canım tekrar çok geçmiş olsun,nedeni belli değil mi :sm_confused:kızlar cok sagolun...az önce girdim ama netim kopuyo sürekli....2 gün rahatsızlandım,zaten 1 haftadırda bi gariplik vardı vücudumda...hissediyordum aslında bi terslik....dr u aradım bi garıplik oldugunu söyledim hastaneye gidip ultrasona girince öldügü ortaya cıktı,kürtajla gebeligi sonlandırdılar....
aman canım bize bakıp kafanı karıştırmada, fatura bu yani şakaya gelmez :))
canım çok geçmiş olsun, umarım tesellisini bulursun istediğin vakitte.vardı bi hayır, belki yaşasaydı çok daha ileriki yaşlarda ona bişey olsaydı o zaman daha büyük acılar yaşayabilirdin, belki teselli eder bu düşünce seni( doktor sebebi için bişey dedi m peki, ne sebeple kaybetmişsin olabilrmişssin yani
Belirgin bir sebebi yok mu ozicim neden ölmüş,araştırdılar mı?
Kardeşimin eşide hamileydi,2,5 aylıkken bebeği kaybettiler,epeyce ayrıntılı test yapıldı,annedeki kan pıhtılaşmasından öldüğü ortaya çıktı,şimdi sürekli aspirin içiyor.
merhaba arkadaşlar
ozicim çok üzüldüm bitanemya ama vardır bunda da bir hayır inşallah rabbim yine nasip eder
vücutta gelişen herhangi bir enfeksiyona baglı olabilir dedi...ben cevremdeki herkesten daha metanetliyim,eşim ve aileler cok daha üzgün...bende senin gibi düşünüyorum,umarım en kısa zamanda yeniden bi bebegim olur...:CüvCüv:
ya kahvaltı mı yapıcaksınız :sinifsinif:Dirimcim izinliyim evdeyim cnm,çayı demledim birazdan kahvaltıyı hazırlayıp eşimi kaldıracağım
canım iznin yok mu hiç :sm_confused:yok yok burayada bakmasam aklım burda kalıyor:))
Oziciğim hakkında hayırlısı olsun kısmet böyleymiş demekki inşallah en kısa zamanda o heyecanları tekrar yaşarsın.
yaa ne güzel herkes tatile çıkıyor:sinifsinif::çok üzgünüm:bu sene bana tatil felan yok:çok üzgünüm:
ay canım şimdi okudum çok üzüldüm ne denir bilmiyorum ama çok geçmiş olsun
kaç aylıktı canım
canım arkadaşım maşallah sana tabiki ailelerin üzgün olmasıda normal inşallah doğru zamanda bir bebiş daha gelir en azından olabileceğini biliyoruz değil miyerimseniben
canım inşallah istediğiniz bir zaman bir tane daha olur,Allah korusun doğduktan sonra olması daha ağır bir acı,en azından kendini böyle teselli edebilirsin :1no2:hastaneye tekrar gidicem mısracım,gerekli tetkikler yapılacak ama o gün için eşime muhtemelen bi enfeksiyon denilmiş,çünkü bir hafta öncesinde kontrollerim vardı herşey cok iyi cıkmıştı..
evet aldım canım çok şükürdirimcim izin almana sevindim canım
alınyazım bak ne güzel eşin geliyormuş bugünlerde geçecek güzelim
mısracım kahvaltı keyfi yaparsınız artık:)
bende bugün 9 gibi kalktım arkadaşlar evle uğraştım öğleden sonrada sergiye gideceğim ama hiç halim yok açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?