Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbulduk cnm sanırım yeni katıldın senin hakkında bilgim yok mısraa sen nasılsın cnm hamişliğn kesinleşti mi

hoşbulduk cnm sanırım yeni katıldın senin hakkında bilgim yok mısraa sen nasılsın cnm hamişliğn kesinleşti mi
Yok canım aslında yeni katılmadım uzun zamandır burdaydım fakat işlerimin yoğunluğundan iş değiştirdiğimden yazamamıştım şimdi ise sık sık yazar oldum.

ahh cnm ben de şu aralar seyrek yazıyorum 15 güne kalmaz inşallah devamlı yazarım yine tanıştığıma memnun oldum

gecmiş olsun mısraa cım yaa senin hamiş olmanı nedense cok istiyrdum başka zamana inşallah zaten istemiyordun rahatszlığın neydi cnm ben iyiyim şükür ankarada kalan son günlerimi tamamlamaya calışıyorum

Canım ilk önce ağır bir gribe yakalandım antibiyotik içmediğim için çok geç iyileştim.Daha tam olarak iyileşmeden cilt hastalığım başladı,tam azalıyor derken geçen hafta ön vücudumu kapladı üstüne birde günlerce çıkardım,midem altüst acillerde gezdim.İki gündür biraz iyiyim

ozi'cim hosgeldiniz gulum nasilmis bizim minik ?

misraam geçmis olsun guzel dostum....testlerin negatif olmasina da ayrica uzuldum :-(

cssa'cim hosgeldiniz, nasilsiniz bakiyim ? seninde çokmu var mide bulantilarin ??

haktan'cim, bisram, dilekdilek'cim, teo'cum nasilsiniz ? nasil gidiyor bakiyim ?

dirim'cim nereye gittin ? islerin yogunmu ?

operim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…