bu kadar sıklıkta girdiğimi bilmiyordu sadece.Arada takıldığın birşey olursa bakarsın demişti....Neyse beni merak ederseniz diye bi bakayım dedim canlarım... Hala yaşıyorum yani:) Sizler nasılsınız??
güzel bir seçim olmuş canım,açık daha hoş durmuş hihoyyytçok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
evet hayatım saçlarım açıktı sola doğru toplanmıs sekıldeydi
canım girdiğin bölüme bağlı işte,bizim bölümde 90 üstü alırsan giriyosun biryere,81 iyi puanmış aslında :sm_confused:,inşallah seneye tekrar çalış,şansını dene derim canım.dirim cim sen şanlı ve çok ballısın canım ozmn 3 kere nedemek ya :)) ben ilk girdiğimde 81 almıştım ama onun süresi doldu geçen senede çok düşük aldım 55-60 arası...bu puanla hiç atanamam gibi geliyo ama kısmet be canım...
alınyazimsln amin canım işllh öyle olur bende memur olma şerefine nail olurum sizin gibi...muhasebe ve finanstayım ben canım...
Canlarım ben geldim... Ya buraya üye olduğumu biliyordu;ama buraya ve genel anlamda internete güvenmiyor. Görüyorsun hergün ne biçim haberler çıkıyor diyor...Belki erkekte olabilir nerden bilebilirsin dedi banaVe ayrılık noktasına geldik arkadaşlar,hırpaladı,vucudumda morluklar oldu... Ve hepsi 1. yılımıza sadece 2 gün kala.... Buraya bu kadar sıklıkta girdiğimi bilmiyordu sadece.Arada takıldığın birşey olursa bakarsın demişti....Neyse beni merak ederseniz diye bi bakayım dedim canlarım... Hala yaşıyorum yani:) Sizler nasılsınız??
canım geçmiş olsun ya madem bu kadar sorun yapıyo girme madem.oda kendince haklı olabilir ama tabiki işi bu boyuta getirmemek lazım.boşver sen eşinle mutlu ol yada anlayabileceği bi şekil varsa anlatmaya çalış.girmek için değil suç işlemediğin için.tekrar geçmiş olsun canım inş herşey düzelir.peki şimdi nasılsınız eşinle
Yasminnnnnnnn çokkkkkkkkkk şaşırdım o nasıl bir darp sebebidir öyle acaip sinirlendim.Ben eşimin yanında giriyor saatlerce yazışıyorum sizlerle,bence eşin başka bir şeye kızmış bu durumuda bahane etmiş olmalı.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?