Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin talımdogru söylüyosun canım...yeniden bana ve isteyen herkese versin allah,cok minicik olmasına ragmen içimde kocaman bir yer kaplıyormuş megerse,şimdi anladım.....
dogru söylüyosun canım...yeniden bana ve isteyen herkese versin allah,cok minicik olmasına ragmen içimde kocaman bir yer kaplıyormuş megerse,şimdi anladım.....
vücutta gelişen herhangi bir enfeksiyona baglı olabilir dedi...ben cevremdeki herkesten daha metanetliyim,eşim ve aileler cok daha üzgün...bende senin gibi düşünüyorum,umarım en kısa zamanda yeniden bi bebegim olur...:CüvCüv:
1 yıl bekleyeceksin ozaman canımyeni girdiğim yani 5 ay oldu buyüzden tatil yok
canım benim çok geçmiş olsun..ne kadar üzülme sakin ol densede kolay değil yaşadıkların ama emin ol demekki hepinizin hakkında hayırlısı buymuş canım benimkızlar cok sagolun...az önce girdim ama netim kopuyo sürekli....2 gün rahatsızlandım,zaten 1 haftadırda bi gariplik vardı vücudumda...hissediyordum aslında bi terslik....dr u aradım bi garıplik oldugunu söyledim hastaneye gidip ultrasona girince öldügü ortaya cıktı,kürtajla gebeligi sonlandırdılar....
dirimcim izin almana sevindim canım
alınyazım bak ne güzel eşin geliyormuş bugünlerde geçecek güzelim
mısracım kahvaltı keyfi yaparsınız artık:)
bende bugün 9 gibi kalktım arkadaşlar evle uğraştım öğleden sonrada sergiye gideceğim ama hiç halim yok açıkçası
tabiki öyledir bitanem sonuçta içinde başka bir canlı taşıyordun ve senin kanınla canınla besleniyordu. şimdilik çok yeni biraz zaman geçsin daha iyi hissedeceksin kendini.
belkide aynı dönemlerde hamile kalırız kimbilir:)
özel sektör hukuk bürosubenneyaptımki evlendikten sonra 9 senelik işimden ayrıldım neyseki şükürler olsun hemen bir iş bulabildim bu kriz ortamında :1rolleyes:1 yıl bekleyeceksin ozaman canım
kamuda mı özel sektörde mi ?
rica ederim tatlım bak eşim gidincede beni teselli edeceksiniz sizde:)canım çok teşekkür ederim, inş geçicek neyse ki sizlerle teselli oluyorum :))
sanada bugünkü işlerinde kolay gelsin, dikiş sergisi değil mi
inşallah canım,umarım öyle olur....
canım benim çok geçmiş olsun..ne kadar üzülme sakin ol densede kolay değil yaşadıkların ama emin ol demekki hepinizin hakkında hayırlısı buymuş canım benim
canım çok şükür ne güzel a.sözel sektör hukuk bürosubenneyaptımki evlendikten sonra 9 senelik işimden ayrıldım neyseki şükürler olsun hemen bir iş bulabildim bu kriz ortamında :1rolleyes:
canım çok şükür ne güzel a.s
gerçekten iş bulmak zorlaştı artık
canım biraz dinlen,inşallah tekrardan nasip olurkızlar ben kacıyorum biraz dinleneyim....daha sonra görüşürüz...acımı paylaşan herkese cok teşekkürler,kendinize iyi bakın....jnaz canım senide kocaman öptüm:....
tamam canım dinlen tabiki.kızlar ben kacıyorum biraz dinleneyim....daha sonra görüşürüz...acımı paylaşan herkese cok teşekkürler,kendinize iyi bakın....jnaz canım senide kocaman öptüm:....
bende sendenimkaydirigubbakcemile5evet çok zorlaştı iş bulmak bakın 9 aydır evde oturuyorum:1shok:
ama artık üzülmüyorum demekki dinlenmem gerekiyomuşkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3evet çok zorlaştı iş bulmak bakın 9 aydır evde oturuyorum:1shok:
ama artık üzülmüyorum demekki dinlenmem gerekiyomuşkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?