Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Mısrada denedi bisramda denemiş güzel oldu dedi.Ben pohça börek vs un işlerini güzel yapıyorum hatta annemden de güzel yaptığım söylenir.Yemek konusunda kendime fazla güvenemiyorum yapıyorum ama korkarak.Bide annem yakın bana başım sıkışınca anneee diyorum.Akşamlarıda annemde yiyoruz biz her akşam annemdeyiz nasıl bir evlilkdir bu anlamadım ama kendimizi toparlayana kadar böylehihoyyytkaydirigubbakcemile2

canım ozaman misafir geldiğinde rahat edersin
ben evlendikten sonra yapmaya başladım,benim annemde güzel yapar,ondan tarif alarak yapıyorum,güzelde oluyor,ama mayalı denemedim,hiç hamur felan da açmadım,denicem ama oyuncak olur diye korkuyorum valla
ilk zamanlar bizde öyleydik,hergün annemlere gitmiyoruz ama haftada 2-3 kere mutlaka yemeğe gideriz,zamanla alışıyosun sanırım,şimdi iyide çocuk olduktan sonra yemek olayı daha önemli tabi.şimdi yeri geliyor yemek olmadığında hadi makarna yapalım da yiyelim diyoruz.

mrb tekrar ben geldim ben de yemek fazla bilmem ama güzel hamur ileri yaparım bişeyi yokki dilekcim hiç korkma bir iki yaptıktan sonra ustası olursun

Günaydın arkadaşlar....Gününüz çok ama çok mutlu geçsin...

günaydın canım,ay ya inşallah seninde günün çok ama çok mutlu geçer opuyorumnanaktan
azra sen bu sene mi öss ye gireceksin?
aşkım da kayboldu ya,aşkım ne zamandır girmiyor:sm_confused:

Yaptığım zaman yapıyorum yemek.Mesela eşim bezelye yemeğimi çok sever. Karnıbahar yapardım kışın onuda yapabiliyorum.Ben pilav yapmasını beceremiyorum:)))

günaydın kızlaar
aman boşverin pastayı böreği yemeği yap yap sonra ye ye kilo al klava: diyete başaldımda ben bugün yani şu dakkada :asigim:

dirimimcimm napıyonn bunalr sana topladım egldim şimdi a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın canım,ay ya inşallah seninde günün çok ama çok mutlu geçer opuyorumnanaktan
azra sen bu sene mi öss ye gireceksin?
aşkım da kayboldu ya,aşkım ne zamandır girmiyor:sm_confused:

Dirimcim nasılsın.Maşallah döktürmüşsün kızzzzzzzzzzzzzdelikafadulden Ellerine sağlık canımcımmmm..eminim süper olmuştur..:dance:

Pamukşekercim ne diyeti senin ikizlerine bakman gerek.İkizlerin bi sağlıkla kucağına gelsin de öyle başlarsın diyete canımcım..

Yaptığım zaman yapıyorum yemek.Mesela eşim bezelye yemeğimi çok sever. Karnıbahar yapardım kışın onuda yapabiliyorum.Ben pilav yapmasını beceremiyorum:)))
canım neden pilavı yapamıyorsun,en kolayı,bezelye,karnıbahar bu yemeklere göre çok kolay,bak bende bamya yapmadım hiç,buzlukta durup duruyor,cesaret edipte yapmadım,hoş cesaretten çok sevidiğim bir yemek olsa,onu buzlukta bir gün bile bekletmem,yerim valla opuyorumnanaktan

Bende pilavı sade sevmiyorum mesela. İçine muhakkak bezelye ve havuç koyuyorum.Hem çok hoş bir tadı oluyor.Bamyaya bayılırız biz.En çok yapdığım yemeklerin başında gelir.Bamya,Barbunya,Bezelye..

Pamukşekercim ne diyeti senin ikizlerine bakman gerek.İkizlerin bi sağlıkla kucağına gelsin de öyle başlarsın diyete canımcım..

ay napıyım basküle çıkınca insan frene basmak istiyor ben bebekleri değil kendimi büyütüyorum sanki.. kocaman bir ben olmaya başladı dev gibim :lepi:

ay çok mutlu oldum bunlar da sana ve ikizlerine a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Dirimcim nasılsın.Maşallah döktürmüşsün kızzzzzzzzzzzzzdelikafadulden Ellerine sağlık canımcımmmm..eminim süper olmuştur..:dance:
canım ya teşekkürler,memnun kalmışlar zaten kayınvalidemi aramış gelenlerden biri
yemek yapmaya yeni başladığım için,güzel olunca çok mutlu oluyorum ya.opuyorumnanaktan

ay napıyım basküle çıkınca insan frene basmak istiyor ben bebekleri değil kendimi büyütüyorum sanki.. kocaman bir ben olmaya başladı dev gibim :lepi:

Canımcım valla 3 canlısın. Olur öyle alışılmadık ve kendini hiçbir zmn görmediğin bir hal alıyorsun;ama eminim çok tatlısındır.Ben bayılıyorum hamilelere :) Bakalım ben nasıl bişi olcam:uhm:

Ben de kayınvalidemleri bir gün yemeğe almıştım.İnanamamışlar benim yaptığıma yemekleri. Özellikle mercimek çorbama bayılmışlardelikafadulden Ben de anlamadım nasıl güzel yaptım o kadarkaydirigubbakcemile3

oy oyy dirimim bizde çoks evindik vazomuza koyuyoruz hemen :)

ben bamyanın atzesinden çok kurusunu seviyorum. bizim konyanın bamyası meşhurdur minik minik kurutulur kuşbaşıı etle ekşili pişirilir kaynar kaynarda yenir :) haftasonu msiafirlerime yapıcam özellikle istiyorlar bayılıyorlar bizim oranın bamyasına :) ama düşünürken şimdi midem buulandı gerçi

resmimi çekmeye çalıştım ama beceremedim ya uffff .. tatlılık sadece göbüşe bakarsan öyle valla :) hgele içindekileri düşündükçe insanın tadından içi kıyılıyor :) ay inşallah hayırlısıyla sende çok cici bi hamile olursun şekercimmm

Benimde bamyam var dolapta aklınızda olsun bamya zor pişermiş.Bana annem sağolsun kolay pişer dedi 1 saat pişirdim heralde olmuştur demiştim yediğimizde hala pişmemişdi çiğ duruyordu 1 saat kaynamasına rağmen.
Pamuğum sana şimdi dev gibi oluyosun gibi geliyordur ama ne tatlı olmuşsundur kimbilir.Bende hamile kalsam tostoparlak yusyuvarlak bişey olurum heralde.

Bende pilavı sade sevmiyorum mesela. İçine muhakkak bezelye ve havuç koyuyorum.Hem çok hoş bir tadı oluyor.Bamyaya bayılırız biz.En çok yapdığım yemeklerin başında gelir.Bamya,Barbunya,Bezelye..
canım bezelyeli havuçlu bende çok seviyorum,misafirin geliceği gün çok yoruldum oyüzden,sadece arpa şehriye attım,tavuk suyumda vardı,canım birşey soracaktım bezelyeli ve havuçlu yaptığında, tavuk suyu koyuyormusun?tadı kaldırıyormu?cesaret edemiyorum
canım senin bebişlerin ikiz olduğu için öyle ama a.s
bende çok korkuyorum,çok kilo alırım diye,hayır bide sen çift canlısın muhabbeti var :çok üzgünüm:
hoş en önemlisi de bebeklerin sağlıklı olması,bol bol da yürüyüş,pamuğum sen yürüyüşte yapamıyorsun değil mi?rahatsızlanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…