- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ayy canım benimyaa kıyamam sana
sende haklısın tabiki ama bişey itiraf edeyim mi bende eşim olmadan kalamıyorum hiçbiryerde. annemlerde bile en fazla 4 gün kaldım onsuz geçen gidişimde kal dediği halde döndüm yine
daha önce söyleselerdi inanmazdım. bu cumarteside kısmetse gideceğim düğünler var arkadaşlarımla görüşeceğim ama gözümde büyüyor bir hafta onsuz olmak
slaytıda deme istersen canım erkekler pek hoşlanmıyor gibi karşılaştırılmaktan:)
yok canım çalışıyorumDirim sen calismiyor musun artik canim.
Yaralim bence de baska yerlere bak buldugunda da cik, adam ne sinirmis oyle.
canım hakkında hayırlısı,hepimizde aynı problem :1no2:Cikicam insallah burdan
Cikicam
Biktirdi beni, nefret ediyorum...Isimden de, Is arkadaslarimdan...
Ahhh tatil gunu gelsede çekip de gitsem
inşallah canım haziran sonu gibi sende rahatlıyosun,canım bebişin nasıl,mide bulantın varmış canım,inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım :Saruboceq:kızlar merhaba,uzun zamandır giremiyorum,malum hem hamilelik hem okul biraz zor oluyor...inşallah haziranın sonundan itibaren daha sıkgörüşücez...yaralım gecmişi okuyamadım ama işinde bi sorun oldugu belli....umarım en kısa zamanda bi çözüm yolu bulursun canım....hepinizi kocaman öptüm...
canım alıştın mı?iş olayın ne oldu,merakta bırakma bizi :1rolleyes:ben geldimmmmmmmm
herkese iyi haftaiçleri:)
umarım bütün hafta çok iyi geçer bütün haftayı boşverdim bütün bi ömür çok iyi gecer:)
canım mercimek çorbası,kuru fasulye,karnıyarık,pilav,yaprak sarması,salata,cacık,karpuz,çayın yanınada ıspanaklı yaşpasta yaptım,ama bu kadarcık yemeği bile yaparken canım çıktı,bunun dışında cam felan sildim çok yoruldmmafoldumbenTEKRAR MERHABA ARKADAŞLAR.
Yaralım işyerlerinde mutlaka 1-2 tane oluyor o şer......den!
Boşver evinde huzurun daim olsun.
Dirimcim neler yaptın bakalım misafirlerine tarif bekleriz.
Pamuğum bugün iyisinizdir umarım.
Dilekcim senide artık burada sık sık görmek çok güzel.
Ozicim nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor cnm?
Haktancım sen nasılsın tatlım?
Azra elbette karar senin ancak çok erken bir yaş evlilik için.Aranızdada 10 yaş farkının olması şu anda sorun çıkarmaz ama bir süre sonra epey problem yaratır.Hakkında hayırlısı olsun.
canım 15 gün sonra görüşürüz ozaman,düğün tarihi belli oldu mu canım pekiben geldimm nasılsınız ben okuldayım şu anda servisi bekliyorum sizi ziyaret edeyim dedim
canım sen nasılsın,iştahın yokmuş bu aralar,sanırım her hamiş bayanlarda oluyor,pamuğumda yemek yaparken tiksiniyordu :sm_confused:biz geldiikk
canım hayırlısı olsun,şimdi herşeyini yavaş yavaş alırsın,hazırlık var mı canım,düğünüm ramazan bayramından sonra cnm temmuz başı gibi yapacaktık ama olmadı nasip böylemiş
hadi ya bende az diye kendime kızıyordum alkisalkisalkisDirim sen napmışsın öle:1shok:hepsini sen mi yaptın:1shok:
canım nasılsın,pazar temizlik yaptım yaparken aklıma sen geldin :1rolleyes:günaydın nasılsınız kızlar
teolog düğün tarihinin belirlenmesine sevindimmm
hadi sayılı gün çabuk geçer.
canım ilk aylar bende annemden yardım alıyordum,en azından bir yemeğimi annem yapıyordu,annem torunlara bakıyor,çok yoruluyor,rahatsız bide,yaşıda ilerledi :1no2:Ispanaklı yaş pastayı bende cmtsi günü görümcemlerde yaptık çokda güzel oldu.Şimdi mısraanın sölediği gazozlu pohaçayı denicem. Dirim ne azı tam kararında yapmışsın ben hala misafir ağırlamaktan acizim:))) hep annemi çağırıyorum.
Cam silmek ve ütü yapmak nefret ediyorum bunlardan.
günaydın canım nasılsınGunaydin kizlar nasilsiniz. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?