Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Belirgin bir sebebi yok mu ozicim neden ölmüş,araştırdılar mı?
Kardeşimin eşide hamileydi,2,5 aylıkken bebeği kaybettiler,epeyce ayrıntılı test yapıldı,annedeki kan pıhtılaşmasından öldüğü ortaya çıktı,şimdi sürekli aspirin içiyor.

merhaba arkadaşlar
ozicim çok üzüldüm bitanemya ama vardır bunda da bir hayır inşallah rabbim yine nasip eder

aynen mısracım benimde ablamın 3 tane bebeği öldü karnında ve en son kinde bebe aspirini içmeye başladı. birde ilk gebelikler de düşük olabilme ihtimali de çok yüksekmiş

yok yok burayada bakmasam aklım burda kalıyor:))
Oziciğim hakkında hayırlısı olsun kısmet böyleymiş demekki inşallah en kısa zamanda o heyecanları tekrar yaşarsın.
yaa ne güzel herkes tatile çıkıyor:sinifsinif::çok üzgünüm:bu sene bana tatil felan yok:çok üzgünüm:

canım tekrar çok geçmiş olsun,nedeni belli değil mi :sm_confused:

aman canım bize bakıp kafanı karıştırmada, fatura bu yani şakaya gelmez :))

vücutta gelişen herhangi bir enfeksiyona baglı olabilir dedi...ben cevremdeki herkesten daha metanetliyim,eşim ve aileler cok daha üzgün...bende senin gibi düşünüyorum,umarım en kısa zamanda yeniden bi bebegim olur...:CüvCüv:

dirimcim izin almana sevindim canım
alınyazım bak ne güzel eşin geliyormuş bugünlerde geçecek güzelim
mısracım kahvaltı keyfi yaparsınız artık:)

bende bugün 9 gibi kalktım arkadaşlar evle uğraştım öğleden sonrada sergiye gideceğim ama hiç halim yok açıkçası

hastaneye tekrar gidicem mısracım,gerekli tetkikler yapılacak ama o gün için eşime muhtemelen bi enfeksiyon denilmiş,çünkü bir hafta öncesinde kontrollerim vardı herşey cok iyi cıkmıştı..

canım arkadaşım maşallah sana tabiki ailelerin üzgün olmasıda normal inşallah doğru zamanda bir bebiş daha gelir en azından olabileceğini biliyoruz değil miyerimseniben

Dirimcim izinliyim evdeyim cnm,çayı demledim birazdan kahvaltıyı hazırlayıp eşimi kaldıracağım
ya kahvaltı mı yapıcaksınız :sinifsinif:
ben sabah sadece tost yedim,süt içtim
çay içemedim :gitme:

canım iznin yok mu hiç :sm_confused:
istersen bende iş yerine gelip şarterleri indireyim

Son düzenleme:
canım arkadaşım maşallah sana tabiki ailelerin üzgün olmasıda normal inşallah doğru zamanda bir bebiş daha gelir en azından olabileceğini biliyoruz değil miyerimseniben

dogru söylüyosun canım...yeniden bana ve isteyen herkese versin allah,cok minicik olmasına ragmen içimde kocaman bir yer kaplıyormuş megerse,şimdi anladım.....

hastaneye tekrar gidicem mısracım,gerekli tetkikler yapılacak ama o gün için eşime muhtemelen bi enfeksiyon denilmiş,çünkü bir hafta öncesinde kontrollerim vardı herşey cok iyi cıkmıştı..
canım inşallah istediğiniz bir zaman bir tane daha olur,Allah korusun doğduktan sonra olması daha ağır bir acı,en azından kendini böyle teselli edebilirsin :1no2:
çok çok geçmiş olsun

evet aldım canım çok şükür
canım ne sergisi?resim felan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…