Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bamya biraz kartlaşmışsa yani kocaman büyümüşse o zaman daha geç pişer canım. gerçi normaldede çabuk pişen bi yemek değil kısık ateşte pişirmek lazım lezzetini içine alır.

ay canım ya hamiellik psikolojisi heralde evde eşofmanlarla geceliklerle çok cici duruyor insan dolanıp duruyor öyle tabi bi yere gitmeye kalkınca ortaya ilginç bi manzara çıkıyor dış kıyafetler daha değişik duruyor devleşştiriyor sanki.. aslında bişey itiraf ediyim sanki hamilelik ve gelinlik herkese çok ayrı bi güzellik katarmış gibi geliyor bana tabi benden başka herkese naniknanik

kaldırıyor kaldırıyor tavuk suyunu ama sade olsa daha güzel oluyor ben haşlanmış mısırda ilave ediyorum oda şeker oluyor içinde..

oy oyyy valla bilemiyom artık tatlımcım 3 kişiyiz diye diye 6 kilo aldık düşününce az gibi oluyor ama ayna hiçte öyle demiyorrrr hele bide selülit sorunu yaptı ona sinir oluyorummm
yok sanki sen çok almassın gibi geliyor ben gözümde snei uzun boylu hayal ediyorum hiç görmesemde çağla şikel gibim :1hug: vede hamilelik senin güzelliliğine güzellik katacakmış gibi bir his var içimde ki ben hislerimde yanılmam şekercim :)

yürüyüşe gelince yapamıyorum ben dirimim dniyorum sonra belim kopuyor kendi kendime yataktan kalkamıyorum ağırlaşmaya başladım. hayırlısıyla sağlıklı olsunda bebişler ..

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Pamuğum sakın diyet miyet zamanı değil.
Dirimcim geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla güzel mamalar yapmışsın ellerine sağlık.
Dilekcim pirinç pilavı gerçekten ilginç bir yemektir her defasında farklı olma riski yüksektir.Ancak genel kurallara uyarsan ortalama bir kıvam yakalarsın.
Güzel pirinç pilavı yapmanın sırları;
*Pirinci çok çok iyi yıkayacaksıınisuyu bembeyaz oluncaya dek,unu iyice akmış olacak.
*En az yarım saat ılık suda bekleteceksin,içine bir tatlı kaşığı tuz ve 2-3 damla limon suyu ekleyerek.
*Yağını bol koyacaksın,tereyağı ve sıvı yağı karıştıracaksın yağ ısınınca-kararmadan önce mutlaka-şehriyeyi ekleyeceksin biraz sararınca iyice suyunu süzdüğün pirinci ekleyip şehriyeyle kısık ateşte en az 5 dk kavuracaksın.Sonra suyunu ekleyeceksin.Altını kısıp pişireceksin,kapağınıda mümkünse 8-10 dk açmayacaksın.
*Suyun ölçüsüne gelince bu pirincin türüyle ilintili,mesela bazen 1 su bardağı pirince 1,5 bardak su yeterlidir,bazende 2 bardak su gereklidir.Bunun çözümüde hep aynı tür pirinç almaktan geçer.Ör;Ben yasmin pirinci çok severim.
Jazmincim sen nasılsın tatlım?

Not:Bundan sonraki mesai saatlerim 11:00/19:00 bilgilerinize dostlar.

İnşallah canım.Keşke o günleri görebilsem:CüvCüv:Ama daha var gibi.

Canım benim tavuk suyum yada et suyum olmadığında,çok zararlı biliyorum ama toz bulyon koyuyorum 1 yemek kaşığı gerçekten tadı müthiş oluyor.

