Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

görüşürüz dzcelciğim,şimdi bende sabırsızlandım eve gitmek içinopuyorumnanaktan

ohoo 45 dk step yaptım geldim neler kaynatmışınız 45 dk da:)maşallah.2 gündür ii gidiyorum bakalım akşama da yine koşu bandında yarım saat kalırım bi yarım saat kadar da aşk-ı memnu karşısın da harektler yaparım tamamdır:)dünde yaprak dökümü karşısında yaptım:)))

2 gece onlarda niye kalıyosunuz ki,eviniz kurulmadığı için mi?

evet evimiz bingöl/kıgıya kurulu olcak.asıl orda durucam.bu ay sonu evı kurmaya gıdıcez.nişanlım artvin/arhavili bende ordu/merkezliyim tatlım.

nıhulik kardeşleri bari evde olmasalar ya onların ne işi var başka yerde kalsınlarr

boşver tatlım ne yapayım.onların düşünmesi gerekiyor bazı şeyleri.ama kimse bi yere kıpırdamaz.otelde kalalım dıyorum nişanlım olmaz kuşum ayıp olur dıo 2 gun için sık dişini dio.ne yapayım.valla görümcemle uyurum.evlerı zaten çokta müsait değil yanı mecbur böle olucak.benım için daha ıyı.buyuk ıhtımal reglıde olcam.acelemde yok.asla evıme gırmeden kendı yatağıma başımı koymadan zaten bişey paylaşmam nişanlımla.buda benım tabum ne yapım.

nihulik diğer mesajımı görmedin sanırım kardeşleri neden evde kalcaklar bari onlar başka bi yerde kalsınlar ne işleri var ilk gün yanınızda yaa

alkisalkisalkis
canım birden çok yüklenmede,hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz zemuszemus
evet evimiz bingöl/kıgıya kurulu olcak.asıl orda durucam.bu ay sonu evı kurmaya gıdıcez.nişanlım artvin/arhavili bende ordu/merkezliyim tatlım.
canım 2 gün evi boşaltamazlar mı?benim bildiğim öyle olur,anne baba o zaman evde kalmaz
en azından zor durumda kalmamış olursunuz :sm_confused:

tövbe tövbe niye ayıp olsun ki,aynı evde bide :kedi:
neyse artık biraz dişini sıkacaksın:sm_confused:
madem otelide kabul etmiyor

birsamcım ilk günlere göre fazla diilmi dikkat et cnm yağmur varmı orda

bilmem çok mu fazla ilk günden.ilk günden böle gaza gelmiş bi şekilde başlayıp 1 hafta sonra bırakmayım öncekiler gibi.üf yaa.bebişim için zayıflamak istiyorum.kilo vereyim ki bebiş yapıyım:)burda yağmur yok acaip sıcak buralar

Dirimcim insallah hayirlisiyla gider gelir esin uzulme be bitanem...
Herkesler iyimi ?
Dalmissiniz sohbete yine
Az once bende anneannemi aradim uçtu turkiye ye...ah ne sansli gulum yaa keske bizde gidebilseydik

birsamcım bana çok gibi geldi biraz az az yaparak başla böle daha uzun sürer sanırım cnm
yaralım hoşgeldin biz iiz cnm sen nasılsın sen tatille gitcem diodun ben türkiyeye gelceni düşünüodum nereye gitceksin tstile cnm türkiyeye gelmicekmisin bu sene

bizde ankara'ya gidiyoruz temmuzun 4 ünde.ama çok az kalcaz ya.8-9 gün felan.keşke daha çok kalsak.

iyi akşamlar kızlarr
yaralımda gelmişş hoşgelmiş
sanki birsamcımda diyete girmiş Allah kolaylık versin canım
cssa tatlım siz nasılsınız?

iyi akşamlar kızlarr
yaralımda gelmişş hoşgelmiş
sanki birsamcımda diyete girmiş Allah kolaylık versin canım
cssa tatlım siz nasılsınız?

sorma jnazcım girdik yine diyet demeyim de diyete benzer bişi diyim.diyet diyince cnm normalden çok yemek yemek istiyo:)spora ağırlık vercem işte azcık boğazdan kısarsam veririm inşallah.cnm sen nasılsın napıyosun.sana dün yazmıştım eşin vazgeçmiş ya verdiği izinden hani sensiz napcam ben evde tek die:)ee sen nek adar kalcan şimdi istanbulda

birsamcım hadi hayırlısı öyleyse bende artık diyet lafını duymak istemiyorum. o kadar dikkat ediyorum ama alıyorum yine hatta bugün tartıda ki rakamı görünce şok oldum. iki günde bu kadar farkeder mi diye. spora başlayacağım bende
dünki msj ınıda görmedim tatlım kusura bakma. bu durumda haftaya perşembe gideceğim bi sonraki haftada döneceğim. yani 6 gün anca kalabiliyorum

jnazcım inan ki sadece az yemekle olmuyo.ben bunu anladım.sporsuz ASLA olmuyo bu işler.az da olsa spor lazım.biz de temmuzun 4 ü yola çıkcaz hayırlısı ile 8 gün kalcaz.daha çok kalmak isterim ama napalım.aslında eşimin izni var.eşime nie diyorum 3 hafta iznin var 2 haftasını almıyosun bu gidişimizde.(1 haftasını alıyo çünki)diyo ki kalan 2 haftayı beraber bi yerlere giderz die almıyorum:)

haklısın birsamcım bende birazdan görümcemi arayayımda yürüyüşe çıkayım. bide akşamları eşimi beklediğim için çok geç yiyorum sanırım bundan kaynaklanıyor bide bebek düşünüyoruz ya canım o yüzden sıkı bir diyete de girmek istemiyorum bakalım en azından 3-4 kilo vereyim diyorum son aldıklarımı .
eşinde haklı bu arada tatlım başbaşa bişeylerde yaparsınız ben tek gideceğim bu sefer . aslında bu cumartesi teyzemin torununun kınası ve düğünü vardı ona gitmek istiyordum ama eşimde cumartesi git pazartesi dön bi dahaki hafta tekrar gidersin dedi onuda ben istemedim yollarda yoruluyorum açıkçası
önceden gider gelirim canım istedikçe diyordum ama öyle olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…