Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyi akşamlar kızlarr
bi çıktım giremedim bir daha. keki yaptım ama kurabiye kaldı birazda kestirdim:)
6 gibide eşim geldi yemeğe
bi yandan tv izliyorum bi yandan bi bakayım sizlere dedim
sealybria canım ömür boyu mutluluklar

Bende ilk kez duydum bu ismi benim kızın ismi belli Mısra,erkek olursa da babasının isminin geçtiği Ali Can olcakmış
ayy benimde kızım olursa ismi zülal olsun istiyorum erkek olursada ilk ismi adil olsun diyorum eşime bide erkeklerde yusuf ismide hoşuma gidiyor:)

mısraa cım çok sağol tatlım ben niye bu zamana kadar keşfetmedim bu siteyi hayret :)

ben istiyorum canımcımm

yarın alırım artık

kızlaryaa canım nasıl börek istiyor anlatamam ama hani şu pastanelerde satılan kol börekleri varya onlardan resmen ağzım sulandı :) hemen sevgili eşimi aradım geç gelmez inşallah
bugün bana bişeyler oluyor ilk önce kek dedim yaptımda ama bir dilim anca yiyebildim hiç canım çekmiyor şimdide börek :)

PC deki resimlerimize bakıyordum şimdi,yeni evlendiğimiz günlerde eşime hazırladığım süpriz bir kart geldi önüme,sabah kalkınca çok şaşırmıştı pc nin ekran koyucusu yapmıştım:)))))) sizlerlede paylaşmak istedim arkadaşlar buyrun;

ayyy mısracımm bal damlıyor dudaklarından sanki
öyle çok istiyorumki bu ay ama kısmet tabiki:)
kartı da inceleyeyim hemen

ii geceler kızlar.napıyosunuz bakalım.mısra ben senin jnaz senin de düğün resimlerinizi görmedim.link felan varsa bakabilirmiyim.bide evimin resimlerini yayınlamıştım ben.burdan link versem olur demi mısracım.yeniden ekelemeye gerek yok.zaten ben kaldırmamıştım.

iyiyim canım nolsun yine geldik çalışıyoruz işte
bilgisayarımdan uyarı geliyor.C sürücüsü dolu diye
sinir oldum.dosya siliyorum

:)) evet ya bu bilgisayarlara arada çok sinir bozuyo ama benim bugün daha gıcık bişeye sinirim bozuldu.bu ay bi ikramiyem vardı, kredinin bir kısmını yatıracaktım onla, ama beklediğimin yarısı kadar ikramiye varmış, ya bunada şükür ama hesaba uymayınca sinir oldum yaaa

canım bende iki gün önce gıcık olmuştum,vergi dilimine girmişim,geçen ay da girmiştim,ama az kesilmişti.kötükedihüso
ya hala uyarı veriyor,gıcık bilgisayar :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…