Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yok cnm demem.dermiyim hiç:)

ii geceler kızlar.kimse kalmamış.ben yeni bitirdim işimi.poğaçalar harika oldu.eşimde beğendi.daha önce ben hiç şeker katmazdım kendi tarifime yani mayasız poğaçaya.eşim dedi ki tuzu az olmuş:)
beğendi sonuçta.yarın kursta ki kahvaltıdan kaçta gelirsem artık girerim nete.hepinize tekrar ii geceler

Günaydın Tubiş, günaydın diğer arkadaşlar:)))
Birsam'cığım tavsiye edeceksen bende denicem o poğaçayı?
Bana da derlerdi eşin olmadan hiçbiryerde kalamazsın rahat edemezsin diye doğruymuş valla.Ben eşim şehir dışında olduğu zaman bir gece annemlerde kalıyorum da evimi özlüyorum bir hafta asla kalamam heralde.

Dirim sen calismiyor musun artik canim.
Yaralim bence de baska yerlere bak buldugunda da cik, adam ne sinirmis oyle.
yok canım çalışıyorum

Cikicam insallah burdan
Cikicam
Biktirdi beni, nefret ediyorum...Isimden de, Is arkadaslarimdan...
Ahhh tatil gunu gelsede çekip de gitsem
canım hakkında hayırlısı,hepimizde aynı problem :1no2:
inşallah canım haziran sonu gibi sende rahatlıyosun,canım bebişin nasıl,mide bulantın varmış canım,inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım :Saruboceq:

ben geldimmmmmmmm
herkese iyi haftaiçleri:)
umarım bütün hafta çok iyi geçer bütün haftayı boşverdim bütün bi ömür çok iyi gecer:)
canım alıştın mı?iş olayın ne oldu,merakta bırakma bizi :1rolleyes:
canım mercimek çorbası,kuru fasulye,karnıyarık,pilav,yaprak sarması,salata,cacık,karpuz,çayın yanınada ıspanaklı yaşpasta yaptım,ama bu kadarcık yemeği bile yaparken canım çıktı,bunun dışında cam felan sildim çok yoruldmmafoldumben

ben geldimm nasılsınız ben okuldayım şu anda servisi bekliyorum sizi ziyaret edeyim dedim
canım 15 gün sonra görüşürüz ozaman,düğün tarihi belli oldu mu canım peki

canım sen nasılsın,iştahın yokmuş bu aralar,sanırım her hamiş bayanlarda oluyor,pamuğumda yemek yaparken tiksiniyordu :sm_confused:
angel canımın içi sana da günaydın hihoyyyt
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın nasılsınız kızlar

teolog düğün tarihinin belirlenmesine sevindimmm
hadi sayılı gün çabuk geçer.

düğünüm ramazan bayramından sonra cnm temmuz başı gibi yapacaktık ama olmadı nasip böylemiş
canım hayırlısı olsun,şimdi herşeyini yavaş yavaş alırsın,hazırlık var mı canım,
ya ben düğüne kadar para biriktirecem diye canım çıkmıştı,eşyalar için :1no2:
peşin para iyi oluyor mobilya,beyaz eşya alırken

Dirim sen napmışsın öle:1shok:hepsini sen mi yaptın:1shok:
hadi ya bende az diye kendime kızıyordum alkisalkisalkis
zaten çok memnun kalmışlar,kayınvalidemi arayıp söylemişler hihoyyyt
ya kızlar ben bu ıspanaklı yaşpasta olayını çözdüm valla kaydirigubbakcemile2

günaydın nasılsınız kızlar

teolog düğün tarihinin belirlenmesine sevindimmm
hadi sayılı gün çabuk geçer.
canım nasılsın,pazar temizlik yaptım yaparken aklıma sen geldin :1rolleyes:
cam silmek çok zormuş kızlar,topu topu 3 cam sildim,10 kere bakmışımdır ya aşağı düşersem diye

Ispanaklı yaş pastayı bende cmtsi günü görümcemlerde yaptık çokda güzel oldu.Şimdi mısraanın sölediği gazozlu pohaçayı denicem. Dirim ne azı tam kararında yapmışsın ben hala misafir ağırlamaktan acizim:))) hep annemi çağırıyorum.
Cam silmek ve ütü yapmak nefret ediyorum bunlardan.

canım ilk aylar bende annemden yardım alıyordum,en azından bir yemeğimi annem yapıyordu,annem torunlara bakıyor,çok yoruluyor,rahatsız bide,yaşıda ilerledi :1no2:
buyüzden yardım almıyorum artık,acil durumlarda yaprak sarıyor bana,kayınvalidemle annem kaydirigubbakcemile2
canım bende bu hafta sonu görümcemleri çağırıp sadrazam lokumu yapıcam,inşallah güzel olur bakalım,gazozlu pohaçayı mısra denemişti,güzel olur demişti,sen yap,ondan sonra bende yapayım,daha hiç pohaça yapmadım
Gunaydin kizlar nasilsiniz. kaydirigubbakcemile2
günaydın canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…