günaydın kızlar.....cok kötüyüm cok mutsuzumsenağlama.....malesef bebegimikaybettim:gitme: sizlerle paylaşmak istedim....
günaydın tubiş,alınyazımsın
en sevdiğim gün cuma opuyorumnanaktan
kızlar bir aksilik olmassa temmuzun ilk haftası iznimi kullanıyorum
yaz aylarında topik sessiz oluyor :sm_confused:
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Allah başka dert vermesin bitanemgünaydın kızlar.....cok kötüyüm cok mutsuzumsenağlama.....malesef bebegimikaybettim:gitme: sizlerle paylaşmak istedim....
sağol canım 5 gün felan birlikteyiz iştecanım gözünaydın seninde eşinin yanında olabileceksin ne mutlu sana
sağol canım 5 gün felan birlikteyiz işte
dilek aynı durumdayız canım,ben bide tekim şuan kötükedihüso
daraltı geldi,biraz takılayım dedim şimdi kaydirigubbakcemile2
Bende bir fatrura kesiyorum bi kkya takılıyorum.hadi gözün aydın dirim hasret gidereceksiniz yani:kedi:
kızlar cok sagolun...az önce girdim ama netim kopuyo sürekli....2 gün rahatsızlandım,zaten 1 haftadırda bi gariplik vardı vücudumda...hissediyordum aslında bi terslik....dr u aradım bi garıplik oldugunu söyledim hastaneye gidip ultrasona girince öldügü ortaya cıktı,kürtajla gebeligi sonlandırdılar....
doğru valla,yanlızken daha rahat iş yapıyorum,masamı görsen dir sürü dosya varanaaaammm hep tekiz galiba, bende tekim şef, müdür, falan yok, işlere koşturuyoz kendi çapımızda, ama yalnızken insan rahat olyo beee
öyle valla 2 hafta göremeyeceğim ama sonra 5 gün yanına cuf cufluyorumBende bir fatrura kesiyorum bi kkya takılıyorum.hadi gözün aydın dirim hasret gidereceksiniz yani:kedi:
canım biraz daha sık dişini,seneye bu zamanlar inşallah kocişle birlikte olcaksın hep kaydirigubbakcemile2olsun be dirim bazen 1 saat bile o kadar kıymetli oluyo ki, ne mutlu ki sizler o sattleri eşlerinizle beraber geçiriyosunuz.vede en önemlisi evliliğe alışma durumunu eşlerinizin yanında atlattınız, ben ve benim gibi kader arkadaşlarıma hep tek, daima tek, ilelebet tek,
offf yine sıkılacam galiba, girmiyorum bu konulara neyse.kocişim geliyo yarın benimde :))
canım bugün izin günün değil mi?seni görünce canımda hobby çekti vallaGünaydınnnnnn arkadaşlar,hepinizi kocaman öpüyorum.
Ozicim çokkkkkkkkkkkkkkkkk üzüldüm cnm ,ne diyeceğimi bilemiyorum
Diricim nasıl hallettin izin işini?
Bende bir terslik olmazsa temmuz un son haftası izne ayrılacağım 20 gün yokum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?