Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım akşama görümcemlere gidiyoruz,görümcem yapıyomuş şimdi sanırsam tabi,eşim söyledi zemuszemuszemuszemus
sositososito
sen biliyomusun şehriyeli güveci,biz bilmeyiz hiç
yok canım bende bilmiyorum yapılışını ama tahmin ediyorum tutarsa :)) bende ilkkez işyerinde yedim, tadı gerçekten çok güzel.et pek sevmem ama ona yakışıyo dimi
slm kızlarrrrrrr hihoyyyt

hoşgeldin canım naber

yok canım bende bilmiyorum yapılışını ama tahmin ediyorum tutarsa :)) bende ilkkez işyerinde yedim, tadı gerçekten çok güzel.et pek sevmem ama ona yakışıyo dimi

hoşgeldin canım naber
iyilik canım ne olsun bu sıcak günde çalışıyoruz işte
sizlerde ne var ne yok

Bende bugün sıkıldım hayır olsun inşallah.
Yemek topiklerinde sörf yapıyorum yeni birşeyler keşfetmek için:)

Bende bugün sıkıldım hayır olsun inşallah.
Yemek topiklerinde sörf yapıyorum yeni birşeyler keşfetmek için:)
inşallah keşfedersin merakla bekliyorum
gerçi ben çok sık yemek yapamıyorum bu aralar evde
eşim işe yeni başladığı için tam düzene giremedi iş yerinde ya annemde yada kayınvalidemde oluyorum
hep o yokken, sonra geceleri onu bekliyorum sonrada sabah işe geç kalıyorum kaydirigubbakcemile3

canım annem iyi çok şükür
o iyiyse ben daha çok iyi oluyorum onun hasta olmasına dayanamıyorum ben ya
çok üzülüyorummm :1no2:

canım senin adına sevindim,benim annemde sık rahatsızlanıyor ne yazıkki,keşke hiç hastalanmasalar:1no2:

canım senin adına sevindim,benim annemde sık rahatsızlanıyor ne yazıkki,keşke hiç hastalanmasalar:1no2:
evet keşke hastalanmasalar hiç bide şimdi çok sık yanında olamıyorum
evlendiğimden beri yanına gidemezsem sürekli arıyorum bıktırana kadar :lepi:

dzcel canım nasılsın???
nasıl gıdıyo hayatım hiç görüşemedik
evet tatlım ya geçen bir ara yazmıştım sana hiç görüşemiyoruz diye görmedin sanırım
çok şükür herşey yolunda anldığım kadarıyla sendede öyle aman öyle olsun Allah daim etsin

evet tatlım ya geçen bir ara yazmıştım sana hiç görüşemiyoruz diye görmedin sanırım
çok şükür herşey yolunda anldığım kadarıyla sendede öyle aman öyle olsun Allah daim etsin

canım görmedim inanki benım net bıraz problemlı gıdıp gelıyo bende hep son sayfadan başlıyorum okumaya
benımde yolunda çok şükür hayal ettıgımız ve umdugumu zgıbı herşey şimdilik:)

canım görmedim inanki benım net bıraz problemlı gıdıp gelıyo bende hep son sayfadan başlıyorum okumaya
benımde yolunda çok şükür hayal ettıgımız ve umdugumu zgıbı herşey şimdilik:)
sen şimdi evindesin ne güzel benim daha gitmeme var ya mafoldumben

evet haklısın ama işte benimkide çalışma psikolojisi işte evde olma isteği :jeyyar:

şuna insan psikolojisi diyelim elinde olmayanı isterya hepkaydirigubbakcemile3
bende bi yerden haber beklıyorum inşallah ararlarda başlarım işe
yavaş yavaş ev hayatı boğmaya başladı

şuna insan psikolojisi diyelim elinde olmayanı isterya hepkaydirigubbakcemile3
bende bi yerden haber beklıyorum inşallah ararlarda başlarım işe
yavaş yavaş ev hayatı boğmaya başladı
inşallah herşey gönlünce olurda iş hayatına başlarsın sende canım o zaman daha çabuk vakit geçiyo aslında aksam olsada eve gitsek diyorum sürekli insanoğlu bazen heryerde sıkılyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…