Bamya pamukcuğumun dediği gibi kartsa çok geç pişer normalde çok uzun sürmez pişmesi.
Bol soğan kavuracaksınız,bol domates rendeleyeceksiniz,içine bir avuç haşlanmış nohut ve bir diş sarımsak koyacaksınız.Birazda limon tamamdır .Çok severim eşim yemediği için 1 kez yaabildim bugün yapsammı ne :)))))))

Bu arada pamukcum 6 kg almışsın çok çok normal ki sende iki bebiş var,iki kat normal.Hiç canını sıkma,bu halini görmeyide çok arzu ederdim.Mümkün müdür acabazemuszemus

hoşgeldin mısrammmm

ya ne güzel püf noktalarını evrmişsin pilavın helal valla bide teflon tencerede pişiriceksin yayvan olanında tamamdır dimi :)

ya yaaa diyet yapmak sitesekte yapamayız heralde ama olsun düşününcede inceliriz belkim :)

mesai saatlerin sanki daha uygun gibi geldi akşam geç oluyo zaten ..

İyiyim tatlım sen nasılsın?Pirinç ölçülerimiz aynıymış mısraacım valla:) Ben de baldo pirinç çok seviyorum.

Canım ben bamyaları dolaba koymuştum.Deepfreeze'e.. Bamyaları attım.Bamyalardan sonra domates,biraz da limon yarı pişmiş bi şekilde soğumaya bıraktım.Sonra poşetlere..Çok da kolay oluyor valla...Sadece pişireceğim zmn soğanları kavuruyorum,hemen de dolaptan çıkarıp atıyorum.
delikafadulden

İnşallah canım.Keşke o günleri görebilsem:CüvCüv:Ama daha var gibi.

görürüsün inşallah canım zaman dediğin çabucak geçiyor.. hayırlısıyla geçer gider inşallah..

hımmm bamyada biizm vazgeçilmezimiz kuşbaşı ettir bide bol soğan ve salça senind ediğin gibi mısram vazgeçilmezi az birazda yağlı olur yüüzne çıkar yağı :) nohtula sarımsak hiç denemedim ama.. yap kendine tatlımcım ya bide tazesini değilde baharatcılarda satılan şu minik kuru olanını dene tavsiye ederim eksinlikle o daha başka güzel.. nohuttan minik bi tane bamya..

kiloya bakınca 6 kilo çok gibi görünmüyor gözüme ama ayna niyeyse çelişiyor . karnım şiştikçedir belkide. selülitlerinde payı var bunda belkide klava: çekebilseydim heemn göstericektim web camdan çekicektim ama niyeyse beceremedim bigün becerirsem inşalah göstertirim koca göbüşü :)

alkisalkisalkis,canım acemi şansı mı nedir bizimkisi kaydirigubbakcemile3
eşimde pohpohlayıp duruyor zaten,asıl büyük misafirlerim var canım.bazen sinir oluyorum bu büyük dediğim misafirlere,bilgiçlik taslıyorlar,herşeyin en iyisini,en güzelini onlar yapıyormuş,sanki biz armut topluyoruz :dilcikar: yaşlarıda benden küçük :çok üzgünüm: onlar gelince sizden tarif almam gerekecek,mısramda yardım eder heralde,
canım ben sana daha ne çiçekler alırım kaydirigubbakcemile5,canım öyle bir anlattın ki,inan şuan canım bamya çekti cokacimcoook
ay ya pamuğum Allah razı olsun,ama ne çağlası boy yok ki öyle :çok üzgünüm:
canım bende bu sefer limon suyu ekledim,tereyağlı güzel oluyor,ya ben pirinç pilavını çok seviyorum,eşim de aksilik pek sevmez klava:

Evet cnm önemli bir ayrıntıyı atlamışım mutlaka ve mutlaka teflon tencere hatta tava kapağıda cam olursa daha ii olur açıp bakmak zorunda kalmazsınız.

Pamuğum bu mesai saatlerini ben istedim,oda arkadaşım bu şekilde çalışıyordu geçen hafta izinliydi yerine ben geldim ahh dedim dünya varmış.Eşim eve geç geliyor biliyorsunuz gece onunla oturabiliyorum,sabah birlikte kalkıp kahvaltı yapıyoruz.Birde biliyorsunuz ki epeyce rahatsızım sabahları rahatca dr a gidebileceğim.
Havada çok geç kararıyor,akşamları yalnızım,yemek yapma zorunluluğumda yok böylesi daha ii oldu.

