Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

anlat tabi birsamcım:)
benimde biberler közlendi ne zormuş kabuğunu soyması bi daha yapmıycam sanırım:)
masamıda hazırladım birazdan gelir sevgili kocişim:)

Bugün herkesler dinleniyor sanırım.
Kadınbudu köfteyi yaptınız mı?Ben hiç sevmem haftada bir kurum yemeğindede gelir o gün aç kalırım.Tabi herkesin damak zevki farklıdır,yapanlara afiyet olsun

Nbr cssacımşimdi tam çıkıyordum seni gördüm?

Angelımında kulakları çınlasın özledim valla

slm cnm hoş geldin.2 gündür pek bi sakin topicimiz.hafta sonu tatilin de topic:)

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim dışardaydı bugün öğleden sonra.ben evde kaldım temizlik yaptım.yarın burda sohbet koyu olur.temizlik yarına kalmasın die.kaydirigubbakcemile3bir tek toz alcam yarın bi de yemek yapcam o kadar.ayy bi de yarın nivea body step cd den step yapcam 45 dkkaydirigubbakcemile2şimdi çıkıyım eşim geliyo akşama girerim.geldiğimde birileri olur inşallahyerimseniben

günaydın alınyazımsın
kızlar haftasonu kadınbudu köfte yapamadım,bugün yapıcam inşallah,
yapmak isteyen arkadaşlara anlatırım

Günaydınnnnnnnn arkadaşlar,birazdan işe gitmek üzere evden çıkacağım,şimdiden gerildim
Sizler ne yaptınız haftasonu bakalım?

günaydın kızlar ankarada son 2 günüm inşallah tekrar sık görüşebileceğim sizinle tekrar nasılsınız görüşmeyeli

kızlar bugün işe gelmek bir hayli zor geldi bana,
ya şu borç olayından nefret etmeye başladım iyice
maaşı alıp yatırıyoruz,elde avuçta azcık birşey kalıyorkötükedihüso
bundan sonra takside girmicem klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…