Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbulduk alınyazım bugün ve yarın ödeme ve maaş günü yani çok yoğun olcam çok.....delikafadulden

ya kızlar bide seminerin başında siz değerli hocalarım seminere katıldığınız için teşekkür ederim felan desem mi yoksa direk özet yapıp konuya mı başlasam,karar veremedim,???

canım ozaman direk derse mi başlayayım,hiç hoşgeldiniz felan demeyeyim mibuyrunnnnnnnnnCADIARZU

oke hoşgeldiniz desen daha farklı olur,ama bitmiş gibi katıldığınız için teşekkür ederim deyince sanki bitmişte teşekkürlerini sunuyosun gibi oluyoo..

oke hoşgeldiniz desen daha farklı olur,ama bitmiş gibi katıldığınız için teşekkür ederim deyince sanki bitmişte teşekkürlerini sunuyosun gibi oluyoo..

anladım canım doğru söylüyosun ozaman öncelikle
siz değerli hocalarım seminere hoşgeldiniz mi deyim fisfisfis
derse başlasam zaten zaman çabuk geçer ama başlamak ve bitirmek zor geliyor
ohh angel tatilde şimdi,ne güzel mafoldumben,bende istiyorummmmmmmmmm :Saruboceq:

hoşbulduk alınyazım bugün ve yarın ödeme ve maaş günü yani çok yoğun olcam çok.....delikafadulden
canım allah kolaylık versin sana bayağı yoğun olcaksın yani

ya kızlar bide seminerin başında siz değerli hocalarım seminere katıldığınız için teşekkür ederim felan desem mi yoksa direk özet yapıp konuya mı başlasam,karar veremedim,???

canım oladabilir, ama başına "öncelikle" diye eklerseniz btiş konuşması olmaz gibi geliyo banada

sık dişini canım ya akşamda olucak nası olsa bi bakmışsın yatağında mışıl mışıl uyuyo olcaksın,heyecan yapma,aklına bile getirme şimdilik nekadr çok düşünürsen heyecanın okdr artar canım..hoşgeldiniz dersen daha yerinde olcak,başka konuşma yapan arkadaşların olmadımı hiç canım onlardan da tüyo alabilirsin..

canım allah kolaylık versin sana bayağı yoğun olcaksın yani

canım oladabilir, ama başına "öncelikle" diye eklerseniz btiş konuşması olmaz gibi geliyo banada

anladım canım ya öyle de olur sanırım öncelikle dersem :sm_confused:
neyse birazdan tekrar yaparım
kızlar haftasonu misafirlerim gelecek menüye daha karar veremedim cokacimcoookkaydirigubbakcemile2

evt yoğunum alınyazım ama dirimide yanlız bırakamadım...evet ölede olur alınyazım başa öncelikle ekleyebilir ama sonunda ne dicek öyleyse???

malesef canım ben y.lisansı dondurmuştum -tatlicadiarzu-
haliyle ders dönemini nerdeyse iki sene önce bitirmiştim.arkdaşlarımdan tüyo alamıyorum,görüşmüyorum çünki bir çoğuyla,:1no2:
neysem artık saat 4 gibi gelirim
anlatırım artık zemuszemus

evt yoğunum alınyazım ama dirimide yanlız bırakamadım...evet ölede olur alınyazım başa öncelikle ekleyebilir ama sonunda ne dicek öyleyse???
ay sağol canım ya,ya ben hiç sonunu düşünmemiştim.konuşma özürlü oldum iycene mafoldumben

kızlar yeni gördüm bu forumu hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla bayıldım ya birşey soracağım azıcık utandım ama nese bende seneye eylüle evleniyorum inşallah.. merak ettiğim şey şu evlenince her daim temiz olmamız gerekiyor ya kıl tüy yönünden onu nasıl başarıyorsunuz hani ağda yapsanız kılların biraz uzaması gerek o sürede kocanızdan çekinmiyormusunuz?

canım ben ayda bir ağdaya gidiyorum,zaten seyrek çıkıyor,çok belli olmuyor yani,

azranında sabah sabah nerden geldi bu soru aklına ya??? hemde 1 sene varmış canım evlenmene valla 4 ay sonra evlencem ama hiç aklımın ucundan bile geçmedi..neyse kafalar dağıldı canım fena olmadı sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…