Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Dirimcim ne demek yemek konusunda tabiki yardımcı olmaya çalışırım.Yalnız hepinize genel bir tavsiyem özel misafirlerinizin geldiği gün daha önceden denemediğiniz birşey yapıp,riske atmayın derim.

Eşimin işleri pek iyi değil cnm ne yazık ki

Pamukcum ben yemeklerin içinde et sevmem o yüzden herşey etsizdir.Eti et gibi yerim bonfile köfte..vs

Bizde bugün öğle yemeğinde barbunya var ben çok acıktım birazdan yemeğe gidicem.
Pilavı bu cumartesi denicem inş becerebilirim.

Dirimcim tavuk suyunu buzluğa koyunca güzel oluyor mu???[/QUOTE]
canım buzluğa koyunca donuyor zaten,kullanmadan önce çıkarıyorum,bozulmuyor ama ben yinede 5 günü geçirmemeye dikkat ediyorum

yemekten söz açılmışken mantı açmayı bilen varmı
malesefe canım

canım inşallah işleri açılır :Saruboceq:,açtığı semt iyi değilmiş demekki :sm_confused:

dirimim canımı barbunya çektirdin yarın alıp pişiriyim bari pişmişinimi alsamki koku çıkmasa oyy yaaa .. aman çok bilmiş misafirleri hiç takma bence zaten onların amacı moral bozmak şahsen ben gittiğim yerde bilmişlik taslamam insanlar emek veriyor memnun etmeye çalışıyor. benim için emek vermişlers burun kıvırmam yerimde takdirimide ederim.. yemeyip çatalla oynayıp dururlarya sonra daha servis yaparken çok az olsun ben almayım derlerya sonrada koyunca yerlerya sinir olurum :)

telefon konuşmakla geçiyor vaktim ufff telefonla konuşurkende mdiem bulanıyo ağzım kıpırdadıkçamıdır nedir -tatlicadiarzu-

dilekdilek ne şanslısın valla öyle kaynanayı tepende taşı canım :)

neyse şekerler biz gidip uyuyalım size kolay gelsin afiiyet olsun barbunya yiyicek olan bizim içinde yesin bi kaşıkkk yok 3 :)

kızlar selam ben geldım
geçmişi okuyamadım neler oldu
ya sabahtan beri menü düşünüyorum bugun ne yapsam dıye bi türlü bulamıyorum
evlendıgım gunden beri hergun farklı bişey yaptım ama bugun tıkandımdelikafadulden
fikri olan varmıııı

Bekliyoruz tatlım yapcak bişey yok şu anda cepten gidiyor herşey,içerisindede 20 milyarlık mal var çok özendik çok güzel malzemeler aldık şans işte.Kirayı falan çıkarsa biraz daha direneceğiz hayırlısı olsun.ıyiki eşim toptan işide yapıyor yoksa epeyce çökecektik.

pamuğum barbunya yedim senin içinde ve ikizler içinde yedim toplam 3 kaşık etti kilo alırsam bilki sorumlusu sen ve ikizler haberin ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…