Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende kuru fasülye gibi yapıyordum aslında pek çok yapmışlığım yok. farklı sırrı varmıdır diye sordum eşim beğensin istiyorum..

oy oyyy o hastalıkalr yaşlanınca vazgeçilmez oluyor nedense bide çalışmış senin annen maşallah canım ya.

benimde babam yok

kızlar eger kitap okumak istiyosanız ve hem tarih dolu hem aşk dolu bişeler istiyosanız benim 10 senedir okuyup okuyup tekrar okuduğum kitapları tavsiye ederim size
hemde gerçek yaşam öyküsü
Nermin Bezmenin Kurt Seyt ve Shura bu 1. kitap
Kurt Seyt ve Murka buda ikincisi
bu kurt seyt nermin bezmenin dedesi, dedesinin sevgilisini ve karısını ve o yıllarda rusyayı ve bolşevik ishtilalini anlatıyo aşırı sürükleyici ve gerçek yaşanılmış bi kitap ŞİDDETLE tavsiye ederimsositososito

inceleyim bi onuda

canım başın sağolsun yaş ilerledikçe hastalıklar çıkıyor ortaya,üzülüyroum bende ya geçen anneme araba çarpıcakmış,Allah korusunmafoldumben,kurtulmuş son anda mafoldumben
canım ben nasıl yaptığımı anlatayım,arkadaşlarda tarif verirler,
barbunyayı haşlıyorum,bir taraftan soğanı kavuruyorum,biber salçasını ekliyorum,
sonra barbunya,küp küp doğranmış havuç,patatesleri birlikte atıyorum(bazıları patates ve havucu sonra atıyor),suyunu ekliyorum,2 küp şeker ve tuz ekliyorum,pişmeye yakında maydonoz ekliyorum.

canım bende hiç duymadım,bende araştırayım,tarihi kitapları severim

canım bende çok severim nurettin rençberi, öğrencisi olabilmeyi çok isterdim.

ya ben dirim adını ilkkez duydum, ne manada, bilmiyorumda (

kısa bi aradan sonra ben yine geldim zemuszemus
fokur fokur kaynatmışsınız maşallah
kalabalık oldu burası bi anda bakamadım hiç

hoşgeldin canım ama tekrar gitmiş herkes, ya ceza keselim gelmeyenlere bundan böyle, topik hep boş hep boş olmazki ama böyle, angel da özledik zati, bu hafta son mu izini acaba

kısa bi aradan sonra ben yine geldim zemuszemus
fokur fokur kaynatmışsınız maşallah
kalabalık oldu burası bi anda bakamadım hiç
heheh hoşgeldin dzcel,aklıma yediğin dönerler geldi yine :umursamaz:
alınyazımsın angel 25 haziran gibi gelecek özletti be valla,her sabah topiği angel açardı :1rolleyes:

kalk ütüleri yap kaydirigubbakcemile3
kızlar kadın budu köfte tarifi bilen varmı?hiç yaptınız mı?

alınyazımsın angel 25 haziran gibi gelecek özletti be valla,her sabah topiği angel açardı :1rolleyes:
benim o döner bugün hiç aklımdan çıkmıyo özellikle yaptığı şişkinlikle
ay çok kötü oldum, bidaha kolaylıkla yemem biraz zaman geçsin rahatsız etti beni
kadın budu köfteyi bilen varsa söylesin valla bende merak ettim.
HAKTAN kalk ütüleri yap, dinime küfreden müslüman olsa bari benimde birsürü ütüm var evde yapmadım kaydirigubbakcemile3

özledik be, dzcel bana da 1 yarım göndersene öğlen yemedim :)))
amaan gittim bi mutfagı toparladım temizledim geldim biri bana kalk ütüleri yap desin:)

kalk kız ütülerini yap, seni kocan öyle serilesin diye mi aldı, hadi kızım hadi kalk, yok öyle yatmak orası babanın evi değil, koca evinde yatılmazzzz

haktan beni öldürür heralde :)

boşver kız üzülme,akşam az yersin,bak benimde canım çekti,haftasonu yerim artık zemuszemus
oktay ustanın tarifine bakıyordum bende,eşim gitmeden yapayım,çok severde kendileri :asigim:
valla bende akşama ütü yapmak istiyordum,okadar çok istiyordum ki,malesef ütü sizlere ömür,tamire gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…