Elimizden gelenin en iyisini yaparız canım.Merak etme sen.:enbuyukkk:

Canım benim tavuk suyum yada et suyum olmadığında,çok zararlı biliyorum ama toz bulyon koyuyorum 1 yemek kaşığı gerçekten tadı müthiş oluyor.
canım bende toz olanları çok kullanmamaya çalışıyorum,tavuğu haşladığımda suyunu ayırıyorum,fazla kalırsa buzluğa atıyorum,kızlar canımda barbunya çekti valla hihoyyyt

MISRA canım böylesi güzel olmuş,en azından sabahları eşini görebiliyorsun?peki eşinin işleri nasıl canım?

Koç
Sevgili Koçlar güne Ay gezegeninin Oğlak burcu seyriyle devam etmekteyiz. Dün akşam saatlerinden itibaren başlayan bu enerji, mesleki konularda sizleri ciddiyete davet edici ve sorumluluklarınızı hatırlatıcıdır. Yani isteseniz de, tam anlamıyla özgür olmak mümkün değildir. ışlerinizi belli bir düzen içinde bitirmeniz gerekmektedir. ışte bütün bunlar içsel açıdan kendinizi baskı altında hissetmenize yol açabilir. Günün ikinci etkili enerjisi saat 15:00 itibariyle, özellikle parasal konularda hissedilen doyumsuzluk halidir. Bu doyumsuzluk doğal olarak hem aşk hayatınız hem de hedeflerinizle alakalı konularda ilerlemenizin önünde set oluşturmaktadır. Yani gücünüz yerinde olduğu takdirde olgun yaşta olanlar çocukları için iyi bir gelecek kuracaklarını, yaşı genç olanlar kaliteli bir yaşam süreceklerini, aşıklar gönüllerince eğlenebileceklerini düşünebilirler.

Tabi ki bunların hepsi mantıklı ihtiyaçlar ve düşüncelerdir. Günümüzde herşeyin paraya dayandığını artık hepimiz biliyoruz. ışte bu saatlerdeki enerjiler, bunları tekrar hatırlamamıza vesiledir. Akşam saatlerinde ise, yukarıdaki konularla bağlantılı olarak, yani maddi kazancınızla ilgili mevzularla yakından ilgilenmek ihtiyacınız yükselebilir. Amacınız geçmişe bir sünger çekerek bir an önce hayatınızı şekillendirmektir. Fakat bunun için sabırlı ve kararlı olmak lazımdır. Etrafınızdaki kişilerin söyledikleri sözler sizi rahatsız etse de, yanlış anlaşılmalar nedeniyle üzülseniz de, tam anlamıyla özgür olmadığınızı hissetseniz de, hatta bazı dostlarınız sizi hayal kırıklığına uğratsa da, yine de ayaklarınızın üstünde dimdik durmaya çalışmalı, inandığınız yolda ilerlemelisiniz.

Herşey gönlünüzce olsun.

Boğa
Sevgili Boğalar salı gününe, Ay gezegeninin Oğlak burcu seyriyle adım atmaktayız. Gün boyu etkili olacak bu enerji, fikirlerinizdeki ciddiyetin ve ifade edişinizdeki kararlılığın simgesidir. Gerek yakınlarınız ve gerekse diğer insanlarla irtibatta bulunurken, sözlerinize oldukça dikkat edebilir, sorumluluklarınızın farkında bir kişi olarak seçimlerde bulunabilirsiniz. ıç huzurunuz yerindedir. Kendinizden emin olduğunuz için, herhangi bir durum karşısında önlem almanız kolaydır. Saat 15:00 itibariyle oluşan ikinci enerjiniz, etrafınızla olan her türlü ilişkinizde akıllı ve sakin bir şekilde hareket etmeniz gerektiğinin simgesidir. Gururlu tavırlarınız ön plandadır. Sağlamlık arayışınızın altında yatan en önemli duygu, gerek iş gerekse ailevi konularda güçlü olmak ve yaşamsal tatmine ulaşmaktır.

