Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bence eşleriniz burayı başka çok farklı sanıyo yani chat odası filan sanıyodur bay bayan kimin ne olduğu belli olmayan odalardan sanıyodur,görse burdaki muhabbeti eminim böle düşünmez...

bencede balım sanırım öyle sanıyolar, oysa takılıyoruz kendi halimizde, ayrıca bağımlılık yaptı girmeden duramıyorum sonra alkisalkisalkis

81 doğumluyum canım sizler kaç yaşındasınız? Bu arada eşleriniz neden bu siteye girmenizi istemiyo anlamadım?

bende 85 liyim, eşim 81 li benimde.ya kıskançlıktan ya, yok erkekler kadın cinsiyetiyle giriyo olabilirlermişte yok nette bilgi sızıntısı yaparlarmışta, saçma sapan erkek bahaneleri zemuszemus

Balım gördüm canım.Bence hiç benzemiyorsunuz..Ayrıca çok tatlı çıkmışsınız canım..Mutluluklar size..

Dirimcim senin boyun kaç? Bide niye dert ediyosunki 3 kilo fazlalık çok göze batmaz ya 10 kilo olsaydı?
canım 7 daha alsam 10 ede zaten
oyüzden önlem alıyorum
167 canım

evet banada birbirini çok seven eşler birbirine benzer diyolar alınyazım bende böle avunuyom :)))
bakıyom jazmin niyekine acaba??
valla eşimle biz hiç benzemiyoruz yane
balım tenleriniz ve saç renkleriniz neredeyse aynı ama yüzleriniz benzemiyor canım,bu arada çok yakışmısısnız canım,Allah tamamını erdirsin

aynı
çok iyi anlaşırlar zemuszemus

canım gördüğümü söylüyorum yerimseniben
ya düşünsene jasmininki seninki bide benimkinin biraraya geldiklerini, uçurular bizi haaa,gıcık şeyler :1closedeyes:
amin dirimim amin..o günün müjdesini burdan vericeğim günü iple çekiyorum...turkbayragi

bencede çok yakışmışsınız, nişanlın hakkaten çok anlayışlı bi insana benziyo, allah kucak dolusu dahada dolusu mutluluklar yaşatıp bi yastıkta torunlarla kocaltsın zemuszemus

amin alınyazım valla dualarınızın sonunda kavuşçam galiba hamileler ve yeni yuva kuranların duaları dahaçok kabul olurmuş sağolun kızlar........

bu arada yeni bişi daha öğretti bu site bana :)) kocalar manyakkk zemuszemus

kesinliklee evveeettt en kocamanından, ama tatlı manyaklar onlar, yerim ben aşkitomu,

aışkanlık oldu manyak gibi her akşam çıkmadan benimkine bi ilanı aşk etcem sanki, delimiyim nee

kızlar ben kaççtım herkeslere ii akşamlar,öpüyorum hepinizi yanaklarınızda opuyorumnanaktan.mısraaa altlarda saklanma gördük seni kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…