ya kızarmış tavuk dedinde şu lokantaların önünde satılan kızararak dönen tavuklar var ya,aklıma onlar geldi,kokusu beni mest ediyor opuyorumnanaktancanım ya bende aynı dertten muzdaribim, bide üstüne yemekten bahsediyoz.kapattık bu konuyu, yoksa millete kızarmış tavuk diye saldırcaz :)
mısram pek iç açıcı bir konu değil ama sana birşey soracağım
senin migrenin vardı değil mi?migrenle nasıl başediyorsun?
ağrı kesici almadan geçmiyor mu?
bende kendimi tutuyorum,1 saat sonra çıkıcam zaten,kızlar ya canım dondurma çekti,cornetto istiyorum,opuyorumnanaktanBen güya light bisküvi aldım tatlı tuzlu iki paketide yarıladım:roflol:
canım zümra ismini ilk kez duydum,kulağa hoş geliyor bende sahra ismnini seviyorum,üzel bebek isimleri söyleyelimmi, kızlarada yardımcı oluruz belki,
zümra; en güzel, en güçlü, en mert, en zeki kadın anlamındaymış, ızım olursa koymak isterim
Tatlım ağrı kesicilerde her zaman çözüm olmuyor.Zaten ağrı başladıktan sonra içersen neredeyse hiç etkili değil,migren sinyal vermeye başladığı an hemen içmek gerekiyor.
Ben kendimce önlemler alıyorum örneğin kahve çok severim azalttım,günde 1 fincan içiyorum.
Migrenin geleceğini hissettiğim zamanlarda tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum.
En iyi ilaç karanlık bir oda aklında olsun.
Birde kulaklarını ovuşturursan iyi geliyor
http://www.kadinlarkulubu.com/sifa-receteleri/10301-migren-icin-alternatif-cozumler.html
hoşgeldiniz canım,nerelerdeydiniz bugün?biz geldikk
bizimde erkek olursa belli,kayınvalidem bu haftasonu da hatırlattı sağolsun :gitme:Bende ilk kez duydum bu ismi benim kızın ismi belli Mısra,erkek olursa da babasının isminin geçtiği Ali Can olcakmış
bende geçen yıl ilkkez duydum yeğene isim araştırıken,sahrayı bende beğeniyorum güzel gizimeli bi isim gibibende kendimi tutuyorum,1 saat sonra çıkıcam zaten,kızlar ya canım dondurma çekti,cornetto istiyorum,opuyorumnanaktan
bu aç halimle nasıl yemek yapıcam ben ya :gitme:
canım zümra ismini ilk kez duydum,kulağa hoş geliyor bende sahra ismnini seviyorum,
hoşgeldiniz , nasılsın canım, kızına ne isim koycan canımbiz geldikk
Bende ilk kez duydum bu ismi benim kızın ismi belli Mısra,erkek olursa da babasının isminin geçtiği Ali Can olcakmış
hoşgeldiniz canım,nerelerdeydiniz bugün?
bizimde erkek olursa belli,kayınvalidem bu haftasonu da hatırlattı sağolsun :gitme:
erkek olursa kayınbabamın ismi olacakmış.öyle diyor,hatta geçen bir diyalog geçti aramızda,yengem doğum yaptı.ne isim koydunuz dedi,bende söyledim,niye annenin ismini koymadılar dedi :1shok::gitme:
sanırım benim kız olursa da ismi belli olacak :sm_confused:
canım ya bende hiç bilmiyordum :1shok:mısracım kabak çekirdeğimi yiyeyim canım ama o Allah korusun düşüğe sebep olabiliomuş 3 aydır yemiorum cnmm
mısracım kabak çekirdeğimi yiyeyim canım ama o Allah korusun düşüğe sebep olabiliomuş 3 aydır yemiorum cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?