evet canım henüz 20 günlük evliyimdzcel sendemi yeni evlisin canım,tebrik ederim canım darısı başımaaaaaaaaa
Ağva ilerleyen zamanlarda gzel olur .Alanya çok da iyi bir fikir gibi gelmiyor hem çok sıcak oluyormuş hemde denizi güzel değilmiş.Marmarisi de düşünebilrisin canım Marmaris içmelerin denizini hiç bişeye değişmem
aslında aklıma gelmedi şimdi düşünüyorum yerimsenibenAllah kabul etsin alın yazım,bendece pide ayran tatlı iyi fikir,pilav düşünmüyosun sanırım..
amin canım saol şimdi düşündüm sizlerin sayesindeiyiz canım bize nazar değmesin cicim aylarımızda ilerliyoruz hihoyyyt
amin canım alah nazarlardan saklasın
olur canım pideyle pilav yer değiştirebilir birde genelde ikisinden biri oluyor.
Allah dualarınızı kabul etsin.
Daha ne olsunn:icecream:,,, kolay gelsin bu arada
evet canım henüz 20 günlük evliyim
alınyazım evet çok kolay olmadı o gece zamana yaydık
bizde 2-3 gece sonra olabildi ancak
bana göre hiç telaş etmemek lazımmışçok yeniymişsin gerçekten,ya o gece demeyin neolur ben o geceyi düşünmek bile istemiyorum,ya olmassa,ya başaramazsam diye korkuyorum...:a015:
evet canım henüz 20 günlük evliyim
alınyazım evet çok kolay olmadı o gece zamana yaydık
bizde 2-3 gece sonra olabildi ancak
çok yeniymişsin gerçekten,ya o gece demeyin neolur ben o geceyi düşünmek bile istemiyorum,ya olmassa,ya başaramazsam diye korkuyorum...:a015:
bal63 cüm evet seneye eylülde inş
canım en aptal insanlar bile başarıyo bende öyle düşünüyodum oldu ve bitti, biz abartıyomuş şimdi anladımki, biz yardımcı oluruz sana meraklanma.benle ve eşimle kimse konuşmamaıştı bizde sıkıntı yaşadık haliyleçok yeniymişsin gerçekten,ya o gece demeyin neolur ben o geceyi düşünmek bile istemiyorum,ya olmassa,ya başaramazsam diye korkuyorum...:a015:
bana göre hiç telaş etmemek lazımmış
eğer karşındaki anlayışlıysa gerisi çok kolay canım
zamanla yani vakti geldiğinde nasılsa oluyomuş bi şekilde
benimde vardı korkularım
Merhaba arkadaşlar.
İki gündür topiğe gelemedim,Çarşamba gün gece 23:30 gibi çok rahatsızlandım,midem altüst oldu sonrası malum,hemen eşimi aradım,acil servise gittik bir iğne vurdular sonrasında sabaha kadar mahvoldum,evin heryerinide berbat ettim sağolsun eşim temizledi.3 Halen ağrılarım var o günkü kadar olmasada.Dün o halimle ablamın misafirleri için 3 çeşit pasta hazırladım.Bugünde gtemizlik ütü bu saat oldu,birazdan ablamlar gelecek pastaları almaya onlarla gideceğim.Bugün tkr gelemem kendinize iyi bakın.
,Korkma tatlım hiçbişey olmuyor.Şartlandırmak gibi olmasın ama o gece yapmaya çalışın yinede o gece olmazsa korkuların gitgide dahada artıyor .Bırak kendini kocana o zaten sana anlayışla yaklaşacaktır.hiçbişey hissetmiyosun ben nasıl oldu onu bile anlamadım:asigim:
ilaç aldım burda duymuştum bi kas gevşeti onu içtim sadece bi kezay canım bizimde öyle olmuştu ilaç falan içtinmi gerek duydunmu ona.neyse geçmiş olsun artık hoşgeldin aramıza genç kadın
Merhaba arkadaşlar.
İki gündür topiğe gelemedim,Çarşamba gün gece 23:30 gibi çok rahatsızlandım,midem altüst oldu sonrası malum,hemen eşimi aradım,acil servise gittik bir iğne vurdular sonrasında sabaha kadar mahvoldum,evin heryerinide berbat ettim sağolsun eşim temizledi.3 gün rapor verdi dr pazar güne kadar evdeyim.Halen ağrılarım var o günkü kadar olmasada.((((
Dün o halimle ablamın misafirleri için 3 çeşit pasta hazırladım.Bugünde temizlik ütü bu saat oldu,birazdan ablamlar gelecek pastaları almaya onlarla gideceğim.
Bugün tkr gelemem kendinize iyi bakın.
canım en aptal insanlar bile başarıyo bende öyle düşünüyodum oldu ve bitti, biz abartıyomuş şimdi anladımki, biz yardımcı oluruz sana meraklanma.benle ve eşimle kimse konuşmamaıştı bizde sıkıntı yaşadık haliyle
katılıyorum canım sana
Sıcak bir banyo yaparsın rahatlarsın.İnan korkma balayında otelde zor olabilir hani belki kanaman fazla gelebilir yatağa geçebliir bunu korkarak yapamayabilirsin diye zaten ilk gece evinde olsun diye bilgilendirmek istedim seni.Bana da çünkü o gece olsun otelde olmasın diye akıl verdiler ben inat ettim evde olacak diye senin gibi bende korkuyordum olmadı sandım eşim tamam kalsın başka gün mü yok dedi ahaa bi baktım olduda bittii maşallah olmuşdemesi kolay canım ama yok yapamam gibi geliyo bana şartlamadım ama hep öyle hissediyorum ben,ilk gece evimizde olacağız sonra otelde olucağız o yüzden otelde hiçmi hiç olmaz herlde(
canım bence otelde olursa rahat edersin kalabalıkta çığlık sesi az duyulur, komşulara mahçup olmazsın.korkma canım eminim eşin herşeyde yardımcı olacak sana.sende abartmışım galiba dieceksin, düşünme pek bukonuyudemesi kolay canım ama yok yapamam gibi geliyo bana şartlamadım ama hep öyle hissediyorum ben,ilk gece evimizde olacağız sonra otelde olucağız o yüzden otelde hiçmi hiç olmaz herlde(
ilaç aldım burda duymuştum bi kas gevşeti onu içtim sadece bi kez
zaten onu içtiğimde değil, daha sonra oldu yani ilaç almadan
bide düğünden sonra regl oldum bir hafta ara oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?