Fiziksel konfor ve kaliteli bir yaşam isteğinin ön plana çıktığı bugün, cinsel yaşamınız ve fiziksel duyularınız oldukça yoğundur. Paranın sağlayacağı gücün ve sunabileceği güvencenin farkındasınızdır. Bunlara kavuştuğunuzda hem ailenizin gurur duyacağı bir kişi, hem de mesleki alanda tanınmış biri olacağınızın bilincindesinizdir. Bazen anlarda bu güçlü istek, sizi ani ve dürtüsel kararlara teşvik etse de, bugün temkinli olmakta fayda vardır. Özellikle otoriteler ve dış dünyayla olan tüm ilişkinizde herşey üzerinize gelse de, siz sağlam hareket etmeye devam ediniz. Ne kadar sakin olursanız o denli başarılı olacağınızı biliniz.

ıkizler
Sevgili ıkizler, gün boyu etkili olacak Ay gezegeninin Oğlak burcu seyri altında, kendi kazanımlarınızı dışı elde ettiğiniz paralar konusunda ciddiyetle hareket edebilir, sizi sınırlayan, ayak bağı olan herşeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullanmanın yolu, hangi konuda olursa olsun eskiye bir sünger çekmek ve bundan sonra, kimsenin yardımına muhtaç kalmadan yolunuzu çizmektir. Çünkü her nimetin bir bedeli var derler. Oysaki siz özgür insanlarsınız. Bedel ödemek zorunda değilsiniz. Saat 15:00 sonrası meydana gelecek enerjiler altında, dış etkenlere bağlı gelişmeler nedeniyle, kimi zaman alışkanlıklarınızın esiri olurken kimi zaman da duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak adına idealist bir kişi gibi davranabilirsiniz.

Çünkü bugün en önemli isteğiniz, hem kendinizi dış dünyaya güçlü bir kişi olarak göstermek hem de özgür seçimlerde bulunarak ilerlemektir. Akşam saatlerinde bu isteklilik çok daha ön plandadır. ış, eğitim, gönül ilişkiniz, inancınızla alakalı mevzularda farklı yollar deneyerek sonuca gitmek isteyebilirsiniz. Belki bunu yapmak bugün zor olabilir. Dışarıdaki dünya sizi denetimi altına alsa da, özgür olmak isterken, kendinizi bir yere bağlanmış gibi hissettesiniz de, siz yapacaklarınızdan asla vazgeçmeyin. Kararlı olduğunuz sürece içsel çatışmalarınızın üstesinden gelebilir, geleceğinizi şekillendirebilirsiniz

Yengeç
Sevgili Yengeçler gün boyu karşıt burcunuzda ilerleyecek Ay gezegeni, sizleri gerek iş ve gerekse özel ilişkinizle alakalı konularda ciddiyetle düşünmeye sevkedici görünüyor.Yani bugün kendimiz kadar birlikte olduğumuz kişinin isteklerini de göz önüne almak zorundayız. Ayrıca bugün kabuğunuza çekilip kendinizle ne kadar başbaşa kalmaya veya yüreğinizdekileri dış dünyaya ne kadar ne kadar sunmaya çalışsanız da, partneriniz buna pek izin vermeyebilir. Onunla ilgilenmenizi bekleyebilir. O zaman yapılması gereken bu dengeyi iyi sağlamaya çalışmak ve içsel açıdan huzuru yakalamaktır. Saat 15:00 sonrası meydana gelecek enerjiler altında, sizi hedefinize ulaştırabilecek kişilerle olan ilişkinizde dikkatli olmanız gayet faydalıdır.

