slm nihulik keşke kendi evinize gitseniz çok daha ii olur biz sırf ikigün için kendi evimize gitmiştik yani düğünün yapıldığı şehirde değilde evimizde kalmıştık bi sonraki gün tekrar düğünün yapıldığı şehire geldik çünki balayına giderken o yolu izlememiz gerekiodu ailelerimize balayı donüşü uğradık diğer türlü ben rahat edemicektim eşimde edemezdi ve böle yaptık iide oldu
2 gece onlarda niye kalıyosunuz ki,eviniz kurulmadığı için mi?
evet dirimcim çook zor bi durum geçer inş
nihulik neyse eğer imkan yoksa var olan durumdan mutlu olmaya çalış cnm ne yapalım olmuosa olmuodur sıkma canını bu durumdan mutluluk çıkarmaya başla :)
nıhulik kardeşleri bari evde olmasalar ya onların ne işi var başka yerde kalsınlarr
alkisalkisalkisohoo 45 dk step yaptım geldim neler kaynatmışınız 45 dk da:)maşallah.2 gündür ii gidiyorum bakalım akşama da yine koşu bandında yarım saat kalırım bi yarım saat kadar da aşk-ı memnu karşısın da harektler yaparım tamamdır:)dünde yaprak dökümü karşısında yaptım:)))
canım 2 gün evi boşaltamazlar mı?benim bildiğim öyle olur,anne baba o zaman evde kalmazevet evimiz bingöl/kıgıya kurulu olcak.asıl orda durucam.bu ay sonu evı kurmaya gıdıcez.nişanlım artvin/arhavili bende ordu/merkezliyim tatlım.
birsamcım ilk günlere göre fazla diilmi dikkat et cnm yağmur varmı orda
iyi akşamlar kızlarr
yaralımda gelmişş hoşgelmiş
sanki birsamcımda diyete girmiş Allah kolaylık versin canım
cssa tatlım siz nasılsınız?
birsamcım hadi hayırlısı öyleyse bende artık diyet lafını duymak istemiyorum. o kadar dikkat ediyorum ama alıyorum yine hatta bugün tartıda ki rakamı görünce şok oldum. iki günde bu kadar farkeder mi diye. spora başlayacağım bende
dünki msj ınıda görmedim tatlım kusura bakma. bu durumda haftaya perşembe gideceğim bi sonraki haftada döneceğim. yani 6 gün anca kalabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?