Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

birsam cım şekerim bugün bu saatte seni buralarda görmek ne güzel, bak uyanabilmişsin yine, tebrikler gelsin benden sana, alkışlarrrr

inş canım geçece ALLAhın izniyle
Selam fıstıklar,uzun süredir giremiyodum nasılsınız umarım iyisinizdir?

hoşgeldin canım epeydir yoktun, bende borçlar var deli olcam, sende ne var ne yok

alınyazımsın yaz canım,yazdıkça rahatlarsın,bende rahatlıyorum valla,biz bu borçla para biriktiriyoruz bide kafamçokkarıştı,mecburen napalım,
bide benim eşim çok savurgandır sağolsun Çok üzgünüm çoook
kızlar babalara hediye aldınız mı?

almadık daha ay bir sürü telaş bu işlerde ya
ne alcaz şimdi zaten mali sıkıntı içindeyiz
tüm özel günleri toptan kaldırsalr ya,çıkarttıkları gibi

borç hepimizde var alınyazım allah ödemeyi nasip etsin diyerek teselli bulalım:)
çok hastaydım şu güzel havalarda grip oldum ve bir hafta raporluydum sonra eşim geldi işlerin yoğunluğu derken fırsat bulamadım girmeye

sen daha iyi bilirsin ama bir erkek için kimi zaman seni seviyor demek bile zor gelir.
çok güzel konuşmuş açıkca söylemiş herşeyi samimi gibi.
inşallah istediğin gibi olur.

borçsuz evlenen bir kişi yokmu aramızda, hepimizde aynı dert var sanırım.
taksitler, eksikler ve paramızın zor yetişmesi.
borç yiğidin kamşısıdır diyerek kendimizi kandırmaya devam edicez bitene kadar
.

mısra, üzülme desemde boş farkındayım baya kırılmışsın. ne kadar kızsakta istemediğimiz şeyleri yapsalardı sevdiğimiz kişiler bir zaman sonra unutuyorz.

made, hoşgeldin. ben evlendim geldim üstüne 2 ay oluyor sen ortalarda yoksun.

ağustosta taşınıcaz sanırım kızlar temmuzda lojman kurasına giricez,bende henüz bi hazırlık yok çok rahatım maşallah:)bende sizleri çok özledim inanın...mısrama üzüldüm okuyunca...bi sınava girmiştim hatırlarsanız memur olmak için elendim kızlargittiğim yerdeki işlere bakıyorum şimdilik yarında bi görüşmem var bakalım ne olacak?

iyim dirimcim sen nasılsın?
eşin gitmiş Allah tez zamanda kavuştursun.

babalara hediye almadım. ne alacağıma hala karar veremedim. akşama eve inerken bakınayım belki gözüme birşeyler takılır.

tubisim malesef geldimi herşey üst üste geliyor hem işin yoğunluğu hem hastalık derken anca girebildim:)yeni hamişlerimiz varmı kızlar?

canım hediye almak zor,bir taraftan da malum borç var,
almasakta ayıp olur,beklerler,elimiz mahkum
biz aldık,kurtulduk malum az kaldı babalar gününe
canım çok geçmiş olsun,bende gidip geliyorum,boğazlarım şişiyor,ağzımın içinde yaralar çıkıyor -tatlicadiarzu-

canım ya saol valla sabah sabah başınızı şiridim ama cidden hayal kırıklığına uğradı, sorun borç ödemekten ziyade beklediğim ikramiyeden düşük oldu vede hesabıda ona göre yaptım, offf neyse yaaa

biz babamlara ikisinede geçen konuştuğumuz pantolandan aldık, sinirden pant nun adını bile hatırlayamadım, baya b, gezdik, defactoda ki hoşumuza gitti, 29 liraydı, 69 tl üstünede cüzdan hediyesi vardı.2 tane ondan aldık, irde eşime tişört, cüzdanı kaptık, oda eşime tabi...
bencede ya kalksın valla içiizden geçtiğnde zaten alıyoruz böyle zorlamayla olmaski hediye işi, öfff

canım haklısında sıkılıyo insan işte, geçmiş olsun sanada dikkat et kendine, yen,i işine, yeni evine yeni hayatına alışabildinmi, sen anlat bakalım

alınyazım hala eski yerimdeyim henüz gitmedik temmuzda lojman kurasına giricez ağustostada lojmana inşallah...yeni iş aramaya devam ediyorum eskişehirde bakalım neler görücem...umarım iyi olur herşey

iyim dirimcim sen nasılsın?
eşin gitmiş Allah tez zamanda kavuştursun.

babalara hediye almadım. ne alacağıma hala karar veremedim. akşama eve inerken bakınayım belki gözüme birşeyler takılır.
sağol canım ya şimdi konuştum,işe başlamış bile :asigim:
canım kendi babama kot aldık,kayınbabamada kumaş pantolonla gömlek aldık,biz sorduk istediğiniz bişey varmı diye?
bu sene sorduk ama kısmetse seneye süpriz hediye alırız,bide mecbur ne alacağımızı söylüyoruz,bedenlerini bilmiyoruz çünki :uhm:

canım sen memur değilmiydin zaten benmi yanlı hatırladım ki acep
tubisim malesef geldimi herşey üst üste geliyor hem işin yoğunluğu hem hastalık derken anca girebildim:)yeni hamişlerimiz varmı kızlar?
var tabi, camdankalp38 inş angeldanda alırız o haberi, ama ozicelcius bebeğini kaybetmiş geçen hafta, çok üzgündü.

alınyazım hala eski yerimdeyim henüz gitmedik temmuzda lojman kurasına giricez ağustostada lojmana inşallah...yeni iş aramaya devam ediyorum eskişehirde bakalım neler görücem...umarım iyi olur herşey
canım inş hakkında hayırlısı olur eşinle berabermisiniz şimdi peki yoksa ayrımısınız hala

canımcım diriimim dünden beri diycem unutuyorum hep kendi derdimde, canım allah kavuştursun eşine, sağ salim,, sen sıkıldıkça söyle arada bi beraber ağlarız olurmu canikom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…