Doyuma ulaşmanızı sağlayacak bu bakış açısı hem maddi kazanımlarınız açısından güçlenmenizi hem de başkalarından destek görmenizi sağlayabilir. Burada dikkat edilecek husus, öncelikle amaçlarınızın farkında olmaktır. Ayrıca harcamalarınıza dikkat etmeli, özellikle gelir-gider dengenizi iyi kurgulamalısınız. Çünkü insan bir an önce rahata kavuşayım derken, risk alabilir, elindekini koruması zorlaşabilir. Akşam saatlerindeki enerjiniz, parasal konularda yapacağınız görüşmelerde, kendi yağınızla kavrulmanız gerektiğinin işaretidir. Çünkü bazı kişiler destek verme konusunda çekimser davranabilirler.

Aslan
Sevgili Aslanlar gün boyu Oğlak burcunda etkinliğini sürdürecek Ay gezegeni, çalışma hayatınızla ilgili konulardaki sorumluluklarınızın ağır basabileceğini gösteriyor. Yani istesek de, kendi dediğimizden çok, başkalarının söylediklerini uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Bu zorunluluğun temelinde özellikle otoriteler veya diğer insanlardan alkış almayı beklemeyiniz. Çünkü bunu yapmadıkları gibi, tam tersine önünüze hiç hoşlanmadığınız işleri de çıkarabilirler. Saat 15:00 sonrası enerjiler altında, mesleki konularda sabit fikirli hareket edebilir, sert çıkışlarda bulunabilir veya tam tersine çıkarlarınız dolayısıyla politik davranmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sadece iş değil, aile büyüklerinizle alakalı konular da görülebilir.

Sevgi ihtiyacınız, onaylanmak arzunuz öylesine yoğunlaşır ki, elinizde olanak olsa sizi kısıtlayan, zincire vuran herşeyi geride bırakarak isteklerinizin peşinden gitmeyi tercih edebilirsiniz. Belki arzularınız gelenek dışı olabilir, hatta kimileri için fazla uçarıdır. Lakin bu sizin hayatınızdır ve nasıl istiyorsanız o şekilde geçirmek tüm dileğinizdir. Akşam saatlerindeki enerjiniz bütün bu istekliliğinize karşın, sizin gibi düşünmeyen partneriniz veya içinde bulunduğunuz koşullar nedeniyle kendinizi yaralanmış hissetmenize neden olabilir. Yani siz başka düşünmektesinizdir, diğerleri başka. Bu nedenle keyifsizlik duymanız mümkündür. Yapılması gereken bu zorlu günü de olabildiğince sakin geçirmeye çalışmaktır.

Başak
Sevgili Başaklar, salı gününe Ay gezegeninin Oğlak burcu seyri altında başlamaktasınız. Dün gece geç saatlerden itibaren etkili olmaya başlayan bu enerji, aşk hayatınız başta olmak üzere hayatın keyifli yanlarının tadına varmanızı sağlayan her türlü konuda bencil davranmak yerine önce çalış, emek sarfet, işlerini bitir, sonra eğlenirsin tarzı düşünmenizi sağlamış olabilir. Bu sizin yabancısı olduğunuz bir baskı olmadığından büyük bir gerilim yarattığını veya gün boyunca yaratacağını sanmıyorum. Sadece içsel yönden huzur bulmanın yolu, sorumluluklarınızın farkında olmaktan geçiyor diyebiliriz. Saat 15:00 sonrası oluşan enerjiler, gelişmeniz, büyümeniz konusunda yenilikte bulunmaktan ziyade, mevcut durumun gözden geçirilmesi gerektiriyor.

