Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbulduk.haktann.inşallah canım.zor işlermiş.kız olarak ölsem ama evli olsam yaaa.doğum doktoruna gıttım bugun.reglı olmadan gıdımde bılgı alım ılacı alır reglı ıken başlarım dedım.1 ay önceden.doktora sordum ben kan ıdrar testıne göremı verıosunuz hangısı kılo yapmaz dıe.deneyerek anlarsın dedı.akıntı için idrar tahlili yaptı temız çıktı.

doğum kontrol hapları genelde vücutta şişkinlik yapıyor.ama çakırgözlünün dediği gibi herkeste değil,yediklerine dikkat et,bol su iç,
birde yasmin dianaya göre biraz daha hafif bir ilaç.[/QUOTE]

bol su içiyorum zaten dıyette yapıyorum.sağol canım.

canım 2.gün başlasan olur.içinde 21 draje var.ilacı bıraktıktan 2-3 gün sonra regli oluyorsun zaten.

evet nettede okudum zaten.doktorda dedı.valla nettekı uzmantv doktordan ıı bılgı verıo.hıçgişey demedı doktor.göya doktora gıttım.

saolun kızlar biraz daha ii bugün eve çıkardık evde yatıo büyük bi böbrek taşı vardı 1 aydır düşüremedi ve dün ameliyatla aldılar kurtulcak inş
inşallah canım,böbrek taşıda zor olurmuş öyle derler,yaş ilerledikten sonra çeşit çeşit hastalıklar çıkıyor :sm_confused:
bebek nasıl canım?bebek için neler yiyosun bakalım neler yapıyosun?
bu arada yaralım kayboldu:sm_confused:

slm kızlar geçmişi okuyamadım bugünde hiç giremedim iş yoğunluğundan.Değişik neler var bakalım bana özetler misiniz:kedi::kedi:

aa dzcel maceralı bigünmüş ama Allahtan evdekilerin haberi olmamış yırtmışsın:)
evet o günü atlattım kimseye birşey çaktırmadan neyseki
flört dönemimizde ben de böyle macera çok Allahım yalan defterlerim doldu hep o zamanlar :umursamaz:

yalnız bende ilk gece korkusu çok.nişanlımla 4-5 yıldır bırlıkteyız.o korkma dıo.baskı yapmam hazır hıssettığınde olur dıo.ama korkma dıo.

slm kızlar geçmişi okuyamadım bugünde hiç giremedim iş yoğunluğundan.Değişik neler var bakalım bana özetler misiniz:kedi::kedi:
h.g canım bir ara bir sakindiki buralar sorma şimdilerde hareket başladı
ee nedemişler nerde hareket orada bereket haydi kızlar toplaşınnnnn kaydirigubbakcemile3

yalnız bende ilk gece korkusu çok.nişanlımla 4-5 yıldır bırlıkteyız.o korkma dıo.baskı yapmam hazır hıssettığınde olur dıo.ama korkma dıo.
karşındaki anlayışlı olduğu sürece herşey yoluna girer merak etme canım
çok fazla canını sıkma bu duruma ben de daha yeni evliyim bende çok sıkıntı yapıyodum ama
dediğim gibi anlayış varsa olay çözülür :kedi:

nerden anladı bilmem gözlerimden mi belli oluyodu acaba ya da heyecanımdan kaydirigubbakcemile3
heycanından anlamıştır canımkaydirigubbakcemile3

yok kız sen evlisin barklısın kocanı görmeye gidiyosun bişeycik olmaz Allah'ın izniyle
canım şimdi oraya gidipte çarşı izni felan vermezlerse diye dedim obakımdan yani

bol su içiyorum zaten dıyette yapıyorum.sağol canım.

evet nettede okudum zaten.doktorda dedı.valla nettekı uzmantv doktordan ıı bılgı verıo.hıçgişey demedı doktor.göya doktora gıttım.[/QUOTE]
ya bu haplar regliyide düzene sokuyor :kedi:
canım zaten bugün topik çok sessizdi,değişik bişeyler yok yane kaydirigubbakcemile2

o konuda sıkıntım yok.anlaycağını biliyorum.sık olmasada onunla paylaşıyorum bunu.bide biz arhavide düğün yapcaz evimiz bingöle kurulcak.ailesinin evinde kalcaz 2 gece ve ben orda gerdeğe giremicemi aynı odada yatamıcamızıda dedım.utanırım.evde bı erkek bı kız kardeşi var ve 25-28 yaşlarındalar.onuda anlayışla karşıladı.utanırım dedım.allahtan reglı olucam galıbaaa.

yınede aılesını sevsemde duğunun ertesı günü bıngöle gıdelım dedım olmaz gelen gıden göz aydını eden olur hem senın aılenede uğrayacağız orduya bız gıdıyoruz dıcez ordudan bingöle gecicez dedı.öylede deyınce tamam dedım.

çok dikkat edemiorum dirim beslenmeme çünki midem kötü ama bakalım şu haftadan sonra ne olcak geçer inş cnm

slm nihulik keşke kendi evinize gitseniz çok daha ii olur biz sırf ikigün için kendi evimize gitmiştik yani düğünün yapıldığı şehirde değilde evimizde kalmıştık bi sonraki gün tekrar düğünün yapıldığı şehire geldik çünki balayına giderken o yolu izlememiz gerekiodu ailelerimize balayı donüşü uğradık diğer türlü ben rahat edemicektim eşimde edemezdi ve böle yaptık iide oldu

ya evet ya benı anladın sen bak.ama benım senın gıbı bır ımkanım yokkı cssa olsa keşke.valla sinir olmuo değilim.tamam gerdeğe girmem o mesele değil ama huzursuz olucam.hani 1 yıl gecer gıder kalırsın kayınvalıdenın evınde eşinle rahat rahat.tanısamda aılesını ne kadar rahat edebılırımkı.annesı bana aşık çok sevıo.rahat edım dıe elınden gelenı yapar ama içime sinmiyorrr.

çok dikkat edemiorum dirim beslenmeme çünki midem kötü ama bakalım şu haftadan sonra ne olcak geçer inş cnm
bulantı 3 aydan sonra mı geçiyormuş?
ne zor ya hem yemek zorundasın,bebek için,hemde mide bulantısı,Allah kolaylık versin

evet dirimcim çook zor bi durum geçer inş
nihulik neyse eğer imkan yoksa var olan durumdan mutlu olmaya çalış cnm ne yapalım olmuosa olmuodur sıkma canını bu durumdan mutluluk çıkarmaya başla :)

2 gece onlarda niye kalıyosunuz ki,eviniz kurulmadığı için mi?

kızlar ben çıkıyorum yeni bir günde yeni maceralarla tekrar birlikte olmak üzere hoşçakalın esenkalın kaydirigubbakcemile3 TRT 1 haberleri gibi oldu kaydirigubbakcemile3
neyse kayınvalidem yemeğe bekliyo bu aksam beni eşim yok çalışıyo bi eve uğrayıp oraya geçicem öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…