Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

beyaz eşya bu paranın dışında mobilyalarda dışında ee bunlar zaten düğün hazırlığı olarak geçio herneyse canım üstüme vazife deil sadece şaşırdım ama kapatalım canın sıkılmasın seninde
inş güsel güsel evlerimizi alırız hepimiz biran önce cnm

Ben alıştım artık canım. Eşime de sordum 18.000 aldın faiziyle 15.000 kredi çekiyor 24 aylık 18000 oluyor. naptın bu parayı nereye gitti diye şöle kabataslak bir hesap çıkarıyoruz 2-3 bin eksik kalıyor heralde harcanmıştır deyip kapatıyorum.Bide işin güzel tarafı ben çoook severek değil görücü usulu evlendim. Neyse kendim ettim kendim buldum huzurumuz yerinde olsunda gerisi boş.

ınşallah Dilek cim ev alırsınız,her ay kira öderken çok sinirleniyorum bende ve her seferinde tekrarlıyorum evi olan arkadaşlar şükretsinler diye.

Kredi mi çekeceksiniz,planınız nedir cnm?

şöle oturulacak bir ev almak için en az 130-160 milyarı gözden çıkarmak gerekiyo değil mi.yani araştırdığım kadarı ile öle.ist için diyorum

inş mısracım bende uyuz oluorum kira vermeye ama bunada şükür
dilek haklısın bu saaten sonra mühim olan evdeki huzur

Bütün altınlarımı bozdurucam.Evlenmeden önceden biraz yatırım yapmıştım.Annemde yardım edecek.50.000 TL bu şekilde toparlarız diye bakıyoruz.Geri kalan 60.000 tl banka kredisi çekicez.Tabi şartları uygun olursa.110.000 TL düşeş bir ev almak amacımız.Her ay zaten 750 TL kira veriyrum verirken inanın içim acıyor her nekadarda evinde barınsak adamın 750 al ben yemedim sen ye demek inan çok koyuyor.Amcamların durumları iyi aslında istesem 20.000-30.000 bana verir ama eşim kimseden para istemiyor faiz öderim ama borç almam diyor.Erkeklik gururu işte valla bana bıraksa ben alıcam en azından faiz ödemem.Kandırabilrisem en azından bu şekilde halldicem ki amcam benden o parayı geri asla almaz.Eşimin ailesinden zaten yardım yok yine:))))Sadece dua etmekle yetiniyolar Biraz sirkinseler bişeyler çıkar ama bakalım onlara boyun eğmicem lafın arasında lafımı sokuyorum zaten:))

Hemde nasıl pahalı 150.000den aşağıya ev yok ama bende buralara alıştım annem hemen yakınında o yüzden çokda uzakbir yere gitmek istemiyorum.

hayırlısı olsun cnm.ben çıkıyorum yemek yapma vakti geldi. kociş gelir şimdi.görüşürüz.

iyi akşamlar kızlar.kocişle tartışmıştık ya.ben ank da 1 hafta eşimle 1 hafta da eşim döncekti sadece ben kalcaktım.eşim önce izin verip sonra vazgeçmişti.bana nedenini söledi daha doğrusu itiraf etti:) şimdi düşündüm dedi sen 1 hafta olmuycan evde dedi.napcam ben tek başıma özlerim seni dedi.ondan istememiş meğer.bende kızmıştım nie önce izin verdi sonra vazgeçti die:)daha önce nie demedin dedim.ben söleyemem böle şeyleri hemen dedi:)nese ben gazozlu poğaçamı yapmaya başlıyorum.yatmadan sonuçları bildiririm.

iyi akşamlar arkadaşlar
anca açabildim pc yi ama keşke daha önce açsaydım sağolsun eşim öyle güzel bi slayt hazırlamışki ikimizle ilgili gözlerim doldu bir anda
sizler nasılsınız ?

birsamcım aranızın düzelmesine sevindim tatlım
ama eşinde haklı canımya bende annemlere gideceğim haftaya aklım eşimde

birsamcım aranızın düzelmesine sevindim tatlım
ama eşinde haklı canımya bende annemlere gideceğim haftaya aklım eşimde

bana diyo ki ben her sabah işe giderken kimi öpcem:)sen cidden sadece bu yüzden mi istemedin gitmemi dedim yemin etti valla dedi:)jnazcım haklı eşim ama bende haklıyım.ailem taa ankara'da onun için ben 1 hafta fazla kalmak istedim.bu arada dur eşime deyim ki bak jnazın eşi slayt hazırlamış sen nie yapmıyon deyim:dilcikar:

ayy canım benimyaa kıyamam sana
sende haklısın tabiki ama bişey itiraf edeyim mi bende eşim olmadan kalamıyorum hiçbiryerde. annemlerde bile en fazla 4 gün kaldım onsuz geçen gidişimde kal dediği halde döndüm yine
daha önce söyleselerdi inanmazdım. bu cumarteside kısmetse gideceğim düğünler var arkadaşlarımla görüşeceğim ama gözümde büyüyor bir hafta onsuz olmak
slaytıda deme istersen canım erkekler pek hoşlanmıyor gibi karşılaştırılmaktan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…