döşeme yemeği ne ki??bisküvi aldım onu yiyorum zatenopuyorumnanaktan
dayanamadım akşama,annem dün döşeme yemeği yapmış,banada koydu,yanına pilav,cacık,karpuz,canım makarda da çekti :kedi:heheh süper oldu, kaydirigubbakcemile3
çok mu bahtsızım ne???:sinifsinif:
dışarda yicez sanırım,eve ditmek,dinlenmek yok gene,üffff:umursamaz:
çok mu gevezeyim ne,hemen anlatayım,biz döşeme diyoruz,siz belki başka birşey diyosunuzdur,döşeme yemeği ne ki??
neden canım nolduki
neden canım nolduki
aynı malzemelerle yapılan küp küp doğranmışına türlü derler bizdedeçok mu gevezeyim ne,hemen anlatayım,biz döşeme diyoruz,siz belki başka birşey diyosunuzdur,
güvecin en altına et,üstüne dilimlenmiş patates,sonra tekrar et,dilimlenmiş patates patlıcan,yeşil fasulye,aralarına sarımsak,üstüne domates sosu,maydonoz
kat kat oluyor ya hatırladın mıopuyorumnanaktan
hım ozaman haklısın bende kızıyorum bu gibi durumlarda ziyanlık oluyo boşacanım eşimin arkadaşı gelmiş,şehir dışından,yemeğe didiyoruz :gitme:
dzcelciğim en sevmediğim şey evde yemek varken dışarda yemek,sonra yenmiyor direk çöpe :1no2:
kaçgündür dışarılardayız kötükedihüso
aynı malzemelerle yapılan küp küp doğranmışına türlü derler bizdede
adı önemli değil lezzeti önemli hımm olsada yesem cokacimcoook dönerin etkisi gitmeyemi başladı ne
yok artık ya kaydirigubbakcemile3 noluyo bana
canım ziyan olmasın istiyorum ama malesef,yarında kayınvalidemlere gitsek vay halimize pazar gününe kalıyorhım ozaman haklısın bende kızıyorum bu gibi durumlarda ziyanlık oluyo boşa
zeytin peynir tabağının arasına onlarıda sıkıştırıver lülülülülülücanım ziyan olmasın istiyorum ama malesef,yarında kayınvalidemlere gitsek vay halimize pazar gününe kalıyorklava:
yarın sabah kahvaltsı diye önüne koyayım bari kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3zeytin peynir tabağının arasına onlarıda sıkıştırıver lülülülülülü
kızlar ben çıktım iyi akşamlar
hoşgeldin canım kaynatıyoruz nolsunherkese iyi akşamlar.nasılsınız.bugün anca girebildim nete.arkadaşım bendeydi.biraz taklıp çıkıcam.sizler napıyosnuz.
ne hamaratsın maşallah biz yap et diyene kadar bitirdin tü tü nazar değmesin sana kaydirigubbakcemile3ütüler bittiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?