bengeldim kızlar.sinirlerim çok bozuk eşimle tartıltık.uyuz etti beni yine.senelik iznin de ankaraya gidicektik bana dedi ki sen 1 hafta daha kalırsın ben dönünce dedi.ben talep etmeden.ii dedim düşnmüş beni.sonra vazgeçti sebep bu.ya dedim nie ii ce düşünüp taşınmadan sonradan vazgeçeceğin bişeyi bana sölüyosun ki.nie umutlandırıyosun.1 hafta kalcakmışız döncekmişiz.babamı aramış baba ben böle demiştim ama içime sinmedi sonra felan.babamın derdi kendine yeter zaten ne demeye arıyosun.babam sakın bişi söleme ona dedi aradı hemen kızına söledi die felan.ama ben bunu yaptığına onu pşman etmezmiyim.3 hafta izni var 1 haftasını ankarada kullancaz.bu diğer haftalarla ilgili plan yapıyodu ikimizi de dahil edip.eğer bende adımı mı evden dışarı atarsam o 2 haftalık izninde kendi ne halt ediyosa etsin.
Anlamadım ben
Sen izinin tamamınımı Ankarada geçirmek istiyordun?
inş d,lekcim evet güzel bi duygu içinde bir kalp daha atıo senden beslenio sen taşıosun sürekli seninle canında bir parça attığn her adımda yediğin her lokmada o gelio aklına eşsiz bişi kendini düşünmüosun artık ilk sırada o oluo:)
Borcum bitse hemen yapıcam.Zaten kasım gibi düşünüyoruz korunmayı bırakıcaz.Şimdi de ev için uğraşıyoruz belki ev alabilirz kızlar bakıcaz yavaş yavaş evlere şimdi kıt kanaat geçiniyoruz o zaman belki çook zorluk çekicez ama kendi evim için çekicem.Ne olur benim için dua edin noolur.
Eşim sıfırdan başladmış düğün hazırlıklarına bende anlamadım valla düşündüğümde de her defasında kızıyorum ona bişey belli etmemeye çalışsam da sinir oluyorum.Ailesinin durumu olmadığı için hiç yardım edemediler.Düğünde takılan takıların(onlar tarafından) hepsi bu borçla(kredi) alındı.Nişan hazırlıkları(bohçası vs.) bu parayla alındı.Allahtanki önceden almış beyaz eşyasını bi ordan yırttık.Geri kalan onlara ait olan tüm mobilyaları ben kredi kartımla aldım onu ödüyorum.(18.000 haricinde).:)hayırlısı olsun diekcim
18.000 borcu nasıl yaptınız canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?