tamam canım kolay gelsin sanaya evde sıkılıyorum akşama kadar hep aynı seyler vakıt gecmıyo bıde eşimi özluyorum yapcak bişey bulamayıncakaydirigubbakcemile3
ben şimdi dışarı çıkıyorum bişeler alıp yemek yapıcam görüşürüz yıen hayatım öpüyorum seni
hoşgeldinizhihoyyythihoyyytslm kızlar biz geldik
biz onu hep yapıoruz dirimim sefam olsun ohhhh
bak bende çok özledim,yokluğuda belli oluyor vallaangel nelr yapıo acaba gelse biran önce özledim yaa
canım bu haftasonuda malesef doluyum :çok üzgünüm:,kayınvalidemleri çağıracağız bu sefer pide attıralım dedi eşim hazırlık yok yane,doğru sürekli piknikteyiz,cumarteside gittik zateniiz yasmincim sen nasılsın cnm
dirimim sanki hafta sonu yapıosun ya bunları habire pikniğe gidiosun gezmeciiii:)işte bizim mesleğinde ii yönü bu olsa gerek hamile olunca o işi yapamıosun:)
iiz cnm çok şükür sen nasılsın
angelin yeri bellii oluo tabiki cnm ya belki müjdeyle döner tatilden inş
Günaydın Tubiş, günaydın diğer arkadaşlar:)))
Birsam'cığım tavsiye edeceksen bende denicem o poğaçayı?
Bana da derlerdi eşin olmadan hiçbiryerde kalamazsın rahat edemezsin diye doğruymuş valla.Ben eşim şehir dışında olduğu zaman bir gece annemlerde kalıyorum da evimi özlüyorum bir hafta asla kalamam heralde.
hoşgeldin birsamcım bende denerim inş bigün o poğaçayı nasılsın
biz iiz çok şükür iştahsızlık ve beraberinde getirdiği bulantıyı saymazsak:)
alınyazımsın sen nasılsın
birsam ellerine sağlık
canım öyle ya,eşimde diyor artık anne babalar geldiğinde,çok hazırlanmana gerek yok diyeevet gittik dirimcim koçiş yoktu anne tarafı akrabalar vardı dayılarımın hepsi çocukları torunları eşleri ananem vs vs çok kalabalıktık anlıcan ama çok güseldi
bencede pide yapptırın olsun bitsin yorma kendini ya boşverrr
hoşgeldi birsan naberherkse iyi akşam üzerleri:)nasılsınız bakalım.dilekcim tavsiye ediyorum o poğaçayı yalnız ben şekeri 1 yemek kaşığı değil de 1 tepeleme tatlı kaşığı koydum.
canım öyle ya,eşimde diyor artık anne babalar geldiğinde,çok hazırlanmana gerek yok diye
canım ne güzel kalabalık gitmişsiniz,eğlenceli geçmiştir.canım bebek kaç aylık oldu şimdi,beslenmene dikkat edebiliyormusun?ceviz,badem vs.çok yiyemiyorum demiştin sanırım
hoşgeldi birsan naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?