ayy benimde kızım olursa ismi zülal olsun istiyorum erkek olursada ilk ismi adil olsun diyorum eşime bide erkeklerde yusuf ismide hoşuma gidiyor:)Bende ilk kez duydum bu ismi benim kızın ismi belli Mısra,erkek olursa da babasının isminin geçtiği Ali Can olcakmış
Size görüntü ve lezzet sırlarımın saklı olduğu bir adres veriyorum kimseye söylemeyin haaaaaaazemuszemus
Bir Dilim Bir Tutam: milföy canagida meyvali pudding
Bir Dilim Bir Tutam: Püre ve sosisten volkan adasi
Bir Dilim Bir Tutam: Yenilebilen hediyeler
ben istiyorum canımcımmkızlar dün eşim telefon açtı bi kamyonun arkasında reklamını gördüm canım krem karamel istedi dedi hazırı varmış bulursan alıp yaparmısın dedi
bende hazırını bulamadım kendim yapim dedim
çok kolaymış meger ben zor sanıyodum ve sonuç mükemmel oldu
sütlü tatlı sevenlere verebılırım tarıfı harıka oldu çünkü ben bile sevdimzemuszemus
canım bende iki gün önce gıcık olmuştum,vergi dilimine girmişim,geçen ay da girmiştim,ama az kesilmişti.kötükedihüso:)) evet ya bu bilgisayarlara arada çok sinir bozuyo ama benim bugün daha gıcık bişeye sinirim bozuldu.bu ay bi ikramiyem vardı, kredinin bir kısmını yatıracaktım onla, ama beklediğimin yarısı kadar ikramiye varmış, ya bunada şükür ama hesaba uymayınca sinir oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?