bende iyiyim haktancım eşimle konuşuyoruztelde :)
canım ya inşallah işleri açılır,Allah yardımcınız olsunDirimcim işyeri Antalya nın en nezih semtlerinden birinde.Biz de şaştık bu işe
bak dilek yemiş,benimde canım çekiyodu zaten,dirimim canımı barbunya çektirdin yarın alıp pişiriyim bari pişmişinimi alsamki koku çıkmasa oyy yaaa .. aman çok bilmiş misafirleri hiç takma bence zaten onların amacı moral bozmak şahsen ben gittiğim yerde bilmişlik taslamam insanlar emek veriyor memnun etmeye çalışıyor. benim için emek vermişlers burun kıvırmam yerimde takdirimide ederim.. yemeyip çatalla oynayıp dururlarya sonra daha servis yaparken çok az olsun ben almayım derlerya sonrada koyunca yerlerya sinir olurum :)
telefon konuşmakla geçiyor vaktim ufff telefonla konuşurkende mdiem bulanıyo ağzım kıpırdadıkçamıdır nedir -tatlicadiarzu-
dilekdilek ne şanslısın valla öyle kaynanayı tepende taşı canım :)
neyse şekerler biz gidip uyuyalım size kolay gelsin afiiyet olsun barbunya yiyicek olan bizim içinde yesin bi kaşıkkk yok 3 :)
mısracığım hatırlıyorum bir kere de domates,peynir yiyodun,benimde canım çekmişti.yemekhaneden yemek istemiyorum,şöyle peynis,domates,salatalık,biber olsa yerim valla kaydirigubbakcemile3,ama odada tek değilim ne yazıkki :1no2:Bende ekmek arası domates biber yiyorum,kuru fasülye gelmiş ama pişmemiş
Hımmmm,sebze seviyorsanız bir sebze yemeği yap,yada fırında tavuk,tavuk sote gibi kolay birşey.
Yanına salata yada cacık.
Zamanın varsa damak tadınıza uygun bşr tatlı yada yemekten sonrası için meyveli hafif bir pasta
Şakşuka şakşuka şakşuka şakada şuka:)
Tadamadım doyamadım yiyemedim şakada şuka:roflol:
amin canım hepimizin inş :)oh oh maşallah allah muhabbetinizi artırsın:)))
hoşbuldum mısraaAlınyazımsın hoşgeldin cnm.
Haktan hangi konuda yardım cnm?
Yemek mi?
Evde ne var söyle yardımcı olalım
alakasız olucak ama mercimek çorbası ve fırında makarna yapıcam dundende mantar kavurmam kalmıstı
menüyü kendisine bildirdim sevindi yerim dedikaydirigubbakcemile3
amam ben şimdiden yarınıda düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
canım akşama görümcemlere gidiyoruz,görümcem yapıyomuş şimdi sanırsam tabi,eşim söyledi zemuszemuszemuszemusdirim yemekte şehriyeli güveç mi vardı öğleyin yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?