Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar dün eşim telefon açtı bi kamyonun arkasında reklamını gördüm canım krem karamel istedi dedi hazırı varmış bulursan alıp yaparmısın dedi
bende hazırını bulamadım kendim yapim dedim
çok kolaymış meger ben zor sanıyodum ve sonuç mükemmel oldu
sütlü tatlı sevenlere verebılırım tarıfı harıka oldu çünkü ben bile sevdimzemuszemus

evet dirimim sinangil kek unu, fınıfk aromalı/ kakolu/ limanlu/ sade olmak üzere 4 çeşit var.2,60 TL mi ney fiyatıda ama çok lezzetli, netten bakıyorum bulursan resmini göndercem

Dirimcim sütlü tatlı ne yapıyorsan ben çoğunlukla irmik tatlısı yaparım,kalıbı ıslatttıktan sonra içine döküyorsun,soğuyunca ters çeviriyorsun,kalıbın şekli çıkıyor pasta gibi oluyor.Kalıptan çıkardıktan sonrada biraz süslemek istersen üzerine bir sos döküyorsun,ben iki gün önce yaptım,evde çilekli dondurma sosu vardı onu döktüm.

Kazandibi gibi bir tatlı hiç yapmadım,damak tadıma pek hitap etmiyor ama tavuk göğsü gibi olduğu için şunu söyleyebilirim;
1-Mutlaka kalıbını yağlayacaksın,ay ne yağı ıslatacaksın :)
2-Tatlının kıvamı ne çok sıvı nede koyu olacak.Sıvı olursa rulo yapamazsın,katı olursada rulo yaparken parçalanır.

Son düzenleme:
canım ben sadece fındıklıyı denedim,limonluyuda aldım ama daha yapmadım.hepsi güzelmiş kadaşlar yapmış onlar diyodu ama fındıklıda fındık kokusunu ve tadınıalıyosun,pişerken hele acayip fındık kokuyo ev.ben onu denediğim için onu tavsiye edrim.
Harika bir görüntü ah birde ben kakaolu sevsem :)
sositososito

süpersin mısram ya,marifetli arkadaşım benim

herzamanki gibi sayfa açılmıyor kötükedihüso-tatlicadiarzu-

Gidiyorummmmmmmmmmm ses verinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:
nereye didiyon bende burdayım ya gidemessin lmaz::gitme:

alınyazımsın bana bişeyler oluyor,acıkmaya başladım :kedi:
açım aç haktan ne yemek yapıyosun cokacimcoook

canım ya bende aynı dertten muzdaribim, bide üstüne yemekten bahsediyoz.kapattık bu konuyu, yoksa millete kızarmış tavuk diye saldırcaz :)

Tamam tamam geldim anlatın bakalım.
Bir konu bulun sohbet edelim ne dersiniz?

mısram pek iç açıcı bir konu değil ama sana birşey soracağım
senin migrenin vardı değil mi?migrenle nasıl başediyorsun?
ağrı kesici almadan geçmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…