pamukşekerim sen dinlen sağlıklı bebişlerin gelsinde dünyaya ben geç evleneyim sorun değil
dirimim çok hamarat baksana 7.30 da kalktına göre o bana yetişir..
sürmelim ben 27 eylül nasipse evleniyorum canım senin az kalmış gerçekten,kalbin başlamıştır küt küt yapmaya canım...
ohh türkiyemize türk gelinimizi getiriyoruz ne mutlu
(beyin göçüne son olsun artık)
alışırsın canım,eşin sana iyi olduktan sonra :1rolleyes:
Balcım cvp yazamadım bir sürü görüşmem varduı kusura bakma tatlım.Ben sizi birazdaha büyülk zannettim kendime yandaş arıyorumda:roflol:
Jnazcım umarım iyisindir tatlım.Benim eşimde seninkiyle aynı o film izler ben kk ya girerim :)
Çakır cım yollarına kırmızı halılar sereceğiz güller dökeceğiz yakında,nasılsın?
Ben şimdi yemek topiğinde marifetli arkadaşımız Libtyana nın verdiği POLKEK i deniyorum güzel olursa yarın akşam ablam için 3-4 çeşit pasta yapacağım bunuda ekleyeceğim
canım ne güzel,düşünemiyorum eşimin sen kk'ya gir dediğini -tatlicadiarzu-kızlaryaa bi geçmişe bakayım dedim ne güzel sohbet etmişssiniz öyle bi ben katılamıyorum gündüzleri size akşamlarıda vakit olmuyor
sağolsun benim eşim çok anlayışlı bu konuda hatta dün akşam korku filmi izliyordu ben pek hoşlanmayınca hadi aşkım sen kk ya girde kızlarla muhabbet et dedi:)
canım nasılsın görüşemiyoruz[B][/B]mrb kızlar nasılsınız
kimler var
Balcım cvp yazamadım bir sürü görüşmem varduı kusura bakma tatlım.Ben sizi birazdaha büyülk zannettim kendime yandaş arıyorumda:roflol:
Jnazcım umarım iyisindir tatlım.Benim eşimde seninkiyle aynı o film izler ben kk ya girerim :)
Çakır cım yollarına kırmızı halılar sereceğiz güller dökeceğiz yakında,nasılsın?
Ben şimdi yemek topiğinde marifetli arkadaşımız Libtyana nın verdiği POLKEK i deniyorum güzel olursa yarın akşam ablam için 3-4 çeşit pasta yapacağım bunuda ekleyeceğim
canım ne güzel,düşünemiyorum eşimin sen kk'ya gir dediğini -tatlicadiarzu-
canım nasılsın görüşemiyoruz
canım tarife bide ben bakayım,haftasonu misafirlerim gelecek alkisalkisalkis
Günaydın kızlar kimsecikler yok bugün :1closedeyes:
kızlar bugün çok endişeliyim,hayırlısıyla bugünü atlatsaydım içime fenalık geldi mafoldumbenmafoldumben
sağol canım ya öğleden sonra başlıcak :a015:dirimim aynen bende düşünemiyorum benimkinin kk ya gir dediğini :))
sana bugün çok başarılar dilerim, hayırlısıyla geçer inş
oo en genç gelinimz sensin galiba, yaş ortalaması bizde 25-26, hoşgeldin tekrardan
Hoşbulduk canımmm zemuszemus
günaydın kızlar,
dün geçmişi okurken sürekli işimin çıkmasından dolayı güne yetişemedim.
bugün okumamaya karar verdim.
siz bana özet geçersiniz yaramaz bir durum yok dimi.
dirim, alinyazim nasılsınız?
öyle canım napalım idare etcez işte koçişlerde, tek sorun kk olsun yeterki.senin için dua ediyorum inş çok iyi geçer seminer, annenlere ohhh demiş vaziyette gidersin, gönlünce olsun inşsağol canım ya öğleden sonra başlıcak :a015:
inşallah emeğim boşuna gitmez :çok üzgünüm:
inşallah seminere çok hoca gelmez :Saruboceq: çekindiğim bir hoca var,inşallah çok kasmaz,gıcık soru sormaz :Saruboceq:
canım napalım bizim kocişler de böyle işte,bunun dışında çok iyiyiz maşallah yani sositososito
sen nasılsın?
bugün annemlere gidiyorum canım inşallah rahatlamış birşekilde giderim zemuszemus
günaydın canım, hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın, işler yoğun anlaşılangünaydın kızlar,
dün geçmişi okurken sürekli işimin çıkmasından dolayı güne yetişemedim.
bugün okumamaya karar verdim.
siz bana özet geçersiniz yaramaz bir durum yok dimi.
dirim, alinyazim nasılsınız?
oo en genç gelinimz sensin galiba, yaş ortalaması bizde 25-26, hoşgeldin tekrardan
Hoşbulduk canımmm zemuszemus
günaydın canım naberr
öyle artık napalım,bu saatten sonra değişecek halleri yok yaİyiyim canım.Sen nasılsın?Kader arkadaşı değil mi?-tatlicadiarzu-
ay ya çok komik benimde mideme ağrılar girmişti bayağı bir güldüm,kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar...nasılsınız pastalar kekler kokular miss gibi geliyoooo...
mısracım gerçekten daha büyük gösterdiğimize inanamadım canım:))) yani kurtarmıyo öylemi??
dirimcim sana bol şans canım işllh hayırlısıyla üstesinden gelirsin,sana bir sır vereyim ilk iş hayatıma başlıyacağım gün annemden bişey öğrenmiştim,bana dediki heyecan yapma ve içinden şunu tekrarla ''olursa olur suyu,olmazsa bulgur suyu'' valla komik ama çok iyi gelmişti canımcım...
sürmelim teşekkür ederim,sanada hayırlı olsun canım kalp atışlarım benim size kadar gelicek eminim son bir ay kala...
günaydın canımGunaydın arkadaŞlar
jazmin hoşgeldin naber, balım sende hoşgelmişsin nasılsınız bakalım.dirimim relaks relaks çok iyi geççek seminer bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?