tek ben değilmişim yani :kedi:ben sabah sabah 300 lira cekip 100 lirasını harcadım akşamleyinde bir ark ıma 140 lira borcum vardı onu ödeyecem offf
bnde iyiyim teo napıyım, sizler gibi hesaplarla boğuşuyodum :))) neyse son 6 ay ondan sonra tamamdır :)) hafta sonu kurstaydım yine.saz öğreniyorum.2. dersim ama 4 türkü öğrendim
öğrenim kredisi benim düğünden bir ay önce bitti.5 milyar ödedim :bbo:günaydın teo, naber
ya bende aynı dertten muzdaribim, sabah işe gelir gelmez hesap yaptım, borçları ayarladım dahada geriye 600 lira açığım var, maalesefki zamanında öğrenim kredisi almıştım, bu ay çok darallttı beni.temmuz, ağustos iyi, eylül ekim batık ay, aralık'ı da geçirdikmi borçlar bitiyo ve bi ooohhhhhhhhhh çekiyoruz, alllah herkese kolaylık versin borçlarını ödemeye.allahtan heray gelen varda gidiyo borçlara ya olmayanlar napıyoki(((
canım ben öğretmen değilim ama keşke olsaydım opuyorumnanaktandirimcim sanırım iki veya 3 yıl borç ödeyerek gececek galiba sen de okulunu tatil ettin değil mi seminer ler var mı sizin de
evet canımcım ayrıyız tayin bekliyoruz maalesefalınyazımsın sen eşinden ayrımıydın yanlış hatırlamıyorsam tayin nedenlerinden dolayı kurs işini iyi akıl etmişsin insanın kendini geliştirmesi ne güzel
öğrenim kredisi benim düğünden bir ay önce bitti.5 milyar ödedim :bbo:
alınyazımsın aynı aralıktan sonra bende azcık rahatlıyorum,azcık ama,ev kredisinin dışında birde halı,telvizyon vs.düğünden kalan borçlar var,sadece ev kredisi kalsaydı rahatlayacaktım, kaydirigubbakcemile2
canım daha önceden saz biliyormuydun?yani 2 derste 4 şarkı süper ya,acaba bende öğrenebilirmiyim ki?bende kemanı çok seviyorum,bizim giriş müziğimizde keman ağırlıktaydı,kulağa hoş geliyor,hangi türküleri öğrendin?aynı zamanda söylüyormusun?
teolog canım inşallah bu borç günlerimizde biter,ay ya inşallah,iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?