bence eşleriniz burayı başka çok farklı sanıyo yani chat odası filan sanıyodur bay bayan kimin ne olduğu belli olmayan odalardan sanıyodur,görse burdaki muhabbeti eminim böle düşünmez...
81 doğumluyum canım sizler kaç yaşındasınız? Bu arada eşleriniz neden bu siteye girmenizi istemiyo anlamadım?
bende 85 liyim, eşim 81 li benimde.ya kıskançlıktan ya, yok erkekler kadın cinsiyetiyle giriyo olabilirlermişte yok nette bilgi sızıntısı yaparlarmışta, saçma sapan erkek bahaneleri zemuszemus
canım 7 daha alsam 10 ede zatenDirimcim senin boyun kaç? Bide niye dert ediyosunki 3 kilo fazlalık çok göze batmaz ya 10 kilo olsaydı?
valla balım bencede benziyosunuz baya, kardeş deilde hala dayı teyze çocukları gibi falan.benide eşimle benzetiyolar bazen, bazen bende çok benzetiyorum
rivayette derler ki allah karıkocanın toprağını bir yoğururmuş, benzermişler birbirlerine.(babanem derdi ) vereliniortak
valla eşimle biz hiç benzemiyoruz yaneevet banada birbirini çok seven eşler birbirine benzer diyolar alınyazım bende böle avunuyom :)))
bakıyom jazmin niyekine acaba??
aynıBenimki de aynı canım.Çok iyi anlaşırlar bakzemuszemus
canım gördüğümü söylüyorum yerimsenibendirimcim teşekkürler cnm benim yakıştırmana sevindim..
Benimki de aynı canım.Çok iyi anlaşırlar bakzemuszemus
kesin çok iyi anlaşırlar jasmincim, kızma ama bu konuda manyak galiba bizimkilermafoldumben
ya düşünsene jasmininki seninki bide benimkinin biraraya geldiklerini, uçurular bizi haaa,gıcık şeyler :1closedeyes:aynı
çok iyi anlaşırlar zemuszemus
canım gördüğümü söylüyorum yerimseniben
amin dirimim amin..o günün müjdesini burdan vericeğim günü iple çekiyorum...turkbayragi
delikafadulden sanırım canım vereliniortak
valla jasmin allah korusun beee, sonumuz olurlar delikafadulden
amin alınyazım valla dualarınızın sonunda kavuşçam galiba hamileler ve yeni yuva kuranların duaları dahaçok kabul olurmuş sağolun kızlar........
bu arada yeni bişi daha öğretti bu site bana :)) kocalar manyakkk zemuszemus
amin alınyazım valla dualarınızın sonunda kavuşçam galiba hamileler ve yeni yuva kuranların duaları dahaçok kabul olurmuş sağolun kızlar........
bu arada yeni bişi daha öğretti bu site bana :)) kocalar manyakkk zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?