bende karşıyım,tanışmadan babasıgile söz vermiş canımçok saçma bence, çiftin gönlünden geçerse tama ama zorla olmaz.benimde kayınpederim diyo benim adımı oğluna koy, kızınada kayınvalidenin adını.kayınvalidem ne gerek var dedi, bende dedim baba çatlasanda patlasanda koymam, ne senin adını ne babamın adını, kayınpederimin adı olabailir ama istemiyorum ya daha ne güzel isimler var.bizde öyl isim koyma yok.kayınvalidem eşime babasının adını koymuş, kayınbiraderimede kayınpederin babasının adını koymuşlar.
canım boşver üzülme, güzel bi dille izah et, bu çocuğu ben taşıyosam benim fikrimde alınmalı diye.ama yok sorun olacakssa 2. sen koyarsın
bende karşıyım,tanışmadan babasıgile söz vermiş canımklava:
insan fikrimi sorar ama dimi
neyse sinirlenmeye başladım olmassa ikinci isim koyarım:gitme:
dirimim ya üzüldüm senin adına isimler konusunda bu kadar ciddi olmaları çok kötü yaa o sizin çocuğunuz siz karar vermelisiniz bence
biz daha hiçç isim düşünmedik ama kızımız olursa ilk ismi eşimin ablasıının ismi olcak ikincisi hakkında hiçç düşünmedik erkek olursa ki eşim çok istio onada ismi ne olur hiç düşünmedik ilk ismi konusunda abimin ismini koyarmıyım çookk kararsızım ailemle konuşcam onlar isterlerse koycam ama ben hiç istemiorum bakalım bi cins,yetini öğrenelimde kuzumun ismine ondan sonra karar veririrz inş
canım öyle artık aramızda sorun olmasın diye kız olmasını bile istiyorum.kayınvalidemin ismi aslında erkek ismi,yani erkek değilde bayan ismi olsaydı koyardın dedi zaten kaydirigubbakcemile3 ağlanacak halime gülüyorum,neyse yırttık saybencede canım boşver sinirlenme, erkeler böyle şeyler yapıyo napcaksın artık, oğlunun adı belli madem kızın adını kaptırma bari kız :)) şaka yapıyorum ama uhde kalacak şeylerde kendinide üzmede önemli değil gerisi.peki kayınpederin adını ne sakıncası yoksa
ben kız istiodum ama eşim erkek istiorum diyince bende o istio dio artık erkek istiorum
ister istemez eşimle bizim hayat prensibimiz oldu bu birbirimizin mutluluğuyla mutlu olmak:)
bende anlamıyorum zaten,kayınvalidem bu konuyla ilgili konuştuğunda hiç evet anne demiyorum,sessiz kalıyorum,onay vermiyorum ama kızıyorum,ne saçmalık bütün sülale öyleymiş,başka isim mi yok????? ikinciside erkek olursa onu bi koyarmışız :gitme:
ben kız istiodum ama eşim erkek istiorum diyince bende o istio dio artık erkek istiorum
ister istemez eşimle bizim hayat prensibimiz oldu bu birbirimizin mutluluğuyla mutlu olmak:)
iyi akşamlar kızlar ben kaçıyorum
Sanada güle güle canımcım ben daha buralardayım saat 7 ye kadarkızlar ben çıktım iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?