cadı kaynana senihaktan haklısın valla biran için cadı gibi oldum, yok canım bizim haktanımız yapar güveniyoruz ona, sıcakta bideütü buharı çekilmezki zaten(şimdide melek oldum sanki) allah benim gelinlerime sabır versin :))) sanki çocuğum olduda gelin kaldı bende bi hoşum.
canım ben sana posta için kendi adresimi vereyim boşver opuyorumnanaktanalınyazım söylemesi ayıp, ayıpsa nie söylüyon dicen ama lafın gelişi işte
döneri bir güzel yapıyolar burda insan dayanamıyo nereye postalıcam tatlım söyle gönderimm
aslında babam gibi yapan yok Düzce ' de babamda çok iyi anlar ustalık belgesi falan var bu konuda.
Dirim aksama bişey yiyemem heralde meyveyle falan geçiştireyim ben zaten çok uyuyasım var ya yatıp uyusammı acep eve gidince, gerçi koca evinde yatılmazın üstüne pek gitmedi bu kaydirigubbakcemile3
kork bizdenay kızlar gülmekten öldüm yaaaa
korktum sizden en çok alınyazımdan korktum beni kendime getirdi:)
tamam kuruyorum masayı siz sohbet edin bilgisayarla aynı odada ütü yapıcamkaydirigubbakcemile3
canım ben anladım seni kaydirigubbakcemile3benim bilmediğim bi yemekle ilgili tarif sitelerine bakarken okuduğum tarifin acaba gerçek tarifi bu mudur yoksa bilenler aman bunun onunla alakası yok diyolar mı acaba diye gelir aklıma hep karışık mı oldu biraz anlatabilmişimdir umarım kaydirigubbakcemile3
ayıptır söylemesi karnımdan ses çıktı yenidirim desene eve kadar zor dayancaz açlığa, neyseki mesai bitimi yakın
dzcell, yok canım niye ayıp olsun nasılsa göndercen bekliyoz yani dönerleri 4 gözle :)) bazı yörelerde tadına doyum olmuyo, düzceye gelirsem kesinlikle yiyecem iyi ki demişssin valla
kızlar bize gelin bizim ev doğal klimalı acayip soguk ben şuan polar bi sabahlıkla geziniyorum buyrun gelin çıkın çıkın gelinkaydirigubbakcemile3
evet hemen hemen aynı baktığım tarifle,kız bu köfteyi kaç yaşında yaptın sen,yıllar evvel ben yemek yapmaya başlamamıştım bile :kedi:dirim cim ben yıllar evvel yapmıştım ama bigece öncesinden pilavdan ayırın diyodu tarih öyle ayırmıştım.kıymayı az kavurdum soğanla, sonra pilavla karıştırıp baharat vetuzu atıp yoğurdum, yumurtaya ve una sanırım köfte haline getirdikten sonra batırdım, güzeldide şimdi çok net hatırlayamıyorum.bide sarımsak ve domates ezmesi falan oymamıştım ben
kızlar bize gelin bizim ev doğal klimalı acayip soguk ben şuan polar bi sabahlıkla geziniyorum buyrun gelin çıkın çıkın gelinkaydirigubbakcemile3
daha bir saat var cokacimcoookkafamçokkarıştıdirimim dayan az kaldı :))
canım ilk yemeğimdi galiba, ta12 sene önce falan , küçüktüm daha merekla bi yapayım dedim fena olmamıştı, bide 2 yıl önce falan bi yaptım :)))evet hemen hemen aynı baktığım tarifle,kız bu köfteyi kaç yaşında yaptın sen,yıllar evvel ben yemek yapmaya başlamamıştım bile :kedi:
ne zaman didiyoruz kızlar sositososito :jeyyar:
bencede çok şanslıyız, am bizimki kot ondan galiba :)))evet alınyazım şanslıyız galiba kışın sıcak yazın soğuk yani inşallah kışın sıcaktırkaydirigubbakcemile3
şimdi yarım saat var amaa :))daha bir saat var cokacimcoookkafamçokkarıştı
Iyiyim kizlar siz ??
Haftasonu geldi çatti iste ne guzel
1 saat sonra evimize gidiyoruz insallah...
Herkese guzel bir haftasonu dilerim canlarim
Operim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?