Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kaydirigubbakcemile3 Hoşçakal canım.Bugünü de kazasız belasız atlattık kaydirigubbakcemile2

Canlarım bende çıkıyorum.Görüşürüz. Hepinizi kocaman öptüm.... opuyorumnanaktan

delikafadulden sanırım canım vereliniortak

kaydirigubbakcemile3Çok üzgünüm çoook:asigim:
alınyazımsın iyi akşamlar canım,bende çıkarım birazdan,

mısracım kaldırdım resmi gördü diye herkes (

giden arkadaşlara iyi akşamlar kocişleriyle tatlı yemekler dilerim...

Ohhh nihayet gördüm,sanada zahmet oldu tatlım kusura bakma işyerinde olduğum için sayfada görünüyorum ama çoğunlukla pc başında değilim :))))))
Çok yakışmışsınız birbirinize tatlım,mutluluğunuz daim olsun inşallah

amin..teşekkür ederim mısracım...kaç gösteriyorum canım sence??? nişanlımla aynı yaştayız aynı zamanda..

merhaba arkadaşlarr
uykumm var gözlerim yanıyor feci şekilde ama akşam bi yere davetliyiz on dk ya evden çıkmam lazım
size bir ce yapayım dedim :)

kızlaryaa bi geçmişe bakayım dedim ne güzel sohbet etmişssiniz öyle bi ben katılamıyorum gündüzleri size akşamlarıda vakit olmuyor

bence eşleriniz burayı başka çok farklı sanıyo yani chat odası filan sanıyodur bay bayan kimin ne olduğu belli olmayan odalardan sanıyodur,görse burdaki muhabbeti eminim böle düşünmez...

sağolsun benim eşim çok anlayışlı bu konuda hatta dün akşam korku filmi izliyordu ben pek hoşlanmayınca hadi aşkım sen kk ya girde kızlarla muhabbet et dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…