Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yinemi acıktınız kızlar türlüler filan oysss oh işte bende barbunyamı yaptımda geldim güzelmi olduu çirkinmi belemiiicem ama :sm_cool:

ütüler bittiiiiiiiiiii

ohh bitirmişin ütüleri
canım sen çalışmıyorsun demi
alıştınmı evliliğe.
herkese iyi akşamlar.nasılsınız.bugün anca girebildim nete.arkadaşım bendeydi.biraz taklıp çıkıcam.sizler napıyosnuz.

mrb canım
ben buğün hep evdeydimm
hava çok ama çok sıcak
dışarı çıkacak hava yokk
eşimi bekliyorum şimdide.

saol şekerim
valla benim gibi manyak olan varmı aranızda çarşafları ve iç çamaşırlarıda ütüleyen?

ney ney neyyy.çarşaf ve iç çamaşırı mı..?yok artık. o kadar hamaratlaşmadım henüza.s
o kadar hamaratlaşacağımı da sanmam.yok o potansiyel ben dekaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım
bende hiç yapmadım kadın budu köfte bak benimd e
canım istedi.

sen nasılsın canım.

önce sen yap dene güzel olursa sonra bize anlat bende yapıyım çakırım olurmu (ne akıllıyım dimiii alkisalkisalkis)

iyiyiz canım yemeğimizin pişmesini bekliyoruz pilav yapıcaz acıktık sanırım alkisalkisalkis sen naptın artık giricem demiştin giremiyosun yine elişleri gezmeler daha cazip geliyor dimi :)

durun ya acaba ben de mi yapsam..?kadınbudu köfte.bende hiç yapmadım.ay bütün topic akşam yemeğine kadınbudu köfte yaparmışkaydirigubbakcemile3

saol şekerim
valla benim gibi manyak olan varmı aranızda çarşafları ve iç çamaşırlarıda ütüleyen?

ama kendini bukadar yorma bence canım ya
bende dediğin şeyleri ütülemem
ama evde temzilik çok yaparım.
bende kendime kızıyordum
sıkıldıkca temzilik yapıyom diye bak sen benden aşırıya kaçmışın :)

durun ya acaba ben de mi yapsam..?kadınbudu köfte.bende hiç yapmadım.ay bütün topic akşam yemeğine kadınbudu köfte yaparmışkaydirigubbakcemile3

bana biraz uğraştırıcı gibi geldi canım ya şimdi gözüm kesmedi Çok üzgünüm çoook ama deneyin bi siz sonra güzel oldu diyin tarifi verin yapcam bende :kedi:

bana biraz uğraştırıcı gibi geldi canım ya şimdi gözüm kesmedi Çok üzgünüm çoook ama deneyin bi siz sonra güzel oldu diyin tarifi verin yapcam bende :kedi:

ay sana uğraştırıcı geldiyse bana da kesin öle gelir.ben hiç bakmaım tarifinea.s

neyse ben kaçar yavaş yavaş.kıymalı bezelye yapcam karar verdim:)akşama spordan ve duştan sonra girerim.hoşçakalın kızlar...

canım benim ben malesefki çalışmıyorum iş arıyorum deli gibi:)
evliliğe daha düğünümüzün ertesi günü alışmış olarak uyandıkkaydirigubbakcemile3
ya iç çamaşırları hijyen için ütülüyorum ben
çarşafların falanda öle kırışık görüntüsü hoşuma gitmiyo ondan ütülüyorum ama ben titiz bi insan değilimdir

günaydınn
pek kims eolmayacak galiba
hafta sonu ya buğün.

ben buğün tüm gün evdeyim.
yemek yapmıyacam galiba kahvaltılık birşey
olabilir.
havalar çok sıcak
insanın yemek yiyesi bile gelmiyor.

merhaba kızlarr
çakırgözlüm bende sendenim tatlım yemek yiyesim yok ama yapmam gerekiyor:)
sabahtan kursa gittim eşyalarımı toplamaya . gelincede dün bir arkadaşım yaprak vermişti sarma yaptım 62 tane:) buzluğa attım ama yapılması gereken 2 poşet daha var . az öncede pazardan aldığım kırmızı biberleri attım fırına közleniyorlar sonrada buzluğa atıcam yine bayılıyorum salatasına
eşim yemeğe gelecek onada yapacağım tabi çorbam var bide semizotu salatası yaptımmı tamamdır:)
akşamda 2 kına var görümcemlerle oraya gideceğiz bi daha uğrayabilir miyim bilmiyorum
hepinizi çok kocaman öpüyorum iyi bakın kendinize:)Şeniz

çakırımla jnazım uğramışlar.bugün ki planlarını anlatmışlar. ee bende anlatayım bari:)şu an kahvaltıdayım.hem geç kalktığım için hemde kalkar kalkmaz bişiler yiyemediğim için bu kadar geçe kaldı kahvaltım.nese birazdan koçiş gelir.c.tesileri öğlene kadar çalışıyor.yememğim var ama sanırım kahvaltılık bişi ister.bende yemek yapmıycam akşama yani:)aslında evi süpürüp silesim toz alasım var ama kociş evde yapabilirmiyim bilmiyorum:)eğer yapmazsam da ya nette buralarda olurum ya da başladığım bir kitap var onu okuyor olurum büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…