aman yaa nolcak bizim bu halimiz, sanırım vergiye bende girmişim, düşük geldi bu ayki maaş biraz.biran evel düzelttirsinde şu bilgisayarı rahatlarsın inşcanım bende iki gün önce gıcık olmuştum,vergi dilimine girmişim,geçen ay da girmiştim,ama az kesilmişti.kötükedihüso
ya hala uyarı veriyor,gıcık bilgisayar :dilcikar:
ben burdayım, günaydın, naber şekerimgünaydın kızlar aa kimsecikler yok burda ama
yattık kalktık geldik yine işe canım ya ne olsun şu uyku ne tatlı şey yaaman yaa nolcak bizim bu halimiz, sanırım vergiye bende girmişim, düşük geldi bu ayki maaş biraz.biran evel düzelttirsinde şu bilgisayarı rahatlarsın inş
ben burdayım, günaydın, naber şekerim
iyiyim ama çok uykum var yaaagünaydın dzcel canım naber,biz burdayız
alınyazımsın aynı kaderi paylaşıyoruz,mayısta girdim,kasımda bir %7'ye daha giriyorum,saldım çayıra hesabı,neyse bu yıl bizim için çabucak geçer inşallahopuyorumnanaktan
yaralım canımın içi hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
canım eşine sen ne dedinki?aramızdaki problemlerden dolayı çocuktan korkuyorum felan demeseydin keşke fisfisfis
ama ne güzel konuşmuş öyle
benimde dün eşim göreve gitti,çıkmadan önce gel dans edelim dedi :kedipuyorumnanaktan
(eşime çok kızarım normalde, hiç romantik değilsin diye,okadar çok söylemişimdir ki sonunda yani)
hoşgeldin yaralım, onları söylerken ki samimiyeti en iyi sen bilirsin canımgunaydin tatlilarim
nasilsiniz ?
ben iyiyim karar verdim aksam solarium a gidicem azicik tenimi hazirlamak için
dun aksam esimle uzun uzun konustuk (birsam'cim iyi dinle)
evlilik zormus, ilk aylar ona çok stres vermis, hersey için benden af diliyormus, bir daha boylesine kavga olmayacakmis, çok pismanmis, dunyalar tatlisi karisi varmis, kiymet bilmeye yemin etmis, baba olmak için can atiyormus, benimde yasim geçiyormus, evimizin melegini istiyormus, beni çok seviyormus, bu surprizi benden bekliyormus, biraz deliymis, sinirliymis ama deli gibi asikmis
kendisine bile yemin etmis...
iste bu..inansammi ?
hoşgeldin yaralım, onları söylerken ki samimiyeti en iyi sen bilirsin canım
içtense zaten her şekilde belli olur, umarım sizin için herşey hayırlısı olduğu zamanda olur :ecrin_bebek:
bendende iyilik sabah ikramiye tutarını gördüm, çöktüm resmen, beklediğimin yarısıymış yatacak olan para, bunada şükür ama, öğrenim kredimi yatırcaktım.bu ay çöküşteyiz, eşim güya bana destek çıkacaktı bu ay, oda maaşının yarısı kadar eksi bakiye kullanmış, bilmiyom nolcak böyleee, öfffffyattık kalktık geldik yine işe canım ya ne olsun şu uyku ne tatlı şey ya
sende ne var ne yok
yaralim hoşgeldin, bizler safız yutarız erkeklerin güzel sözlerini ama yinede arada bi dibe vuruyolar yine aynı şekillere bürünüyolar, eşini sevecekler tabi vakti gelinc babada olacaklar ama erkek millete biz nasıl güvenelim.bence en iyi kararı sen verirsin sonuçta inancın varsa eşinin sana ve çocuğuna hayatı dar etmeyeceğine,kesinlikle bekleme yap.benim kuzenimle eşi çok tartışıyolardı hatta şiddet bile vardı, 8 yıl çocuk için uğraştılar,oldu, ama hala geçimsizlikleri var maalesefgunaydin tatlilarim
nasilsiniz ?
ben iyiyim karar verdim aksam solarium a gidicem azicik tenimi hazirlamak için
dun aksam esimle uzun uzun konustuk (birsam'cim iyi dinle)
evlilik zormus, ilk aylar ona çok stres vermis, hersey için benden af diliyormus, bir daha boylesine kavga olmayacakmis, çok pismanmis, dunyalar tatlisi karisi varmis, kiymet bilmeye yemin etmis, baba olmak için can atiyormus, benimde yasim geçiyormus, evimizin melegini istiyormus, beni çok seviyormus, bu surprizi benden bekliyormus, biraz deliymis, sinirliymis ama deli gibi asikmis
kendisine bile yemin etmis...
