canım ilk defa görüyorum ya,pes doğrusu ya kaydirigubbakcemile3
kibelesofrasi, evinizin lezzet blogu
bi tarif buldum beğendim ben gmörüntüyü, sizle paylaşmak istedim
canım ben sadece fındıklıyı denedim,limonluyuda aldım ama daha yapmadım.hepsi güzelmiş kadaşlar yapmış onlar diyodu ama fındıklıda fındık kokusunu ve tadınıalıyosun,pişerken hele acayip fındık kokuyo ev.ben onu denediğim için onu tavsiye edrim.canım ilk defa görüyorum ya,pes doğrusu ya kaydirigubbakcemile3
neyse bende alayım,an güzeli fındıklısı mı canım?diğerleri nasıl?denedin mi?
haktancığım krem karamel hiç yapmadım canım,kolaysa ben isterim opuyorumnanaktan
sositosositoHarika bir görüntü ah birde ben kakaolu sevsem :)
Size görüntü ve lezzet sırlarımın saklı olduğu bir adres veriyorum kimseye söylemeyin haaaaaaazemuszemus
Bir Dilim Bir Tutam: milföy canagida meyvali pudding
Bir Dilim Bir Tutam: Püre ve sosisten volkan adasi
bende milföy çanakta meyveli pudinge bayıldım, süperler hepsi yaa
Bir Dilim Bir Tutam: Yenilebilen hediyeler
süpersin mısram ya,marifetli arkadaşım benimDirimcim sütlü tatlı ne yapıyorsan ben çoğunlukla irmik tatlısı yaparım,kalıbı ıslatttıktan sonra içine döküyorsun,soğuyunca ters çeviriyorsun,kalıbın şekli çıkıyor pasta gibi oluyor.Kalıptan çıkardıktan sonrada biraz süslemek istersen üzerine bir sos döküyorsun,ben iki gün önce yaptım,evde çilekli dondurma sosu vardı onu döktüm.
Kazandibi gibi bir tatlı hiç yapmadım,damak tadıma pek hitap etmiyor ama tavuk göğsü gibi olduğu için şunu söyleyebilirim;
1-Mutlaka kalıbını yağlayacaksın,ay ne yağı ıslatacaksın :)
2-Tatlının kıvamı ne çok sıvı nede koyu olacak.Sıvı olursa rulo yapamazsın,katı olursada rulo yaparken parçalanır.
herzamanki gibi sayfa açılmıyor kötükedihüso-tatlicadiarzu-Size görüntü ve lezzet sırlarımın saklı olduğu bir adres veriyorum kimseye söylemeyin haaaaaaazemuszemus
Bir Dilim Bir Tutam: milföy canagida meyvali pudding
Bir Dilim Bir Tutam: Püre ve sosisten volkan adasi
Bir Dilim Bir Tutam: Yenilebilen hediyeler
gitmeee ben geldimmGidiyorummmmmmmmmmm ses verinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:
nereye didiyon bende burdayım ya gidemessinGidiyorummmmmmmmmmm ses verinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:
alınyazımsın bana bişeyler oluyor,acıkmaya başladım :kedi:canım ben sadece fındıklıyı denedim,limonluyuda aldım ama daha yapmadım.hepsi güzelmiş kadaşlar yapmış onlar diyodu ama fındıklıda fındık kokusunu ve tadınıalıyosun,pişerken hele acayip fındık kokuyo ev.ben onu denediğim için onu tavsiye edrim.
sositososito
Tamam tamam geldim anlatın bakalım.
Bir konu bulun sohbet edelim ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?