Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

rica ederim tatlım bak eşim gidincede beni teselli edeceksiniz sizde:)
dikiş sergisi canım son günü akşama doğru toplayacağız inşallah

olacak tabi canımyaa aklına kötü şeyler getirme lmaz:
kesinlikle evet, tabiki teselli etcez birbirimizi, senin eşinde mi asker yolcusu yoksa canımcım
Ozi'cim ,çok ama çok uzuldum...
Geçmis olsun gulum
Rabbim tekrarini nasip etsin insallah...Kismet bukadarmis...Ne olur toparlan
Operim seni çok

canım hoşgeldin naber

evet tatlım ama daha ne zaman gideceği belli değil. daha doğrusu sınav sonuçlarına bağlı eğer geçerse sorun yokta kalırsa biterim

anladım canım da inş geçer, dua ediyorum şimdi senin için :)) aöf demi okuyo eşin, genelde onlarda askerlik mevzusunda soru çıkarıyolar

jnazcığım elinde sonunda gidecekler,benimkide gitmedi :1no2:tabi kalmassa kısa dönem gidiyor değil mi eşin?
kısa dönem istiyoruz biz çıkarsa,uzun dönem yapanlar nasıl beklemiş,15 ay hayret ediyorum,5-6 ay bile gözümde bu kadar büyürken

yeni gelinler siz birbirinizi mi takip ediyosunuz, varsanız ikiniz beraber yoksanız ikiniz yok :)) tabiki haktan la dzcell size diyorum :))

nabersiniz kızlar ne var ne yok, cssa hoşgeldin canım senden naber, bebiş iyimi

canım hiç gözünde büyütme çabucak geçecek emşn ol, sadece vakit geçerken öyle ağır geçiyoki bide arkaya bakmışsın aylar geçmiş.ama geçerken zor geliyo.siz gönlünüzü rahat tutun, önemli olan sağlıkla dönsünlerde vakit geçer

evet dzcell de gelmiş,hoşgelmiş
cssa canım hoşgeldiniz
kızlar yemekhanede yemicem bugün,artık evdev bişeyler getirip yerim sanırım,bu sıcakta ağır geliyor,öğlenleri siz ne yapıyorsunuz??

anladım canım da inş geçer, dua ediyorum şimdi senin için :)) aöf demi okuyo eşin, genelde onlarda askerlik mevzusunda soru çıkarıyolar
evet tatlım önlisans mezunuydu açıköğretimden tamamlamaya karar verdi 3. sınıfta. ama bu sene son şansı artık
haklısın dirimcim ama en azından kısa dönem gitsin istiyorum 5 ay bi şekilde geçer ama 15 ay burda çok zorlanırım onsuz
sende haklısın tatlım tabiki önemli olan sağsalim gidip dönmeleri

evet canım,3 ay sonra bende seninle beklemeye başlarım artık opuyorumnanaktan
yavaş yavaş alıştım artık,dediğim gibi arada bir geliyor kaydirigubbakcemile3
ya kızlar babalara ne aldınız?ben daha almadım.

günaydın tubiş,alınyazımsın
en sevdiğim gün cuma opuyorumnanaktan
kızlar bir aksilik olmassa temmuzun ilk haftası iznimi kullanıyorum
yaz aylarında topik sessiz oluyor :sm_confused:

bende cumayı çok seviyorum.
izini koparmışsın vereliniortak
bende temmuzun ortasında çıkıcam inşallah.

günaydın kızlar.....cok kötüyüm cok mutsuzumsenağlama.....malesef bebegimi kaybettim:gitme: sizlerle paylaşmak istedim....

üzgün yüzünü Allah gülen bir yüze çevirsin en kısa zamanda.

gözün aydın, yarın kavuşma varmış.

cv'de maaş kısımına miktar yaz canım.

inş canım biran evvel mezun olur, enazından eylülde bütünleme var sıkıntı olsa bile onla haalledebilir inş, siz meraklanmayın geçecek ogünlerde.
evet canım,3 ay sonra bende seninle beklemeye başlarım artık opuyorumnanaktan
yavaş yavaş alıştım artık,dediğim gibi arada bir geliyor kaydirigubbakcemile3
ya kızlar babalara ne aldınız?ben daha almadım.

bekleriz canikom inş koççişler beraber gelirler diyecemde, seninkini kısa dönemden hesaplarsak tabi :))

babalara ben bişey alamıorum.geçen ay anneler gününde battım zaten, bu sefer eşim alır heralde :)

yeni gelinler siz birbirinizi mi takip ediyosunuz, varsanız ikiniz beraber yoksanız ikiniz yok :)) tabiki haktan la dzcell size diyorum :))

nabersiniz kızlar ne var ne yok, cssa hoşgeldin canım senden naber, bebiş iyimi

ölemi oluyo hiç farketmemiştimkaydirigubbakcemile3
demekki aynı anda işlerimiz bitiyo geliyorum yada hissediyoruz birbirimizikaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canım vakit geçiriyorum bugun rahatım yemegı kayınvalıdede yicez o yuzden bugun keyif günümkaydirigubbakcemile2

evet genelde denk geliyosunuz :))) amamn allah bozmasın keyfini, hadi bakalım ne güzel :)) kayınvalidenin yemeği güzel olur şimdi, oğluyla gelinine döktürür.bizde bu akşam kayınvalidedeyiz, koçişim izin almış öğleden zonraya.birazdan bincek otobüse akşamda eraberiz, oleyyy :)))) bu gün bende sizdenim yani akşma koçişle olcam :)))

bizimde borç aldı başını gidiyo valla
ufak tefek bişeyler alıcaz artık :sm_confused:
canım bende sabırsızlanıyorum bazen tatil için heheh

bizimde borç aldı başını gidiyo valla
ufak tefek bişeyler alıcaz artık :sm_confused:

canım bende sabırsızlanıyorum bazen tatil için heheh

bizde heralde kot pantolan alırız gibime geliyo, aslında eşimin ayrı ev masrafı olmasaydı babam için şarjlı süpürge aldırcaktım arabası için, kayınvalideme anneler gününde almıştım çok beğenmişti, ama neyse oda borçlar bitince inş

çok çok üzgünüm kızlar ağlıyorum girip görmeseydim keşke böyle bi haberi. ozicelciusum bebeğini kaybetmiş Allahım sabırlar versin tez vakitte yeniden hamile kalır inşallah. Allahım hepimizi korusun.

canım hadi Allah kavuştursun,haftasonu burda yani,kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…