iste bu..inansammi ?
günaydın dzcel canım naber,biz burdayız
alınyazımsın aynı kaderi paylaşıyoruz,mayısta girdim,kasımda bir %7'ye daha giriyorum,saldım çayıra hesabı,neyse bu yıl bizim için çabucak geçer inşallahopuyorumnanaktan
ben iyiyim çok şükür evliliğe yeni hayatıma çok çabuk alıştım sanki yıllardırCok samimiyi bana gore...Ama iste
Insallah hersey guzel hepimiz için
Evliligin ilk yillari zordur derlerdi de inanmazdim
Gerçekten oyleymis ya...
Sen iyimisin gulum ? nasilsin ?
bugun bir arkadasimin hamile haberini aldim çok sevindim
Teyzos oluyoruz insallah :Saruboceq:
canım benimde aynı uykum var,dün akşam eşim yola çıktı :gitme:,mola verikçe aradı felan derken uykum bölündü sürekli,çok uykum var mirmirmirmiriyiyim ama çok uykum var yaaa
ya bu vergiye girme olayı ne anlamadım ben
canım inşallah çözümlersiniz,Bebek olayina sicak bakmiyorsam bunun sebebi sensin dedim
Bazen limitlerini asip karsindakinin senin esinin oldugunu unutuyorsun dedim
Hayirlisi olsun artik be Dirimim...Ne diyim
Bu tatil bize iyi gelecek insallah
Vaaa esinin romantikligi tutmus oylemi ? zemuszemus
Cokk sevindim gulum hadi bakalim
Sen nasilsin ? Allah kavustursun guzelim benim
Günaydın arkadaşlar,bugün hiç keyfim yokieşime küserek işe geldim.Daha önce kaç kez uyardığım bir konuda aynı cümleyi tkr kurdu.Oysa ne gerek vardı,ben yokken kahvaltı yapmıyor diye kahvaltısını hazırlamıştım,birlikte yiyecektik sonra işe bırakacaktı.
Çok sinirlendim duşa girdim hızlıca giyindim geldim iyi değilim.
Bugün aranıza fazla katılamazsam kusura bakmayın.
Hepinizi öpüyorum.
Yaralım eşinin sözleri samimi geldi bana,hayırlısı olsun dostum.
Şu nakit sıkıntısı borçlar olmasa ne güzel olurmuş şu hayat ya
ama yok ya büyüklerim hep derki azıcık sıkıntı olucak ki birbirinize kenetlenin
herşey tam olur sıkıntısız bi hayat geçerirseniz biribirinizi yemeye başlarsınız kaydirigubbakcemile3
canım teyzemde azıcık borç bırakın,yoksa birbirinizi yemeye başlarsınız demiştiŞu nakit sıkıntısı borçlar olmasa ne güzel olurmuş şu hayat ya
ama yok ya büyüklerim hep derki azıcık sıkıntı olucak ki birbirinize kenetlenin
herşey tam olur sıkıntısız bi hayat geçerirseniz biribirinizi yemeye başlarsınız kaydirigubbakcemile3
canım bugünlerde geçecek inşallah,içine girince anlıyorum gerçekten zormuşbendende iyilik sabah ikramiye tutarını gördüm, çöktüm resmen, beklediğimin yarısıymış yatacak olan para, bunada şükür ama, öğrenim kredimi yatırcaktım.bu ay çöküşteyiz, eşim güya bana destek çıkacaktı bu ay, oda maaşının yarısı kadar eksi bakiye kullanmış, bilmiyom nolcak böyleee, öfffff
yaralim hoşgeldin, bizler safız yutarız erkeklerin güzel sözlerini ama yinede arada bi dibe vuruyolar yine aynı şekillere bürünüyolar, eşini sevecekler tabi vakti gelinc babada olacaklar ama erkek millete biz nasıl güvenelim.bence en iyi kararı sen verirsin sonuçta inancın varsa eşinin sana ve çocuğuna hayatı dar etmeyeceğine,kesinlikle bekleme yap.benim kuzenimle eşi çok tartışıyolardı hatta şiddet bile vardı, 8 yıl çocuk için uğraştılar,oldu, ama hala geçimsizlikleri var maalesef
off ya bencede kaderdaşız, ne zormuş meğer ev olmak, aile olmak, geçim yapmak, ki bizim daha ev masrafımız yok deneck kadar az, inş seneye güzel geçer hepimize, borçsuz, sıkıntısız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?