Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım iyi bir canvas bulursan banada haber ver,siyahından
canvaslarda çabuk kötü oluyor ya
babişede süveter alacağım,bu mevsimde yani bulursam tabi
tamam canım anlaştık lcw ya bakacam bi ama nasıl olur bilmiyoeurm eğer hoşuma giden bişey olursa derim sana, seninde beğendğin olursa söylersin dimi :))

canım hoşgeldin, güle güle diyim ozaman :)) çok yorma kendini zaten daha yeni düzeldin annenler antalyada değil galiba öylemi

kızlar klasiklerden yada yenilerden tavsiye edeceğiniz bi kitap varmı

canım dünya klasiklerinden en son budalayı(Dostoyevski) okudum.budala güzeldi.
Charles Dickens'ın iki şehrin hikayesi ve büyük umutlar kitabınıda çok beğendim.Charles Dickens antikacı dükkanı'na başladım ama başı çok sıkıcı geldi.
Tolstoy'un savaş ve barış kitabı da güzeldi

bide kiğılı ya bakalım siz memnunsunuz madem , sao mısraa
lcw'ye bizde bakıcaz.ya aklıma şimdi geldi ankamall kiğılıya baktık biz,canvasları ince geldi fiyat olarak 60-70 civarıydı sanki,
LCW'ye bakmadım,ta üniversitede okurken bir canvas almıştım lcw'den,ütüsü hiç bozulmuyor,ama rengi azcık soldu,
canvas giyerken ütüsü bozulmasın diye bacak bacak üstüne bile atmıyorum yani
oyüzden biz azcık kalın istiyoruz,ince olanlar birgün bile dayanmıyor

alınyazımsın gözün aydın canım inşallah dolu dolu geçer eşinle beraber

dirimim ne şanslısın maşallah Allahım bozmasın (annene yakınsın o açıdan)

csssa cım ayenn bende çok züüldüm hala bi tuhafım Allah ayrdımcımız olsun hepimizin

kızlar ben size barbunya nasıl yapılır onu soracaktım. biliyorum ama farklı bi sırrı varmı biliyosanız diye..

2 şehrin hikayesinin çok güzel olduğunu söylemişlerdi zaten, tolstoy u okuyorum şimdi ama insan ne ile yaşar 'ı, sabah başladım ama bugün bitircem kesin, çünkü çok sıkıldım okurken yaa.savaş ve barış benimde ilgimi çekmişti onuda bi inceleyim

insan ne ile yaşar kimin canım hatırlayamadım?ben şimdi özal nereye koşuyor'u okuyorum,fena değil,eşimin kitapları :bbo:
kesinlikle tavsiye ederim iki şehrin hikayesi ile büyük umutları çok hoşuma gitti benim.

pamukçuğum bugün nasılsın iyimisin gülüm,opuyorumnanaktan
canım ben barbunyayı herkesin yaptığı gibi yapıyorum sanırım,değişik yapmıyorum,soğan salça,barbunya,havuç,patates,pişmeye yakında maydonoz atıyorum
canım çok şükür aileler burda ama annemin eskisi gibi sağlığı yok ne yazıkki canım :1no2:
sağolsun kayınvalidemde bakıyor bize Allahtan yerimseniben
bir tencere yaprak sarıp gönderiyor hep :kedi:,yemeğe çağırsam kendi de bişeyler yapıyo

dirim döner güzeldi canım ama inşallah kilo yağ bsen olarak geri gelmez kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum artık :umursamaz:
yerken düşünecektin lmaz:,canımı çektirdin yani :gitme:
neyse hadi inşallah kilo olarak dönmez yane kaydirigubbakcemile3
ay iyiki hamile felan değilim ya,canım çok çekiyo

bu bağlantı sinir etti yazıyorum sonra uçuyo yazdıklarım dayak istiyo sanırım..

dirimim iyiydik ama işte ozimi okuyunca kötü hissettik ..

barbunya ben kurusunu yapıcam . şeker sarımsak yazıyor bazı tariflerde bende nasıl olur bilemedim o yüzden sordum size.

Allah annene sağlık ve hayırlı uzun ömürler nasip etsin canım. yılalrın yorgunluğu çöküyor annelerimizin züerine benim annemde öyle. o yüzden aslında erken evlenip erken anne olucaksın sonrada erkenden anneanne babaanne olucaksın tadını çıkarıcaksın. gerçi herşey kader ksımet bunada şükür Allahım başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi.

canım oda Tolstoy'un ama pek beğenmedim pek okumaya gerek olmadığını düşünüyorum,şimdi 2 şehriin hikayesine baktım sipariş vercem sanırım.eşin baya siyasi okuyomuş hakketen.elimde 3 kitap daha var onlarıda haziran sonuna dek bitirip yenileri alıp okuycam inş.okumadıysan suç ve ceza mükemmeldi.

ıyiyim bende, benimde babam yok bende saldım kaydirigubbakcemile Biran önce eve gitmek için can atıyorum...

canım ya daha hassas yaptı seni hamilelik,bizde üzüldük,inşallah atlatırlar
canım annemde kalp,reflü,tansiyon,kemik erimesi vs....var,çok üzülüyorum,Allahtan emekli oldu, çalışmıyor, a.s
canım bende şeker atıyorum,2 küp şekeri,yeteri kadar da tuz.normalde sen nasıl yapıyosun ki?
canım eşim yeni çıkan bütün siyasi kitapları ayrım yapmadan alır okur.
canım suç ve ceza,sefiller,hamlet,ana'yı çok çok önceden okumuştum.evet suç ve ceza da güzeldi

İyiyim bende, benimde babam yok bende saldım kaydirigubbakcemile Biran önce eve gitmek için can atıyorum...
ne tesadüf,bende alkisalkisalkis
ama akşam ütüyü tamire götürmemiz gerekiyo,ütüyü yere düşürdük,kazanı çalışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…