canım ya keşke okumasaydın hakketen, kıyamam ben sana, hadi toplan, inş ozi yede hayırlı evlatlar versin rabbim, yerine tesellisi olsun, nasılsın diyeceğim ama pek iyi değil gibisinçok çok üzgünüm kızlar ağlıyorum girip görmeseydim keşke böyle bi haberi. ozicelciusum bebeğini kaybetmiş Allahım sabırlar versin tez vakitte yeniden hamile kalır inşallah. Allahım hepimizi korusun.
canım hadi Allah kavuştursun,haftasonu burda yani,kaydirigubbakcemile5
canım bizde kayınbabaya canvas pantolan alıcaz ama,daha bulamadık,ince olanları çok diz yapıyo,arıyoruz bakalım kafamçokkarıştıbizde heralde kot pantolan alırız gibime geliyo, aslında eşimin ayrı ev masrafı olmasaydı babam için şarjlı süpürge aldırcaktım arabası için, kayınvalideme anneler gününde almıştım çok beğenmişti, ama neyse oda borçlar bitince inş
canım benim bizde çok üzüldük,keşke böyle birşey yaşanmasaydı,inşallah yeniden hamile kalırçok çok üzgünüm kızlar ağlıyorum girip görmeseydim keşke böyle bi haberi. ozicelciusum bebeğini kaybetmiş Allahım sabırlar versin tez vakitte yeniden hamile kalır inşallah. Allahım hepimizi korusun.
evet genelde denk geliyosunuz :))) amamn allah bozmasın keyfini, hadi bakalım ne güzel :)) kayınvalidenin yemeği güzel olur şimdi, oğluyla gelinine döktürür.bizde bu akşam kayınvalidedeyiz, koçişim izin almış öğleden zonraya.birazdan bincek otobüse akşamda eraberiz, oleyyy :)))) bu gün bende sizdenim yani akşma koçişle olcam :)))
ah bu anneler yaaa canım annem benim mafoldumbenkızlar dünde ben anneme gittim,annemgilde yediğimiz gibi bide annem eve koyuyor,ne kadar koyma desemde :kedi:
slm kızlar işlerimi bitirip öğlen yemeğimi de yiyip geldimmmm kaydirigubbakcemile2
ne yedin bakim?yemekhaneye son artık yemiyorum heheh kaydirigubbakcemile2slm kızlar işlerimi bitirip öğlen yemeğimi de yiyip geldimmmm kaydirigubbakcemile2
evet Allah razı olsun iki annede öyle opuyorumnanaktanah bu anneler yaaa canım annem benim mafoldumben
iş dedinde benim bulaşıklarım duruyor daha dışarda,makinayada koyamıyorum,yıkandı yerleştiremedimhoşgeldin hayatım ben ise işlerimi bitirmedim ölece duruyolar bende oturuyorum burda miskin miskingamyoncuiremsu
ne yedin bakim?yemekhaneye son artık yemiyorum heheh kaydirigubbakcemile2
hım bugün döner yedim canım istedi napim kilo alcam ben ya şişicem kocaman olcam ya :sinifsinif::çok üzgünüm:
hoşbuldum canım burdaki işler kendi insafiyetimde olmadığı için mecbur yapmam gerekiyoduhoşgeldin hayatım ben ise işlerimi bitirmedim ölece duruyolar bende oturuyorum burda miskin miskingamyoncuiremsu
evet bu arada bende yeni öğrendim bende çok üzüldüm oziyeçok üzüldüm keşke hiçç girmeseydim yaaa
ozi seni çok seviyorum cnm benim yaa senağlama senağlama senağlama
ne yedin bakim?yemekhaneye son artık yemiyorum heheh kaydirigubbakcemile2
evet Allah razı olsun iki annede öyle opuyorumnanaktan
iş dedinde benim bulaşıklarım duruyor daha dışarda,makinayada koyamıyorum,yıkandı yerleştiremedim
kaçgündür dışardayız yapacak bişey yok yane
kanvas iy fikir aslında bizde değiştirebiliriz fikrimiz, senden çaldık dirim :))canım bizde kayınbabaya canvas pantolan alıcaz ama,daha bulamadık,ince olanları çok diz yapıyo,arıyoruz bakalım kafamçokkarıştı
canım benim bizde çok üzüldük,keşke böyle birşey yaşanmasaydı,inşallah yeniden hamile kalır
ayy çok sevindim canım inşallah guzel vakıt gecırırsınız canımmmmkaydirigubbakcemile2
biz güzel yemekten zıyade ben bugun dınleyeım dıye gıdıyoruz ama eminim çok guzel şeyler yapar kayıvalıdemhihoyyyt
ya döner yedin demek,ye ye sonrada kilo alıcam diye üzül kötükedihüsone yedin bakim?yemekhaneye son artık yemiyorum heheh kaydirigubbakcemile2
hım bugün döner yedim canım istedi napim kilo alcam ben ya şişicem kocaman olcam ya :sinifsinif::çok üzgünüm:
ben tost yedim mafoldumben
döner nasıldı bu arada :1rolleyes:
ya bende de aynı,çamaşırlar toplanacak,bulaşık makinasındaki temiz tabaklar kaldırılacak vs.. kafamçokkarıştıal bendende o kadar 2 tabak 1 bardak duruyo dısarda
3 parça ütüm var ölece duruyolar bı ayaga kalksam yapacamda oyuna takıldımkaydirigubbakcemile3
canım iyi bir canvas bulursan banada haber ver,siyahındankanvas iy fikir aslında bizde değiştirebiliriz fikrimiz, senden çaldık dirim :))
çok sağol canım bende çok sevindim, nayseki kayınvalideler anneler kurtarıcı, hepsinin ellerine kolarına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?