Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Haktancım Allah bir yastıkta kocatsın canım.Gerçekten çok;ama çok güzel olmuşsun canım...

bal63 inş darısı sana memurluğun.bende 2 kez atandım.ama yaşadığım şehirde atamama başvurdum.diğeri tki ydi, kadı için zor olur diye mülakata bile gitmedim.darısı sana ve tüm iş bekleyenlere olsun inş canım

alınyazımsın sizde bi tartışma çıksa ki inş olmaz konunun boyutu değişmiş oluo sen bi bakıma onu kandırmış oluosun yani sizin tartışmanız buraya üye olman yüzünden deil kandırman yüzünden büyük olabilir...dilerimki olmaz hiç bir zaman tartışmazsınız inş

Haktancım Allah bir yastıkta kocatsın canım.Gerçekten çok;ama çok güzel olmuşsun canım...

çok saol canım o senin güzelliğin
bu arada yaşadıklarına çok üzüldüm ne dicemi şaşırdım ama başka bişeye takmıştır o sırada nolur çok düşünmemeye arkana çok bakmamaya çalış hepimizin başına gelebılır bu gıbı olaylar
kalbini ferah tutmaya çalış

Canlarım normalde böyle bir insan değildir asla hem de..Bırakın bana bir fiske vurmayı kötü sözler bile sarf etmemiştir. ışyerinde zaten bunaldı.Bir de hergün çevrede ve haberlerde kötü haberler duyunca bir de ben normal takıldığım konu olunca bakıcam demiştim... Böyle olunca bir anda köpürdü. Sinirlendi.Ben de üstüne gidince iyice delirdi...

canım seni çok iyi anlıyorum :teselli:

Haktannnnnnnnnnnn tamam saçım çok kısada başım kel mi,ben neden göremiyorum halaklava:
biz gördük zemuszemuszemuszemus

canım benim saol yok darılmam çok yakışıklı koca olmaz yoksa elimizden alırlarkaydirigubbakcemile3

dimi kaydirigubbakcemile3 ama bak bu erkekler evlenince acayip bi yakışıklı oluyolar.benide eşimden daha çok beğenirlerdi evlenene dek, kızlar faan pek bakmazdı öyle.şimdi kızlar içine düşçek gbi bakıyo vede eşinde pek yakışılıymış anlayamamışız diyolar hem sinr oluyorum hem mutlu.ama ben onu pek çok seviyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Sağol haktancım...Cssa cım aynen benimki de beni kandırdın sen dedi,bana yalan attın dedi.Ondan bu kadar sinirlendi.Yoksa üye olduğumu biliyordu ve birşey demiyordu..

bende bende çok sevıyorum:asigim:

haklısın canım umarım olmaz ama olmaması için bende onun yanında girmiyorum,zaten kullanıcı adımı bulabileceğini sanmıyorum, ama kimse böyle bişey yüüzünden sorun yaşamasın :Saruboceq:

canım benim saol yok darılmam çok yakışıklı koca olmaz yoksa elimizden alırlarkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

az işim var kızlar grş yarım saat sonra
görüşürüz canım

bende bende çok seviyorum opuyorumnanaktan

alınyazımsln işlhh öyle olur canım.siz gerçekten şanslısınız kıymetini bilin işinizin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…