Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazım söylemesi ayıp, ayıpsa nie söylüyon dicen ama lafın gelişi işte
döneri bir güzel yapıyolar burda insan dayanamıyo nereye postalıcam tatlım söyle gönderimm
aslında babam gibi yapan yok Düzce ' de babamda çok iyi anlar ustalık belgesi falan var bu konuda.
Dirim aksama bişey yiyemem heralde meyveyle falan geçiştireyim ben zaten çok uyuyasım var ya yatıp uyusammı acep eve gidince, gerçi koca evinde yatılmazın üstüne pek gitmedi bu kaydirigubbakcemile3

ay kızlar gülmekten öldüm yaaaa
korktum sizden en çok alınyazımdan korktum beni kendime getirdi:)
tamam kuruyorum masayı siz sohbet edin bilgisayarla aynı odada ütü yapıcamkaydirigubbakcemile3

benim bilmediğim bi yemekle ilgili tarif sitelerine bakarken okuduğum tarifin acaba gerçek tarifi bu mudur yoksa bilenler aman bunun onunla alakası yok diyolar mı acaba diye gelir aklıma hep karışık mı oldu biraz anlatabilmişimdir umarım kaydirigubbakcemile3

dirim desene eve kadar zor dayancaz açlığa, neyseki mesai bitimi yakın

dzcell, yok canım niye ayıp olsun nasılsa göndercen bekliyoz yani dönerleri 4 gözle :)) bazı yörelerde tadına doyum olmuyo, düzceye gelirsem kesinlikle yiyecem iyi ki demişssin valla

haktan haklısın valla biran için cadı gibi oldum, yok canım bizim haktanımız yapar güveniyoruz ona, sıcakta bideütü buharı çekilmezki zaten(şimdide melek oldum sanki) allah benim gelinlerime sabır versin :))) sanki çocuğum olduda gelin kaldı bende bi hoşum.

cadı kaynana seni klava: lmaz:
ay bugün fenalık geldi bana ya çok sıcak varr
bi an önce evime gidip sere serpe serin serin uyumak istiyorummmm

dirim cim ben yıllar evvel yapmıştım ama bigece öncesinden pilavdan ayırın diyodu tarih öyle ayırmıştım.kıymayı az kavurdum soğanla, sonra pilavla karıştırıp baharat vetuzu atıp yoğurdum, yumurtaya ve una sanırım köfte haline getirdikten sonra batırdım, güzeldide şimdi çok net hatırlayamıyorum.bide sarımsak ve domates ezmesi falan oymamıştım ben

kızlar bize gelin bizim ev doğal klimalı acayip soguk ben şuan polar bi sabahlıkla geziniyorum buyrun gelin çıkın çıkın gelinkaydirigubbakcemile3

valla be dzcel çok cadı kaynana olcam galiba, bende kayınvalide olmaz kaynana olur, eşimle annemin ortak düşüncesi.

allahım sakın öyle olmim yaa (((

canım ben sana posta için kendi adresimi vereyim boşver opuyorumnanaktan
bencede pek gitmedi kaydirigubbakcemile3,git sende ütü yap :umursamaz:

ay kızlar gülmekten öldüm yaaaa
korktum sizden en çok alınyazımdan korktum beni kendime getirdi:)
tamam kuruyorum masayı siz sohbet edin bilgisayarla aynı odada ütü yapıcamkaydirigubbakcemile3
kork bizdenlmaz:kaydirigubbakcemile3

canım ben anladım seni kaydirigubbakcemile3
ben 3-4 tane siteyi karşılaştırıyorum,oktay ustaya bakıyorum,tariflere baktım hemen hemen aynı
yarın kilo kıymanın yarısını ayır,diğer yarısıyla soğanı kavur,pirinci haşla,sonra
haşlanmış pirinç,çiğ kıyma ve kavurmuş olduğun soğan ve kıymayı,yumurta,kimyon,karabiber,tuz,yenibaharı birleştir,birbirine karışıncaya kadar yoğur,buzlukta beklet çıkar şekil ver önce una sonra yumurtaya batırıp kızart
bu kadar basit opuyorumnanaktan,haftasonu yapıcam

ayıptır söylemesi karnımdan ses çıktı yeni inşallah dayanırız yav :a015:

kızlar bize gelin bizim ev doğal klimalı acayip soguk ben şuan polar bi sabahlıkla geziniyorum buyrun gelin çıkın çıkın gelinkaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel valla, bizim eşimle olan evimizde öyle ya, kalın kalın giyinip çıktık meğerse dışarsı sıcaktan yanıyomu :))) allahtan kışında sıcak oluyo, o bakımdan şanslıyız galiba

evet hemen hemen aynı baktığım tarifle,kız bu köfteyi kaç yaşında yaptın sen,yıllar evvel ben yemek yapmaya başlamamıştım bile :kedi:

ne zaman didiyoruz kızlar sositososito :jeyyar:

evet alınyazım şanslıyız galiba kışın sıcak yazın soğuk yani inşallah kışın sıcaktırkaydirigubbakcemile3

Iyiyim kizlar siz ??
Haftasonu geldi çatti iste ne guzel
1 saat sonra evimize gidiyoruz insallah...
Herkese guzel bir haftasonu dilerim canlarim
Operim hepinizi

yaralım canım sizin şu iş yerine sinir oldum,kk'ya artık giremiyorsun kaydirigubbakcemile

evet hemen hemen aynı baktığım tarifle,kız bu köfteyi kaç yaşında yaptın sen,yıllar evvel ben yemek yapmaya başlamamıştım bile :kedi:

ne zaman didiyoruz kızlar sositososito :jeyyar:
canım ilk yemeğimdi galiba, ta12 sene önce falan , küçüktüm daha merekla bi yapayım dedim fena olmamıştı, bide 2 yıl önce falan bi yaptım :)))
evet alınyazım şanslıyız galiba kışın sıcak yazın soğuk yani inşallah kışın sıcaktırkaydirigubbakcemile3
bencede çok şanslıyız, am bizimki kot ondan galiba :)))
daha bir saat var cokacimcoookkafamçokkarıştı
şimdi yarım saat var amaa :))
Iyiyim kizlar siz ??
Haftasonu geldi çatti iste ne guzel
1 saat sonra evimize gidiyoruz insallah...
Herkese guzel bir haftasonu dilerim canlarim
Operim hepinizi

nabersin canım

bisküvi aldım onu yiyorum zatenopuyorumnanaktan
dayanamadım akşama,annem dün döşeme yemeği yapmış,banada koydu,yanına pilav,cacık,karpuz,canım makarda da çekti :kedi:heheh süper oldu, kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…