Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya evde sıkılıyorum akşama kadar hep aynı seyler vakıt gecmıyo bıde eşimi özluyorum yapcak bişey bulamayıncakaydirigubbakcemile3
ben şimdi dışarı çıkıyorum bişeler alıp yemek yapıcam görüşürüz yıen hayatım öpüyorum seni

tamam canım kolay gelsin sana

of ya şimdi evde olup televizyonun karşına oturup ayaklarımı şöyle koltuğa uzatmayı çok istiyorum

slm kızlar biz geldik
biz onu hep yapıoruz dirimim sefam olsun ohhhh
hoşgeldinizhihoyyythihoyyyt
of ya kıskandım ama ,haftasonuna daha çok var dimi :çok üzgünüm:
canım sen ve bebek nasıl?anlat bakalımhihoyyyt

angel nelr yapıo acaba gelse biran önce özledim yaa
bak bende çok özledim,yokluğuda belli oluyor valla

iiz yasmincim sen nasılsın cnm
dirimim sanki hafta sonu yapıosun ya bunları habire pikniğe gidiosun gezmeciiii:)işte bizim mesleğinde ii yönü bu olsa gerek hamile olunca o işi yapamıosun:)
iiz cnm çok şükür sen nasılsın
angelin yeri bellii oluo tabiki cnm ya belki müjdeyle döner tatilden inş

Son düzenleme:
canım bu haftasonuda malesef doluyum :çok üzgünüm:,kayınvalidemleri çağıracağız bu sefer pide attıralım dedi eşim hazırlık yok yane,doğru sürekli piknikteyiz,cumarteside gittik zaten
duyduğuma göre sende gitmişsin pikniğe ailecek
inşallah canım ya angelında bebeği olur inşallah,inşallah güzel haberlerle gelir :Saruboceq:

herkse iyi akşam üzerleri:)nasılsınız bakalım.dilekcim tavsiye ediyorum o poğaçayı yalnız ben şekeri 1 yemek kaşığı değil de 1 tepeleme tatlı kaşığı koydum.

evet gittik dirimcim koçiş yoktu anne tarafı akrabalar vardı dayılarımın hepsi çocukları torunları eşleri ananem vs vs çok kalabalıktık anlıcan ama çok güseldi
bencede pide yapptırın olsun bitsin yorma kendini ya boşverrr

hoşgeldin birsamcım bende denerim inş bigün o poğaçayı nasılsın

iyiyim cnm siz nasılsınız.kurs bitti ben evdeyim napcam bakalım.sıkılmam umarım.bugün kursta ki kahvaltı için yapmıştım o poğaçayı begendi arkadaşlar saolsunlar:)

biz iiz çok şükür iştahsızlık ve beraberinde getirdiği bulantıyı saymazsak:)
alınyazımsın sen nasılsın
birsam ellerine sağlık

biz iiz çok şükür iştahsızlık ve beraberinde getirdiği bulantıyı saymazsak:)
alınyazımsın sen nasılsın
birsam ellerine sağlık

saol cnm.benim de kurstan bir ark.ım hamile onda da var az iştahsızlık.bulantı felan da başladı.o da 1,5 aylık hamile.sanırım normal bu zamanlar da.

canım öyle ya,eşimde diyor artık anne babalar geldiğinde,çok hazırlanmana gerek yok diye
canım ne güzel kalabalık gitmişsiniz,eğlenceli geçmiştir.canım bebek kaç aylık oldu şimdi,beslenmene dikkat edebiliyormusun?ceviz,badem vs.çok yiyemiyorum demiştin sanırım

herkse iyi akşam üzerleri:)nasılsınız bakalım.dilekcim tavsiye ediyorum o poğaçayı yalnız ben şekeri 1 yemek kaşığı değil de 1 tepeleme tatlı kaşığı koydum.
hoşgeldi birsan naber

birsam cnm ben bir buçuk aylıkken iyiydim ama bu aralar başladı geçer inş
dirimim evet güsel geçti cnm eşin doğru sölemiş ölee aşırı hazırlığa gerek yok sonuçta çalışıosun yorma kendini zaten onlarda senden bişi beklemezler yapsan üzülürler bile
dirimim ya yiyemiorum amaa zorla ve eşimin baskısıyla cevizi falan yemeye çalışıorum bakalım geçer inş bademi yiyemiorum adını söleyince bile midem bulandı ama az önce bademli puding yedim badem tadı yoktu ama inş yaramıştır bebişime

hoş bulduk.iyiyim cnm senden nbr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…