Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bilmem sanki eşim bana izin verse kalırım hiç zorlanmam gibi geliyo ama hiç olmadı ya belki bana öle geliyodur.bebek düşünüyosunuz demek.ne güzel.bıraktınız mı korunmayı.ALLAH'ım inşallah bende ilaçlarımı bırakırım da ben de bebek düşünmeye başlarım

ben daha önce eşim olmadan kalmıştım tatlım ama en fazla 4 gün aklım onda kalıyor.
korunmayıda bıraktık tatlım bakalım hayırlısı artık. bide bana kalsa ağustosta bırakacaktım ama kısmet hemen olup olmayacağınıda bilmiyoruz zaman kaybetmek istemedik canım
aslında bu kiloyla kalmamamda lazım .

inşallah senden de alacağız bu haberleri canım
bende ilaç kullanıyorum ama eğer gebelik oluşursa bırakmam gerekecek bakalım geçen gidişimde problem olmaz demişti doktorum . 22 sinde kontrolüm var

kilonda yok bişi cnm ya.bak ben 70 e düştüğümde bile eğer ilaçlarımı bırakmış olursam ben bırakıcam korunmayı.hedefim 65 le hamile kalmak.ama velev ki 70 e düştüğümde ilaçları bıraktım.o zaman korunmayı da bırakıcam.eğer hamilelikte önüne geleni yemez ufak ufak yüryüşlerini de yaparsan çok kilo almazsın.en fazla 10-15 arası alırsın belki daha az

inşallah senden de alacağız bu haberleri canım
bende ilaç kullanıyorum ama eğer gebelik oluşursa bırakmam gerekecek bakalım geçen gidişimde problem olmaz demişti doktorum . 22 sinde kontrolüm var

aa sen ne için kullanıyosun ilaç cnm

inşallah tatlım zaten hamilelikte de dikkat etmem gerekecek.
karaciğer enzimlerimde problem var benimde tatlım. genetik olabilirmiş o yüzden ilaç kullanıyorum 2 senedir ve ömür boyuda kullanmam gerekiyor 3-4 ayda birde kontrole gidiyorum.

geçmiş olsun cnm benim.hakkımızda en hayırlı zaman ne zamansa anne olmak için ALLAH biliy zaman nasip etsin bize anneliği.nese cnm ben çıkıyorum.kociş geldi gelecek:)görüşürüz tatlım...

Canım izinliydim yarında izinliyim bu yüzden gelemedim klübe.Kahvaltı faslından sonra çarşıya çıktım eve epeyce geç geldim.Eşimde normal eve geliş saatinden epey önce gelince,açmadım pc yi.

Sen neler yapıyorsun,keyfin nasıl?

Son düzenleme:
iyiyim çok şükür.spora başladım işte 2 gündür yapıyorum.bugünde nivea bodynin cd den 45 dk step yaptım evde.yarım saat te koşu bandında koşayım. dedim diziye dalmışım ben.aşk-ı memnuya kaçırmışım salon da kapanmış.senin keyifler nasıl

Tatlım yakın bir arkadaşımızın doğum günüymüş unutmuşuz hemen oraya gideceğiz eşim aradı yarın görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…