oke hoşgeldiniz desen daha farklı olur,ama bitmiş gibi katıldığınız için teşekkür ederim deyince sanki bitmişte teşekkürlerini sunuyosun gibi oluyoo..
canım allah kolaylık versin sana bayağı yoğun olcaksın yanihoşbulduk alınyazım bugün ve yarın ödeme ve maaş günü yani çok yoğun olcam çok.....delikafadulden
ya kızlar bide seminerin başında siz değerli hocalarım seminere katıldığınız için teşekkür ederim felan desem mi yoksa direk özet yapıp konuya mı başlasam,karar veremedim,???
canım allah kolaylık versin sana bayağı yoğun olcaksın yani
canım oladabilir, ama başına "öncelikle" diye eklerseniz btiş konuşması olmaz gibi geliyo banada
malesef canım ben y.lisansı dondurmuştum -tatlicadiarzu-sık dişini canım ya akşamda olucak nası olsa bi bakmışsın yatağında mışıl mışıl uyuyo olcaksın,heyecan yapma,aklına bile getirme şimdilik nekadr çok düşünürsen heyecanın okdr artar canım..hoşgeldiniz dersen daha yerinde olcak,başka konuşma yapan arkadaşların olmadımı hiç canım onlardan da tüyo alabilirsin..
ay sağol canım ya,ya ben hiç sonunu düşünmemiştim.konuşma özürlü oldum iyceneevt yoğunum alınyazım ama dirimide yanlız bırakamadım...evet ölede olur alınyazım başa öncelikle ekleyebilir ama sonunda ne dicek öyleyse???
kaydirigubbakcemile3dirimcim şimdi boşver mönüyü :)) ona sonra bakçazzz
günaydın kıslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?