Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dogru söylüyosun canım...yeniden bana ve isteyen herkese versin allah,cok minicik olmasına ragmen içimde kocaman bir yer kaplıyormuş megerse,şimdi anladım.....

tabiki öyledir bitanem sonuçta içinde başka bir canlı taşıyordun ve senin kanınla canınla besleniyordu. şimdilik çok yeni biraz zaman geçsin daha iyi hissedeceksin kendini.
belkide aynı dönemlerde hamile kalırız kimbilir:)

canım hiç bozma o duruşunu, allahım hayırla 2. bebeğini taşımayı nasip etsin.bende ilk gebliklerde düşük riskinin yüksek olduğunu duymuştum.inş vücudunu hazırlayıp tekarra karnında bebeğine yer açarsın.çok sabır versin allah....

dirimim ağzından bal damlıyo :))

canım benim çok geçmiş olsun..ne kadar üzülme sakin ol densede kolay değil yaşadıkların ama emin ol demekki hepinizin hakkında hayırlısı buymuş canım benim

canım çok teşekkür ederim, inş geçicek neyse ki sizlerle teselli oluyorum :))
sanada bugünkü işlerinde kolay gelsin, dikiş sergisi değil mi

canım çok teşekkür ederim, inş geçicek neyse ki sizlerle teselli oluyorum :))
sanada bugünkü işlerinde kolay gelsin, dikiş sergisi değil mi
rica ederim tatlım bak eşim gidincede beni teselli edeceksiniz sizde:)
dikiş sergisi canım son günü akşama doğru toplayacağız inşallah
inşallah canım,umarım öyle olur....

olacak tabi canımyaa aklına kötü şeyler getirme lmaz:

kızlar ben kacıyorum biraz dinleneyim....daha sonra görüşürüz...acımı paylaşan herkese cok teşekkürler,kendinize iyi bakın....jnaz canım senide kocaman öptüm:....

özel sektör hukuk bürosubenneyaptımki evlendikten sonra 9 senelik işimden ayrıldım neyseki şükürler olsun hemen bir iş bulabildim bu kriz ortamında :1rolleyes:
canım çok şükür ne güzel a.s
gerçekten iş bulmak zorlaştı artık

mutlaka vardır hayatım
genelde ilk bebeklerde böyle oluyo inşallah tekrardan nasip eder allah sağlıkla sıhhatle inşallah ,:Saruboceq:

kızlar ben kacıyorum biraz dinleneyim....daha sonra görüşürüz...acımı paylaşan herkese cok teşekkürler,kendinize iyi bakın....jnaz canım senide kocaman öptüm:....
tamam canım dinlen tabiki.
kendine dikkat et bitanem öpüyorum bende Şeniz
evet çok zorlaştı iş bulmak bakın 9 aydır evde oturuyorum:1shok:
ama artık üzülmüyorum demekki dinlenmem gerekiyomuşkaydirigubbakcemile3
bende sendenimkaydirigubbakcemile5

Ozi'cim ,çok ama çok uzuldum...
Geçmis olsun gulum
Rabbim tekrarini nasip etsin insallah...Kismet bukadarmis...Ne olur toparlan
Operim seni çok

gülelim ağlanıcak halimizekaydirigubbakcemile3zemuszemuskaydirigubbakcemile3
bu arada tubiscim sana katılıyorum maaş beni tatmin etmez diye almıyolar beni işe halbuki yukseklerde gözüm yok maaş için değil oyalanmak için iş istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…