Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

araştırılcaklara içmelerde eklenmiştir canım çok sağovereliniortaklasın..

Allah kabul etsin alın yazım,bendece pide ayran tatlı iyi fikir,pilav düşünmüyosun sanırım..
aslında aklıma gelmedi şimdi düşünüyorum yerimseniben
amin canım saol şimdi düşündüm sizlerin sayesinde
Daha ne olsunn:icecream:,,, kolay gelsin bu arada

saol btanem

evet canım henüz 20 günlük evliyim
alınyazım evet çok kolay olmadı o gece zamana yaydık
bizde 2-3 gece sonra olabildi ancak

çok yeniymişsin gerçekten,ya o gece demeyin neolur ben o geceyi düşünmek bile istemiyorum,ya olmassa,ya başaramazsam diye korkuyorum...:a015:

çok yeniymişsin gerçekten,ya o gece demeyin neolur ben o geceyi düşünmek bile istemiyorum,ya olmassa,ya başaramazsam diye korkuyorum...:a015:
bana göre hiç telaş etmemek lazımmış
eğer karşındaki anlayışlıysa gerisi çok kolay canım
zamanla yani vakti geldiğinde nasılsa oluyomuş bi şekilde
benimde vardı korkularım

evet canım henüz 20 günlük evliyim
alınyazım evet çok kolay olmadı o gece zamana yaydık
bizde 2-3 gece sonra olabildi ancak

ay canım bizimde öyle olmuştu ilaç falan içtinmi gerek duydunmu ona.neyse geçmiş olsun artık hoşgeldin aramıza genç kadın

Merhaba arkadaşlar.
ıki gündür topiğe gelemedim,Çarşamba gün gece 23:30 gibi çok rahatsızlandım,midem altüst oldu sonrası malum,hemen eşimi aradım,acil servise gittik bir iğne vurdular sonrasında sabaha kadar mahvoldum,evin heryerinide berbat ettim sağolsun eşim temizledi.3 gün rapor verdi dr pazar güne kadar evdeyim.Halen ağrılarım var o günkü kadar olmasada.((((
Dün o halimle ablamın misafirleri için 3 çeşit pasta hazırladım.Bugünde temizlik ütü bu saat oldu,birazdan ablamlar gelecek pastaları almaya onlarla gideceğim.
Bugün tkr gelemem kendinize iyi bakın.

,Korkma tatlım hiçbişey olmuyor.Şartlandırmak gibi olmasın ama o gece yapmaya çalışın yinede o gece olmazsa korkuların gitgide dahada artıyor .Bırak kendini kocana o zaten sana anlayışla yaklaşacaktır.hiçbişey hissetmiyosun ben nasıl oldu onu bile anlamadım:asigim:

canım en aptal insanlar bile başarıyo bende öyle düşünüyodum oldu ve bitti, biz abartıyomuş şimdi anladımki, biz yardımcı oluruz sana meraklanma.benle ve eşimle kimse konuşmamaıştı bizde sıkıntı yaşadık haliyle
bana göre hiç telaş etmemek lazımmış
eğer karşındaki anlayışlıysa gerisi çok kolay canım
zamanla yani vakti geldiğinde nasılsa oluyomuş bi şekilde
benimde vardı korkularım

katılıyorum canım sana

canım benim geçmiş olsun ne oldu sana böyle.Dikkat et kendine ne pastası allahaşkına sen önce kendi sağlığınla ilgilen.Kızıcam bak sana:jeyyar:

demesi kolay canım ama yok yapamam gibi geliyo bana şartlamadım ama hep öyle hissediyorum ben,ilk gece evimizde olacağız sonra otelde olucağız o yüzden otelde hiçmi hiç olmaz herlde (

ay canım bizimde öyle olmuştu ilaç falan içtinmi gerek duydunmu ona.neyse geçmiş olsun artık hoşgeldin aramıza genç kadın
ilaç aldım burda duymuştum bi kas gevşeti onu içtim sadece bi kez
zaten onu içtiğimde değil, daha sonra oldu yani ilaç almadan
bide düğünden sonra regl oldum bir hafta ara oldu

canım çok geçmiş olsun bende seni merak ediyodum, inş biran evvel iyileşirsin.ya halinle bile bişeyler yapmışsın ya helal sana.ee şimdi nasılsın iyimisin peki

ayy kızlar gene aklıma geldi.....işllh dediğiniz kadar kolaydır hale bak ya ( yurt dışında yabancılar yaş 13-15 demiyo hepsi aşmış bu olayı,kendime çok kızıyorumm..

demesi kolay canım ama yok yapamam gibi geliyo bana şartlamadım ama hep öyle hissediyorum ben,ilk gece evimizde olacağız sonra otelde olucağız o yüzden otelde hiçmi hiç olmaz herlde (
Sıcak bir banyo yaparsın rahatlarsın.İnan korkma balayında otelde zor olabilir hani belki kanaman fazla gelebilir yatağa geçebliir bunu korkarak yapamayabilirsin diye zaten ilk gece evinde olsun diye bilgilendirmek istedim seni.Bana da çünkü o gece olsun otelde olmasın diye akıl verdiler ben inat ettim evde olacak diye senin gibi bende korkuyordum olmadı sandım eşim tamam kalsın başka gün mü yok dedi ahaa bi baktım olduda bittii maşallah olmuş benimki-tatlicadiarzu- yani hiiiç anlamadım bile:icecream::

canım bence otelde olursa rahat edersin kalabalıkta çığlık sesi az duyulur, komşulara mahçup olmazsın.korkma canım eminim eşin herşeyde yardımcı olacak sana.sende abartmışım galiba dieceksin, düşünme pek bukonuyu
ilaç aldım burda duymuştum bi kas gevşeti onu içtim sadece bi kez
zaten onu içtiğimde değil, daha sonra oldu yani ilaç almadan
bide düğünden sonra regl oldum bir hafta ara oldu

hımm evet kasgevşeticiyi ben demiştim bana yaramıştı.ama olsn sonuçta oldu ya önemli olan o.hadi hayırlı olsun :))ev hayatı naıl gidiyo peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…