Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım ya keşke okumasaydın hakketen, kıyamam ben sana, hadi toplan, inş ozi yede hayırlı evlatlar versin rabbim, yerine tesellisi olsun, nasılsın diyeceğim ama pek iyi değil gibisin
canım hadi Allah kavuştursun,haftasonu burda yani,kaydirigubbakcemile5

evet dirimim nasıl sevinçliyim bi bilsen :)))

canım bizde kayınbabaya canvas pantolan alıcaz ama,daha bulamadık,ince olanları çok diz yapıyo,arıyoruz bakalım kafamçokkarıştı

canım benim bizde çok üzüldük,keşke böyle birşey yaşanmasaydı,inşallah yeniden hamile kalır

ayy çok sevindim canım inşallah guzel vakıt gecırırsınız canımmmmkaydirigubbakcemile2
biz güzel yemekten zıyade ben bugun dınleyeım dıye gıdıyoruz ama eminim çok guzel şeyler yapar kayıvalıdemhihoyyyt

kızlar dünde ben anneme gittim,annemgilde yediğimiz gibi bide annem eve koyuyor,ne kadar koyma desemde :kedi:

slm kızlar işlerimi bitirip öğlen yemeğimi de yiyip geldimmmm kaydirigubbakcemile2
ne yedin bakim?yemekhaneye son artık yemiyorum heheh kaydirigubbakcemile2
ah bu anneler yaaa canım annem benim mafoldumben
evet Allah razı olsun iki annede öyle opuyorumnanaktan

hoşgeldin hayatım ben ise işlerimi bitirmedim ölece duruyolar bende oturuyorum burda miskin miskingamyoncuiremsu
iş dedinde benim bulaşıklarım duruyor daha dışarda,makinayada koyamıyorum,yıkandı yerleştiremedim
kaçgündür dışardayız yapacak bişey yok yane

hoşgeldin hayatım ben ise işlerimi bitirmedim ölece duruyolar bende oturuyorum burda miskin miskingamyoncuiremsu
hoşbuldum canım burdaki işler kendi insafiyetimde olmadığı için mecbur yapmam gerekiyodu
ama evde işim olsaydı aynen bende senin gibi yapar miskin miskin oturur yatar yuvarlanırdım valla kaydirigubbakcemile3

çok üzüldüm keşke hiçç girmeseydim yaaa
ozi seni çok seviyorum cnm benim yaa senağlama senağlama senağlama

al bendende o kadar 2 tabak 1 bardak duruyo dısarda
3 parça ütüm var ölece duruyolar bı ayaga kalksam yapacamda oyuna takıldımkaydirigubbakcemile3

kanvas iy fikir aslında bizde değiştirebiliriz fikrimiz, senden çaldık dirim :))

çok sağol canım bende çok sevindim, nayseki kayınvalideler anneler kurtarıcı, hepsinin ellerine kolarına sağlık

kanvas iy fikir aslında bizde değiştirebiliriz fikrimiz, senden çaldık dirim :))

çok sağol canım bende çok sevindim, nayseki kayınvalideler anneler kurtarıcı, hepsinin ellerine kolarına sağlık
canım iyi bir canvas bulursan banada haber ver,siyahından
canvaslarda çabuk kötü oluyor ya
babişede süveter alacağım,bu mevsimde yani bulursam tabi

Napıyorsunuz kızlar?
Ben de temizliğe başladım bir balkonu yıkadım öldüm,çok büyük balkon en az 45 dk sürüyor,suyunda biriktiği bir köşe var sinir oluyorum.Birazdan evi silip spüreceğim,sonra babama birşey bulabilirsem alacağım,şimdi buradalar,yarın memlekete dönüyorlar.Erkek kardeşim de bugün geliyor babamları almaya.Herşeyi hallettikten sonrada annemlere gideceğim.Bugün artık gelemem topiğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…