Şu nakit sıkıntısı borçlar olmasa ne güzel olurmuş şu hayat ya
ama yok ya büyüklerim hep derki azıcık sıkıntı olucak ki birbirinize kenetlenin
herşey tam olur sıkıntısız bi hayat geçerirseniz biribirinizi yemeye başlarsınız kaydirigubbakcemile3
inş canım geçece ALLAhın izniylecanım teyzemde azıcık borç bırakın,yoksa birbirinizi yemeye başlarsınız demişti
bizde öyle yapıyoruz valla
canım bugünlerde geçecek inşallah,içine girince anlıyorum gerçekten zormuş
MISRAM ne denir ki,evlilikte hır gür oluyor öyle,neden üzüldün bilmiyorum ama
kendini çokta yorma,biz daha hassasız,erkekler bazen neye üzüldüğümüzü bile anlayamıyor,
Selam fıstıklar,uzun süredir giremiyodum nasılsınız umarım iyisinizdir?
alınyazımsın yaz canım,yazdıkça rahatlarsın,bende rahatlıyorum valla,biz bu borçla para biriktiriyoruz bide kafamçokkarıştı,mecburen napalım,kızlar ya bütün bu borçlar yetmez gibi dünde kendime çanta aldım, görümcem bu çantayıda epeydir kullanıyosun çok sevdin heralde dedi kayınvalide almıştı 2 yıl evvel.bende param yok alamıyorumda demiştim.ikramiyeye güvenerek gittim aldım.ben 20 lik çantalardan alırdım hep, bu kez kaliteli olsun dedim, kayınvalidenin aldı gerçekten çok iyiydi, 60 liraya aldım 4 taksit am inanki pişman oldum, bide ikramiye var nsılsa bide ayakkabıya ihtiyacım vardı bissürü var ama siyah babetim yoktu oda herzaman kullanılıyo sonuçta 2 ay önce aldım ayakkabı açılmış zaten accayite yara yapmıştı onun için alayım diyodum 15-20 liklerden ama nerdeeee.
öffffff borçlarrrr
made özlettin kız kendiniSelam fıstıklar,uzun süredir giremiyodum nasılsınız umarım iyisinizdir?
canım hoşgeldin nasılsın?tünaydın kızlar,
nasılsınız?
birsam, nivea badynin cdsini senmi almıştın ?
almadık daha ay bir sürü telaş bu işlerde yaalınyazımsın yaz canım,yazdıkça rahatlarsın,bende rahatlıyorum valla,biz bu borçla para biriktiriyoruz bide kafamçokkarıştı,mecburen napalım,
bide benim eşim çok savurgandır sağolsun Çok üzgünüm çoook
kızlar babalara hediye aldınız mı?
gunaydin tatlilarim
nasilsiniz ?
ben iyiyim karar verdim aksam solarium a gidicem azicik tenimi hazirlamak için
dun aksam esimle uzun uzun konustuk (birsam'cim iyi dinle)
evlilik zormus, ilk aylar ona çok stres vermis, hersey için benden af diliyormus, bir daha boylesine kavga olmayacakmis, çok pismanmis, dunyalar tatlisi karisi varmis, kiymet bilmeye yemin etmis, baba olmak için can atiyormus, benimde yasim geçiyormus, evimizin melegini istiyormus, beni çok seviyormus, bu surprizi benden bekliyormus, biraz deliymis, sinirliymis ama deli gibi asikmis
kendisine bile yemin etmis...
iste bu..inansammi ?
canım hediye almak zor,bir taraftan da malum borç var,almadık daha ay bir sürü telaş bu işlerde ya
ne alcaz şimdi zaten mali sıkıntı içindeyiz
tüm özel günleri toptan kaldırsalr ya,çıkarttıkları gibi
canım çok geçmiş olsun,bende gidip geliyorum,boğazlarım şişiyor,ağzımın içinde yaralar çıkıyor -tatlicadiarzu-borç hepimizde var alınyazım allah ödemeyi nasip etsin diyerek teselli bulalım:)
çok hastaydım şu güzel havalarda grip oldum ve bir hafta raporluydum sonra eşim geldi işlerin yoğunluğu derken fırsat bulamadım girmeye
canım ya saol valla sabah sabah başınızı şiridim ama cidden hayal kırıklığına uğradı, sorun borç ödemekten ziyade beklediğim ikramiyeden düşük oldu vede hesabıda ona göre yaptım, offf neyse yaaaalınyazımsın yaz canım,yazdıkça rahatlarsın,bende rahatlıyorum valla,biz bu borçla para biriktiriyoruz bide kafamçokkarıştı,mecburen napalım,
bide benim eşim çok savurgandır sağolsun Çok üzgünüm çoook
kızlar babalara hediye aldınız mı?
bencede ya kalksın valla içiizden geçtiğnde zaten alıyoruz böyle zorlamayla olmaski hediye işi, öfffalmadık daha ay bir sürü telaş bu işlerde ya
ne alcaz şimdi zaten mali sıkıntı içindeyiz
tüm özel günleri toptan kaldırsalr ya,çıkarttıkları gibi
borç hepimizde var alınyazım allah ödemeyi nasip etsin diyerek teselli bulalım:)
çok hastaydım şu güzel havalarda grip oldum ve bir hafta raporluydum sonra eşim geldi işlerin yoğunluğu derken fırsat bulamadım girmeye
sağol canım ya şimdi konuştum,işe başlamış bile :asigim:iyim dirimcim sen nasılsın?
eşin gitmiş Allah tez zamanda kavuştursun.
babalara hediye almadım. ne alacağıma hala karar veremedim. akşama eve inerken bakınayım belki gözüme birşeyler takılır.
canım sen memur değilmiydin zaten benmi yanlı hatırladım ki acepağustosta taşınıcaz sanırım kızlar temmuzda lojman kurasına giricez,bende henüz bi hazırlık yok çok rahatım maşallah:)bende sizleri çok özledim inanın...mısrama üzüldüm okuyunca...bi sınava girmiştim hatırlarsanız memur olmak için elendim kızlargittiğim yerdeki işlere bakıyorum şimdilik yarında bi görüşmem var bakalım ne olacak?
var tabi, camdankalp38 inş angeldanda alırız o haberi, ama ozicelcius bebeğini kaybetmiş geçen hafta, çok üzgündü.tubisim malesef geldimi herşey üst üste geliyor hem işin yoğunluğu hem hastalık derken anca girebildim:)yeni hamişlerimiz varmı kızlar?
canım inş hakkında hayırlısı olur eşinle berabermisiniz şimdi peki yoksa ayrımısınız halaalınyazım hala eski yerimdeyim henüz gitmedik temmuzda lojman kurasına giricez ağustostada lojmana inşallah...yeni iş aramaya devam ediyorum eskişehirde bakalım neler görücem...umarım iyi olur herşey
sağol canım ya şimdi konuştum,işe başlamış bile :asigim:
canım kendi babama kot aldık,kayınbabamada kumaş pantolonla gömlek aldık,biz sorduk istediğiniz bişey varmı diye?
bu sene sorduk ama kısmetse seneye süpriz hediye alırız,bide mecbur ne alacağımızı söylüyoruz,bedenlerini bilmiyoruz çünki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?