Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar geçmişi okuyodum nasılsınız, herkese hayırlı cumalar olsun

günaydın tubiş,alınyazımsın
en sevdiğim gün cuma opuyorumnanaktan
kızlar bir aksilik olmassa temmuzun ilk haftası iznimi kullanıyorum
yaz aylarında topik sessiz oluyor :sm_confused:

günaydın kızlar.....cok kötüyüm cok mutsuzumsenağlama.....malesef bebegimi kaybettim:gitme: sizlerle paylaşmak istedim....

canım allah sana ve eşine sabır versin, hepsinin güzelliği bi başkadır muhakkak ama inş hayırla yeniden bi evlat heyecanı verir rabbim sana.hayrını düşün hayır olsun diyeceğim teselli bulmak zorda olsa

günaydın tubiş,alınyazımsın
en sevdiğim gün cuma opuyorumnanaktan
kızlar bir aksilik olmassa temmuzun ilk haftası iznimi kullanıyorum
yaz aylarında topik sessiz oluyor :sm_confused:

canım gözünaydın seninde eşinin yanında olabileceksin ne mutlu sana

Ben çalışmaya çalışıyorum patronum yok işleri yetiştirmeye çalışıyorum o yokken daha bir rahat çalışıyorum o varken kkda takılıyorum:)))Ne alaka ne kadar ters biriyim dimi:)))

anaaaammm hep tekiz galiba, bende tekim şef, müdür, falan yok, işlere koşturuyoz kendi çapımızda, ama yalnızken insan rahat olyo beee

sağol canım 5 gün felan birlikteyiz işte
dilek aynı durumdayız canım,ben bide tekim şuan kötükedihüso
daraltı geldi,biraz takılayım dedim şimdi kaydirigubbakcemile2

Bende bir fatrura kesiyorum bi kkya takılıyorum.hadi gözün aydın dirim hasret gidereceksiniz yani:kedi:

olsun be dirim bazen 1 saat bile o kadar kıymetli oluyo ki, ne mutlu ki sizler o sattleri eşlerinizle beraber geçiriyosunuz.vede en önemlisi evliliğe alışma durumunu eşlerinizin yanında atlattınız, ben ve benim gibi kader arkadaşlarıma hep tek, daima tek, ilelebet tek,

offf yine sıkılacam galiba, girmiyorum bu konulara neyse.kocişim geliyo yarın benimde :))

Günaydınnnnnn arkadaşlar,hepinizi kocaman öpüyorum.

Ozicim çokkkkkkkkkkkkkkkkk üzüldüm cnm ,ne diyeceğimi bilemiyorum

Diricim nasıl hallettin izin işini?
Bende bir terslik olmazsa temmuz un son haftası izne ayrılacağım 20 gün yokum.

kızlar cok sagolun...az önce girdim ama netim kopuyo sürekli....2 gün rahatsızlandım,zaten 1 haftadırda bi gariplik vardı vücudumda...hissediyordum aslında bi terslik....dr u aradım bi garıplik oldugunu söyledim hastaneye gidip ultrasona girince öldügü ortaya cıktı,kürtajla gebeligi sonlandırdılar....

canım çok geçmiş olsun, umarım tesellisini bulursun istediğin vakitte.vardı bi hayır, belki yaşasaydı çok daha ileriki yaşlarda ona bişey olsaydı o zaman daha büyük acılar yaşayabilirdin, belki teselli eder bu düşünce seni ( doktor sebebi için bişey dedi m peki, ne sebeple kaybetmişsin olabilrmişssin yani

anaaaammm hep tekiz galiba, bende tekim şef, müdür, falan yok, işlere koşturuyoz kendi çapımızda, ama yalnızken insan rahat olyo beee
doğru valla,yanlızken daha rahat iş yapıyorum,masamı görsen dir sürü dosya var

Bende bir fatrura kesiyorum bi kkya takılıyorum.hadi gözün aydın dirim hasret gidereceksiniz yani:kedi:
öyle valla 2 hafta göremeyeceğim ama sonra 5 gün yanına cuf cufluyorum

canım biraz daha sık dişini,seneye bu zamanlar inşallah kocişle birlikte olcaksın hep kaydirigubbakcemile2

canım bugün izin günün değil mi?seni görünce canımda hobby çekti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…