ısteklerinize ulaşmanız için öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta, yaratıcı yönlerinizi açığa çıkarmak, insanlarla aranıza set çekmemek ve özellikle çalışma hayatınızla ilgili mevzularda biraz daha sıradışı düşünmeye çalışmaktır. Eğer doyuma ulaşmak istiyorsanız -ben de varım, buradayım ve başaracağım demelisiniz. Akşam saatlerindeki enerjiler altında, iş yaşamınız, sağlığınızla ilgili konular sizi ne kadar engellemeye çalışsa da, hatta bazı kişiler canınızı sıkıyor olsa dahi, moralinizi, inancınızı güçlü tutunuz. Sizin yıldığınızı vazgeçtiğinizi düşünmelerine izin vermeyiniz.

Terazi
Sevgili Teraziler güne, Ay gezegeninin sorumluluklarınızı hatırlatıcı enerjileri altında başlamaktayız. Çoğunluğumuzun hoşuna gitmese de, bu enerji gerek ailevi ve gerekse mesleki konularda sizleri başarılı olmaya, sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeye teşvik edicidir. Özgür olmak, bağlarımızdan ne kadar kurtulmaya çalışsak da, karşımıza çıkan kişi veya durumlar bize iç huzura kavuşmanın yolunun, çabalamaktan geçtiğini fısıldıyor gibidir. ıster istemez günlük aktivitemizde bu sese kulak vermek mecburiyetinde kalabiliriz. Saat 15:00 sonrası meydana gelen enerjiler altında ise, ilişkiniz, ortaklarınız veya parasal alışverişte bulunduğunuz kişilerle olan irtibatınız önemli hale gelmeye başlar. Tekil hareket etmekten ziyade, bütünlük oluşturacak şekilde düşünmek lazımdır.

Yani başarının, mutluluğun ve yenilikte bulunmanın sırrı ortak düşünmeye çalışmaktır. Bunun yapılması halinde, hem hedeflerinizi gerçekleştirme olanağı bulmanız kolaydır hem de özgürce ilişkiler yaşamanız mümkündür. Ayrıca böyle hareket etmeniz halinde sevgi ihtiyacınız doyuma ulaşır, iç huzurunuz yükselmeye başlar. Demek ki bugün, paylaşıma hazır olmak, ortak hedef duygusu içinde işbirliğinde bulunmak gerekiyor. Akşam saatlerindeki enerjiniz, aşk hayatınız, çocuklarınız veya yaratıcı faaliyetleriniz konularında, ılımlı bir iletişimin önemini göstermektedir. Bazı durumlar sizi incitmiş olsa da, yaralarınızı sararak, yola devam etmeniz en mantıklı çözümdür.

Akrep
Sevgili Akrepler, gün boyu Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay gezegeni, yakın çevrenizle olan her türlü irtibatın önemini göstermekte. Bu enerji, gerek yakınlarınız gerekse iş yaşamındaki kişilerle olan ilişkinizde mesleki konuların gündemde kalmasını sağlayıcıdır. Konuşulan konuların temelinde güvenlik, para, otoriteler, girişimler, eksiklerin tamamlanması mevzuları baş sırayı alabilir. Yani, üzerinizdeki sorumluluklar öylesine ağırdır ki, ne kadar farklı konulardan söz etmeye çalışsanız da, konu dönüp dolaşır aynı yere gelir. Çünkü iç huzurun sağlanması için, bu alanda başarılı olunması gerekmektedir. Saat 15:00 sonrası oluşan enerjiler altında, ilişkinizle alakalı paylaşımlar ön plana çıkmaya başlar. Birbirinize destek vermeniz ve hayatın güçlükleri karşısında ortaklaşa hareket etmeniz kesinlikle şarttır.

Yani kişisel kaprislerden uzak durmak mutlaka gerekmektedir. Çünkü siz kendi içinizde savaş halindeyseniz, dışarıdan gelecek baskıları yenmeniz mümkün değildir. Eğer elele verirseniz, hem mesleki konularda hem de yuvanızla ilgili yapmayı düşündüklerinizi hayata geçirmeniz kolaylaşacaktır. O zaman tartışmalardan uzak durmalı, bencil hareket edilmemelidir. Akşam saatlerindeki enerjiler, partnerinizle aranızda bazı istenmeyen konuşmalar olabileceğini göstermektedir. Madem böyle bir olasılık mevcut. O zaman size düşen, birbirinize kenetlenmektir. Bunun yolu ise, birlik ve beraberlik duygusu içinde hareket etmekten geçer.

