canım ya daha hassas yaptı seni hamilelik,bizde üzüldük,inşallah atlatırlar
canım annemde kalp,reflü,tansiyon,kemik erimesi vs....var,çok üzülüyorum,Allahtan emekli oldu, çalışmıyor, a.s
canım bende şeker atıyorum,2 küp şekeri,yeteri kadar da tuz.normalde sen nasıl yapıyosun ki?
i
ne tesadüf,bende alkisalkisalkis
ama akşam ütüyü tamire götürmemiz gerekiyo,ütüyü yere düşürdük,kazanı çalışmıyor
kızlar eger kitap okumak istiyosanız ve hem tarih dolu hem aşk dolu bişeler istiyosanız benim 10 senedir okuyup okuyup tekrar okuduğum kitapları tavsiye ederim size
hemde gerçek yaşam öyküsü
Nermin Bezmenin Kurt Seyt ve Shura bu 1. kitap
Kurt Seyt ve Murka buda ikincisi
bu kurt seyt nermin bezmenin dedesi, dedesinin sevgilisini ve karısını ve o yıllarda rusyayı ve bolşevik ishtilalini anlatıyo aşırı sürükleyici ve gerçek yaşanılmış bi kitap ŞİDDETLE tavsiye ederimsositososito
canım başın sağolsunbende kuru fasülye gibi yapıyordum aslında pek çok yapmışlığım yok. farklı sırrı varmıdır diye sordum eşim beğensin istiyorum..
oy oyyy o hastalıkalr yaşlanınca vazgeçilmez oluyor nedense bide çalışmış senin annen maşallah canım ya.
benimde babam yok
canım bende hiç duymadım,bende araştırayım,tarihi kitapları severimkızlar eger kitap okumak istiyosanız ve hem tarih dolu hem aşk dolu bişeler istiyosanız benim 10 senedir okuyup okuyup tekrar okuduğum kitapları tavsiye ederim size
hemde gerçek yaşam öyküsü
Nermin Bezmenin Kurt Seyt ve Shura bu 1. kitap
Kurt Seyt ve Murka buda ikincisi
bu kurt seyt nermin bezmenin dedesi, dedesinin sevgilisini ve karısını ve o yıllarda rusyayı ve bolşevik ishtilalini anlatıyo aşırı sürükleyici ve gerçek yaşanılmış bi kitap ŞıDDETLE tavsiye ederimsositososito
aa ben çok seviyorum bu adamı,ama kahretsin ki bu bilgisayar bu siteyide açmıyorofff kızlar ya nurettin rençberin yeni bi şarısını dinliyorum, süper yaa, acayip dinlendiriyo müzik,
AŞK SANA BENZER, tavsiye ederim dinleyin
Nurettin Rençber - Aşk Bana Benzer | dinleyiver
heheh hoşgeldin dzcel,aklıma yediğin dönerler geldi yine :umursamaz:kısa bi aradan sonra ben yine geldim zemuszemus
fokur fokur kaynatmışsınız maşallah
kalabalık oldu burası bi anda bakamadım hiç
benim o döner bugün hiç aklımdan çıkmıyo özellikle yaptığı şişkinlikleheheh hoşgeldin dzcel,aklıma yediğin dönerler geldi yine :umursamaz:
alınyazımsın angel 25 haziran gibi gelecek özletti be valla,her sabah topiği angel açardı :1rolleyes:
özledik be, dzcel bana da 1 yarım göndersene öğlen yemedim :)))heheh hoşgeldin dzcel,aklıma yediğin dönerler geldi yine :umursamaz:
alınyazımsın angel 25 haziran gibi gelecek özletti be valla,her sabah topiği angel açardı :1rolleyes:
amaan gittim bi mutfagı toparladım temizledim geldim biri bana kalk ütüleri yap desin:)
boşver kız üzülme,akşam az yersin,bak benimde canım çekti,haftasonu yerim artık zemuszemusbenim o döner bugün hiç aklımdan çıkmıyo özellikle yaptığı şişkinlikle
ay çok kötü oldum, bidaha kolaylıkla yemem biraz zaman geçsin rahatsız etti beni
kadın budu köfteyi bilen varsa söylesin valla bende merak ettim.
HAKTAN kalk ütüleri yap, dinime küfreden müslüman olsa bari benimde birsürü ütüm var evde yapmadım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?