Mısrada denedi bisramda denemiş güzel oldu dedi.Ben pohça börek vs un işlerini güzel yapıyorum hatta annemden de güzel yaptığım söylenir.Yemek konusunda kendime fazla güvenemiyorum yapıyorum ama korkarak.Bide annem yakın bana başım sıkışınca anneee diyorum.Akşamlarıda annemde yiyoruz biz her akşam annemdeyiz nasıl bir evlilkdir bu anlamadım ama kendimizi toparlayana kadar böylehihoyyytkaydirigubbakcemile2
Günaydın arkadaşlar....Gününüz çok ama çok mutlu geçsin...
günaydın canım,ay ya inşallah seninde günün çok ama çok mutlu geçer opuyorumnanaktan
azra sen bu sene mi öss ye gireceksin?
aşkım da kayboldu ya,aşkım ne zamandır girmiyor:sm_confused:
günaydın kızlaar
aman boşverin pastayı böreği yemeği yap yap sonra ye ye kilo alklava: diyete başaldımda ben bugün yani şu dakkada :asigim:
dirimimcimm napıyonn bunalr sana topladım egldim şimdi a.s.a.s.a.s.a.s.
canım neden pilavı yapamıyorsun,en kolayı,bezelye,karnıbahar bu yemeklere göre çok kolay,bak bende bamya yapmadım hiç,buzlukta durup duruyor,cesaret edipte yapmadım,hoş cesaretten çok sevidiğim bir yemek olsa,onu buzlukta bir gün bile bekletmem,yerim valla opuyorumnanaktanYaptığım zaman yapıyorum yemek.Mesela eşim bezelye yemeğimi çok sever. Karnıbahar yapardım kışın onuda yapabiliyorum.Ben pilav yapmasını beceremiyorum:)))
canım neden pilavı yapamıyorsun,en kolayı,bezelye,karnıbahar bu yemeklere göre çok kolay,bak bende bamya yapmadım hiç,buzlukta durup duruyor,cesaret edipte yapmadım,hoş cesaretten çok sevidiğim bir yemek olsa,onu buzlukta bir gün bile bekletmem,yerim valla opuyorumnanaktan
Pamukşekercim ne diyeti senin ikizlerine bakman gerek.İkizlerin bi sağlıkla kucağına gelsin de öyle başlarsın diyete canımcım..
ay çok mutlu oldum bunlar da sana ve ikizlerine a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.günaydın kızlaar
aman boşverin pastayı böreği yemeği yap yap sonra ye ye kilo alklava: diyete başaldımda ben bugün yani şu dakkada :asigim:
dirimimcimm napıyonn bunalr sana topladım egldim şimdi a.s.a.s.a.s.a.s.
canım ya teşekkürler,memnun kalmışlar zaten kayınvalidemi aramış gelenlerden biriDirimcim nasılsın.Maşallah döktürmüşsün kızzzzzzzzzzzzzdelikafadulden Ellerine sağlık canımcımmmm..eminim süper olmuştur..:dance:
ay napıyım basküle çıkınca insan frene basmak istiyor ben bebekleri değil kendimi büyütüyorum sanki.. kocaman bir ben olmaya başladı dev gibim :lepi:
ay çok mutlu oldum bunlar da sana ve ikizlerine a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canım ya teşekkürler,memnun kalmışlar zaten kayınvalidemi aramış gelenlerden biri
yemek yapmaya yeni başladığım için,güzel olunca çok mutlu oluyorum ya.opuyorumnanaktan
Canımcım valla 3 canlısın. Olur öyle alışılmadık ve kendini hiçbir zmn görmediğin bir hal alıyorsun;ama eminim çok tatlısındır.Ben bayılıyorum hamilelere :) Bakalım ben nasıl bişi olcam:uhm:
canım bezelyeli havuçlu bende çok seviyorum,misafirin geliceği gün çok yoruldum oyüzden,sadece arpa şehriye attım,tavuk suyumda vardı,canım birşey soracaktım bezelyeli ve havuçlu yaptığında, tavuk suyu koyuyormusun?tadı kaldırıyormu?cesaret edemiyorum
Bende pilavı sade sevmiyorum mesela. İçine muhakkak bezelye ve havuç koyuyorum.Hem çok hoş bir tadı oluyor.Bamyaya bayılırız biz.En çok yapdığım yemeklerin başında gelir.Bamya,Barbunya,Bezelye..
canım senin bebişlerin ikiz olduğu için öyle ama a.say napıyım basküle çıkınca insan frene basmak istiyor ben bebekleri değil kendimi büyütüyorum sanki.. kocaman bir ben olmaya başladı dev gibim :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?