Yay
Sevgili Yaylar güne Ay gezegeninin Oğlak burcu seyriyle devam etmekteyiz. Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan bu enerji, parasal konularda sizi ciddiyete teşvik edici olduğu gibi, bütçeniz konusunda da dikkatli olmanız gerektiğinin göstergesidir. Yaylar için bu durum genelde zordur. Eli açık, cömert yürekli Yaylar maddiyattan ziyade maneviyata önem verdiklerinden ellerine üç kuruş geçtiğinde harcama konusunda oturup etraflıca düşünmezler. Fakat bugün iradenize sahip çıkmanız, hatta mümkünse ek işler yaparak para kazanmanız, bütçenizin dengeye kavuşturulmasında gayet önemlidir. Saat 15:00 sonrası enerjiler altında, iş ilişkileriniz ön plana gelmeye başlar. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeye çalışmak için öncelikle kararlılık göstermeniz, sabırlı olmanız ve dağılmamanız şarttır.

Çevrenizde bulunan kişilerle olan iş ilişkilerinizde sabit fikirli davranmak, hatta bazen umursamaz tavırlar içine girmek sakıncalıdır. Eğer amacınız güvencenizi sağlamaksa, dediğim dedik tarzı hareket etmek hem yeniliklerde bulunmanızın önünde duvar oluşturur hem de daha fazla zincirle aynı yere bağlanmanız anlamına gelir ki, bu sizin için hakikaten zorlayıcıdır. Akşam saatlerinde ise, biraz önce sözünü ettiğimiz, güvence olgusu fazlasıyla kafanızın içini kurcalayabilir. Yakın çevrenizde bulunan kişilerin sizi üzen, yaralayan sözleri karşısında isteseniz de, iyimser düşünmeniz mümkün değildir. Sanki birileri yaptığınız tüm iyilikleri unutmuş gibi konuşmaktadır. Böyle bir durumda yapılması gereken, ortayı bulmaya çalışmak ve tarafsız düşünmektir.

Oğlak
Sevgili Oğlaklar salı gününe, burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında adım atmaktayız. Gün boyu devam edecek bu enerji, doğal olarak sizleri besleyici, güvenliğinizle alakalı konuları düşündürücü ve sağlam adımlar atmaya teşvik edicidir. Bu durum sizin için gayet doğaldır. Zaten bir Oğlak sorumlulukları konusunda her zaman dikkatli ve sabırlı olduğundan gün boyu başarılı olmak adına çaba sarfedecek ve karşılığında sadece takdir edilmeyi bekleyecektir. Ciddiyet dolu duruşun hakim olduğu bugün, yarım kalan işler bitirilebilir veya yapmayı düşündükleriniz tekrar gözden geçirebilir.

Saat 15:00 sonrası etkili olacak enerjiler altında, Venüs Boğa burcu seyrinin, aşk hayatınızı kuvvetlendirici yansıması altında, sevilmek, sevmek ihtiyacınız yoğun olduğu gibi, hayatın lüks yanlarının keyfini çıkarma arzunuz da o denli yoğundur. Sadece bununla kalmayıp, cinsel açıdan da paylaşımlara açık olduğunuz bugün hoşunuza giden herşeye sahip olmak isteyebilirsiniz. Partnerinizle olan olumlu temasınız veya daha önceden kurduğunuz ilişkiler size maddi ve manevi açıdan güç kazandırabilir. Bu gücü doğru şekilde kullandığınızda, eski yaraların iyileşmesi, bazı kırgınlıkların telafisi kolay olabilir.

