canım hoşgeldin aramıza
hayırlı olsun öncelikle inşallah çok guzel geçer herşey istediğin gibi olur
doğm kontrol hapı bazılarına kilo yapıyo diyolar ben 1 senedir kullanıyorum ginera benım ılacımın adı ama kilo yapmıyo keşke yapsa hattakaydirigubbakcemile3
ama bu bizim tavsiyemızle olacak bişey değil doktora gitmelisin
doğum kontrol hapı karaciğer enzimleri etkileyen bişeydir kan testi yaptırıp karaciğer enzimlerinin uygun olup olmadıgına nakılarak doktorun tavsıye etmesi gerekiyo
bence biranonce doktora git ve onun kontrolunde al bu ilacı
canım 2.gün başlasan olur.içinde 21 draje var.ilacı bıraktıktan 2-3 gün sonra regli oluyorsun zaten.
inşallah canım,böbrek taşıda zor olurmuş öyle derler,yaş ilerledikten sonra çeşit çeşit hastalıklar çıkıyor :sm_confused:saolun kızlar biraz daha ii bugün eve çıkardık evde yatıo büyük bi böbrek taşı vardı 1 aydır düşüremedi ve dün ameliyatla aldılar kurtulcak inş
evet o günü atlattım kimseye birşey çaktırmadan neysekiaa dzcel maceralı bigünmüş ama Allahtan evdekilerin haberi olmamış yırtmışsın:)
h.g canım bir ara bir sakindiki buralar sorma şimdilerde hareket başladıslm kızlar geçmişi okuyamadım bugünde hiç giremedim iş yoğunluğundan.Değişik neler var bakalım bana özetler misiniz:kedi::kedi:
karşındaki anlayışlı olduğu sürece herşey yoluna girer merak etme canımyalnız bende ilk gece korkusu çok.nişanlımla 4-5 yıldır bırlıkteyız.o korkma dıo.baskı yapmam hazır hıssettığınde olur dıo.ama korkma dıo.
heycanından anlamıştır canımkaydirigubbakcemile3nerden anladı bilmem gözlerimden mi belli oluyodu acaba ya da heyecanımdan kaydirigubbakcemile3
canım şimdi oraya gidipte çarşı izni felan vermezlerse diye dedim obakımdan yaniyok kız sen evlisin barklısın kocanı görmeye gidiyosun bişeycik olmaz Allah'ın izniyle
hoşbulduk.haktann.inşallah canım.zor işlermiş.kız olarak ölsem ama evli olsam yaaa.doğum doktoruna gıttım bugun.reglı olmadan gıdımde bılgı alım ılacı alır reglı ıken başlarım dedım.1 ay önceden.doktora sordum ben kan ıdrar testıne göremı verıosunuz hangısı kılo yapmaz dıe.deneyerek anlarsın dedı.akıntı için idrar tahlili yaptı temız çıktı.
doğum kontrol hapları genelde vücutta şişkinlik yapıyor.ama çakırgözlünün dediği gibi herkeste değil,yediklerine dikkat et,bol su iç,
birde yasmin dianaya göre biraz daha hafif bir ilaç.
canım zaten bugün topik çok sessizdi,değişik bişeyler yok yane kaydirigubbakcemile2slm kızlar geçmişi okuyamadım bugünde hiç giremedim iş yoğunluğundan.Değişik neler var bakalım bana özetler misiniz:kedi::kedi:
karşındaki anlayışlı olduğu sürece herşey yoluna girer merak etme canım
çok fazla canını sıkma bu duruma ben de daha yeni evliyim bende çok sıkıntı yapıyodum ama
dediğim gibi anlayış varsa olay çözülür :kedi:
heycanından anlamıştır canımkaydirigubbakcemile3
canım şimdi oraya gidipte çarşı izni felan vermezlerse diye dedim obakımdan yani
yok ya sanmıyorum, bu gibi maceralar beni bulur zaten genelde benden kaynaklanan bişey bu kaydirigubbakcemile3 bunlarda bi macera oluyo işte
slm nihulik keşke kendi evinize gitseniz çok daha ii olur biz sırf ikigün için kendi evimize gitmiştik yani düğünün yapıldığı şehirde değilde evimizde kalmıştık bi sonraki gün tekrar düğünün yapıldığı şehire geldik çünki balayına giderken o yolu izlememiz gerekiodu ailelerimize balayı donüşü uğradık diğer türlü ben rahat edemicektim eşimde edemezdi ve böle yaptık iide oldu
bulantı 3 aydan sonra mı geçiyormuş?çok dikkat edemiorum dirim beslenmeme çünki midem kötü ama bakalım şu haftadan sonra ne olcak geçer inş cnm
kaydirigubbakcemile3heycanından anlamıştır canımkaydirigubbakcemile3
canım şimdi oraya gidipte çarşı izni felan vermezlerse diye dedim obakımdan yani
yok ya sanmıyorum, bu gibi maceralar beni bulur zaten genelde benden kaynaklanan bişey bu kaydirigubbakcemile3 bunlarda bi macera oluyo işte
2 gece onlarda niye kalıyosunuz ki,eviniz kurulmadığı için mi?o konuda sıkıntım yok.anlaycağını biliyorum.sık olmasada onunla paylaşıyorum bunu.bide biz arhavide düğün yapcaz evimiz bingöle kurulcak.ailesinin evinde kalcaz 2 gece ve ben orda gerdeğe giremicemi aynı odada yatamıcamızıda dedım.utanırım.evde bı erkek bı kız kardeşi var ve 25-28 yaşlarındalar.onuda anlayışla karşıladı.utanırım dedım.allahtan reglı olucam galıbaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?