Kova
Sevgili Kovalar, gün boyu etkili olacak Ay gezegeninin Oğlak burcu enerjisi, iş hayatınız başta olmak üzere, her konuda sorumlulukların ön planda olmasını sağlayıcıdır. Yani özgürce hareket etmek bugün zorlaşabilir. Kimileriniz bu etki altında, elindeki işleri bitirmek için geriye çekilirken bazılarınız hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek adına neler yapabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Bu hayal güç ve başarı üzerine kurulu olduğu için doğal olarak özgürlüğün baskı altına alınması anlamındadır. Fakat, sizin de bildiğiniz gibi, zorluk olmadan nimete ulaşmak pek kolay değildir. O zaman bugünkü enerjiyi, size ikazda bulunan bir öğretmen gibi düşünüp görev bilinci içinde hareket etmek gayet faydalıdır.

Saat 15:00 sonrası etkili olmaya başlayacak enerjiniz, yuvanız, güvenliğiniz, geleceğiniz, özel hayatınızla ilgili tüm konularda desteklenmeye olan ihtiyacınızın göstergesidir. Telaş etmeden, ağır ve temkinli bir şekilde hareket etmenize neden olan bu enerjiyle doğru manada çalışmanın yolu, iç huzurunuzu korumaktan geçer. Eğer başarılı olacağınıza dair inancınızı ayakta tutabilirseniz hem yakın ilişkilerde hem de dış dünyada kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade etmeniz mümkündür. Akşam saatlerindeki enerjiler altında, ılımlı bir iletişim, inatçılık etmemek, değerlerinize sahip çıkmak son derece önemlidir. Ayrıca dış imajınıza ağırlık vermeniz faydalıdır. Yani dimdik duruşunuzu muhafaza etmeli, dışa karşı güçlü durmaya çalışmalısınız.

Balık
Sevgili Balıklar, güne, Ay gezegeninin sorumluluklarınızı hatırlatıcı enerjileri altında başlamaktayız. Bugün mesleki konulardaki plan ve projelerin ekip halinde tekrar gözden geçirilmesi faydalıdır. Böylece daha tutarlı ve kuvvetli bir şekilde ilerlemek mümkün olabilir. Aksayan noktalar tek tek ele alınmalı, herkes kendi payına düşeni mutlaka yerine getirmelidir. Özel hayatınızla ilgili konularda da gerçekçi davranmalı, aynı yolun yolcusu değilseniz, nerde veda etmeniz gerektiğini saptamalısınız. Yani birinizin amacı diğeri için bir şey ifade etmiyorsa o zaman bu ilişkiyi sürdürmenin anlamını iyi belirlemek lazımdır. Bir önemli mevzu ise, hedeflerinizle ilgili olabilir. Siz öncelikle ne yapmak istediğinizi iyi belirlemelisiniz.

Bunun sağlamanın yolu hayallere kapılıp gitmek veya birilerinin sizi kurtarmasını beklemek değil, bizzat kapıları çalarak, ben geldim diyebilmektir. Saat 15:00 sonrası etkili olacak enerjiler altında, girişimleriniz konusunda para olgusu ön plandadır. Yani finansal açıdan yaralarınızı sarmayan, geçiminize katkısı olmayan işlerle uğraşmak niyetiniz yoktur. Çünkü artık bazı şeyler sabrınızı zorlamaktadır. Zaman ilerlemekte ve gereksinimleriniz çoğalmaktadır. Bir an önce bir şeyler yapılmalı ve bu tünelden çıkılmalıdır. Akşam saatlerinde ise, geçmişle alakalı bazı mevzular gündeme gelebilir. Hala eski yaşanmışlıkların etkisi üzerinizde hakimdir. Yaralarınızı kendi kendinize sarmak zorunda kalabilirsiniz.

Mısraaacım ASLAN burcunu unutmuşsun canımbenneyaptımki

GULTR hoşgeldin canım.

Dirimcim tavuk suyunu buzluğa koyunca güzel oluyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…